EdebiyatOgretmeni.Net Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Şubat 09, 2012, 11:42:51 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: okul dergisi  (Okunma Sayısı 2681 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ahcar
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« : Ağustos 28, 2009, 06:20:04 ÖS »

tüm arkadaşlara selam, arkadaşlar ben bu yıl ilk defa okul dergisi çıkarmak için girişimde bulundum ama b konuda acemiyim. özellikle işin resmi kanadı hakkında tecrübem yok. hangi evrakların yıl boyunca doldurulması gerekiyor. bu evrakların matbusu olan meslektaşım varsa paylaşmasını rica ediyorum. ayrıca 2009-2010 okul dergsi yılık çalışma plamı olan varsa lütfen palaşsın. şmdiden tüm arkadşlara yardımları için teşekkür ederi. eğitim-öğretim yılınız hayırlı olsun, başarılar dilerim

Şairim
Zifiri karanlıkta gelse şiirin hası
Ayak seslerinden tanırım
Ne zaman bir köy türküsü duysam
Şairliğimden utanırım
NURTENK
Yeni Üye
*

YA OLDUĞUN GİBİ OL YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ağustos 31, 2010, 12:50:08 ÖS »

MERHABA ARKADAŞIM,
Ben 8 yıldır dergi çıkartıyorum. Sene başında sınıfları geziyorum.İstekli öğrencilerden yönetim ve inceleme kurulları oluşturuyorum. Öğretmen inceleme kurulu da var.
Önce bir konu belirliyoruz. Araştırmalar yapılıyor.Bu konuyla sayfaları ilişkilendiriyoruz. Çünkü dergide Atatürk köşesi,editör,müdür yazıları,öğretmen tanıtımı,şiir,öğrenci yazıları, çevre,sağlık,bilim gibi sayfalar var. Yazıları görselliyoruz. Çektiğimiz fotoğraflar çoğunlukta oluyor. Alıntı kullanmamaya dikkat ediyoruz.Sonra da bir matbaaya yazıları cd olarak veriyoruz. Nerede ne olacağına ve hangi resmin kullanılacağına biz karar veriyoruz.
Geçen yıl sanal olarak yayınladık,isterseniz inceleyin. tayfur Bayar lisesi eskişehir-genç iletişim dergisi
Bir sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım, kolaylıklar dilerim.

« Son Düzenleme: Ağustos 31, 2010, 12:52:19 ÖS Gönderen: NURTENK » Logged
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM