fatihsm
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #45 : Aralık 24, 2008, 11:04:19 ÖS » |
|
merhaba edebiyat için slayt hazırlıycaktım en sonunda burda buldum ama şifresi vardı siz bu şarkıyı bulmamı sağladınız bende bunun için üye oldum ve ŞİFRESİ:BABAHAKKI olarak buldum ve açtım iyi günler Avanos Anadolu Lisesi 12TM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mormenevse
Yeni Üye
Bana bir kelime söyle hiç eksilmesin...
|
 |
« Yanıtla #46 : Nisan 04, 2009, 02:05:53 ÖÖ » |
|
suskunum mp3 yazan fon müziğini nasıl indireceğim lütfen yardımcı olurmusunuz..lütfen çok acil
|
|
|
|
|
|
bir şehir mumyâsıdır,alnımda rüzgâr şimdi...
|
|
|
|
lαякαsση
|
 |
« Yanıtla #47 : Nisan 04, 2009, 02:32:23 ÖÖ » |
|
az bekleyin hocam yüklüyorum 
|
|
|
|
|
|
Şem'i Gör kim Yanmadan Yandırmadı Pervâneyi..
|
|
|
mormenevse
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #48 : Nisan 04, 2009, 09:18:02 ÖS » |
|
en altta sitede çalan müziği nasıl temin edebilirim çok aradım çook uğrastım olmadı.lütfen yardım edermisiniz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mevlânâ muhibbi
|
 |
« Yanıtla #49 : Nisan 05, 2009, 03:19:34 ÖS » |
|
Çok güzel dinliyorum... Dinleniyorum... Diniyorum... 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 27, 2009, 03:29:18 ÖS Gönderen: Yusuf »
|
|
"Her çi gûyem 'ışk-râ şerh ü beyân Çün be-'ışk âyem hacil başem ez-ân"
"Aşk üzerine ne zaman şerh ve beyanda bulunsam aşka gelirim ve ondan utanırım."
|
|
|
mormenevse
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #50 : Nisan 05, 2009, 07:56:42 ÖS » |
|
çok teşekkür ederim,burdurdan sevgilerle...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 14, 2009, 09:34:50 ÖS Gönderen: ƒuzuℓїyє »
|
|
|
|
|
emre_celik_1790
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #51 : Nisan 18, 2009, 01:53:41 ÖS » |
|
Öncelikler slm arkadaşlar... karşımdaki insana sevgi sözcüklerimi dile getirdim kısacası şiir yazdım:) bu şiirin arkasında çalan güzel bir fon müziği önerebilirmisiniz bana.. şimdiden teşekkürler
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 14, 2009, 09:35:07 ÖS Gönderen: ƒuzuℓїyє »
|
|
|
|
|
kubish
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #52 : Mayıs 14, 2009, 08:39:24 ÖS » |
|
arkadaslar bana acilen ben sana mecburum şiirinin fon müzigi lazım yardımcı olursanız sewinirimm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
m.ikbal
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #53 : Mayıs 23, 2009, 08:33:14 ÖS » |
|
hocam biz yakında şiir dinletisi düzenleyeceğiz. şiir dinletisi fon müziklerini lalezar hocamdan rica ediyorum yada diğer arkadaşlar lalezar hocamdan aldılarsa bekliyorum lütfen az süre kaldı yardımlarınızı bekliyorum ayrıca tavsiye edeceğiniz şiirler varsa bekliyorum sevgilier...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
purplend
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #54 : Şubat 06, 2010, 04:50:26 ÖS » |
|
Mrh arkadaşlar mümkünse banada fon müziklerini gönderebilir misiniz.Çok acil ihtiyacım var şiir dinletisi yapacağımda saygılar.Özellikle lalezar hocam yardım... omertarhan92@hotmail.com
|
|
|
|
|
|
|
|
|
purplend
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #55 : Şubat 10, 2010, 10:16:43 ÖÖ » |
|
Mrh arkadaşlar mümkünse banada fon müziklerini gönderebilir misiniz.Çok acil ihtiyacım var şiir dinletisi yapacağımda saygılar.Özellikle lalezar hocam yardım... omertarhan92@hotmail.com
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esinn
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #56 : Mart 04, 2010, 06:55:54 ÖS » |
|
ARKADAŞLAR AŞAGIDAKİ ŞİİRLERE ACİL FON MÜZİGİ LAZIM LÜTFEN YARDIMCI OLUN..
Gönül Çalamazsın Aşkın Sazını
Gönül çalamazsın aşkın sazını Ne perdeye dokun ne teli incit Eğer çekemezsen gülün nazını Ne dikene dokun ne gülü incit
Bülbülü dinle ki gelesin coşa Karganın namesi gider mi hoşa Meyvasız ağacı sallama boşa Ne yaprağını dök ne dalı incit
Bekle dost kapısın sadık dost isen Gönüller tamir et ehli dil isen Sevda Sahrasında Mecnun değilsen Ne Leyla'yı çağır ne çölü incit
Gel haktan ayrılma hakkı seversen Nefsini ıslah et er oğlu ersen Hüdai incinir inciden versen Ne kimseden incin ne eli incit
Kaynak: Aşık Hüdai
Ben Bir şeyda Bülbül (Söz)
Ben bir şeyda bülbül gibi güldür figanım benim Dilerse dosta fedadır can ile cananım benim Bu sevdanın düşkünüyüm yıllar yılı ağlarım Mecnun gibi Sahralarda çöldür mekanım benim
Ah ederim gece gündüz feryadım dilimdedir Aşıklığı tanıtırım sanatım alemdedir Bu gönlümün dert ortağı bir sazım elimdedir Her zaman kuruludur meclis divanım benim
Adıma şeref demişler künyedeki bu yazı Dergahına çevirmişim gönül içimde güzü Kazamıza Çıldır derler köyümüze Gülyüzü Her tarafı dolaşırım Kars'tır vatanım benim
Kaynak: Aşık Şeref Taşlıova
Ey Sevdiğim, Artık Yeter
Ey sevdiğim, artık yeter Bana yosma bakışın var Ateşlerden daha beter Âşıkları yakışın var
Erdin güzellik çağına Bağladın zülfün bağına Bizi hüsnün ayağına Nal, mıh gibi çakışın var
Sağlıktır her işin başı Sabırdır ekmeği aşı Aferin ey çeşmim yaşı Yâr yoluna akışın var
Güzel, senin hüsnün sebep Olup gören eyler talep Cennetten mi çıktın acep Tavus gibi nakışın var
Güzellerin çok gencisin Seyrânî'ye birincisin Aşk ipine zevk incisin Güzel delip takışın var
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|