EdebiyatOgretmeni.Net Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Şubat 09, 2012, 12:09:23 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Sözlü notu  (Okunma Sayısı 2328 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Orkun123
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« : Aralık 19, 2009, 03:19:46 ÖÖ »

Merhaba ben lise1 de okuyorum edebiyattan ilk sınavım 73 ikincisi 75, bütün hocalar sınavda silgi alış-verişi yapmayın diyorlardı bende edebiyat sınavında 1 soruyu boydan boya karaladım ( 75 aldım ) ama hoca bana aslında bu kağıda 0 vermem lazım ama sınav notunu vericam sözlüne 10 vericam dedi ( bu hoca karalamakla ilgili bişey söylemedi ) acaba bunu yapabilir mi? 75i girmiş ama 10u girmemiş acaba 10u girebilir mi?
Maverâ_Erbil
Genel Yetkili
VIP Üye

Ve bir orman gibi kardeşçesine ...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Aralık 19, 2009, 12:54:50 ÖS »

Edebiyat,Edeb kökünden gelir.Edeb,güzel ahlak,söz ve yazı bakımından yanlışa düşmekten sakınan ilim gibi anlamlara gelir.Dolayısıyla edebiyat güzelin,doğrunun sanatıdır.Edebiyatta temel unsur estetik zevk kavramıdır.Bu estetik zevk kavramı sınav kağıdına da yansımalıdır ki okuyanda estetik bir haz uyandırsın...Sen Güzelliğin Sanatı Edebiyatı bir karalama sanatına dönüştürmüşsün.Sayfa Düzeni Kurallarını alt üst etmişsin.O yüzden öğretmen verebilir yani silgi almayaksınız birbirinizden dediyse sen de silgini yanında götüreceksin bu kadar.Bu sana karalama hakkını vermez.İyiki 75 vermiş diyorum,ben olsam vermezdim...

"Bu memlekette sağcı solcu yoktur, ilerici gerici yoktur.
- Bu memlekette namuslular ve namussuzlar vardır."

Cemil Meriç

Ölmez bu vatan, farz-ı muhâl, ölse de hattâ,
Çekmez kürenin sırtı o tâbût-ı cesîmi.

Mithat Cemal Kuntay
EFTELYA
Yeni Üye
*

hErKeS öLdÜrEbİliR sEvDiĞinİ...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Aralık 22, 2009, 01:58:27 ÖS »

BAZEN UNUTKANLIKLAR OLABİLİR SIKMA CANINI VERMEZ HOCA BENCE GİZLİDEN ALSAYDIN SİLGİYİ SENDE: :)BİZDE KARARLARDIK AMA NOTUMUZ NEYSE O VERİLİRDİ
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM