EdebiyatOgretmeni.Net Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 25, 2012, 07:38:12 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: TİYATRO  (Okunma Sayısı 1296 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
karaca0729
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« : Ekim 08, 2008, 09:08:28 ÖS »

ARKADAŞLAR, DRAM TÜRÜ TİYATRO ESERİ ARITORUM.LİSELERDE OYNANMAYA MÜSSAİT OLSUN.BANA ESER İSİMLERİ VEREBİLİR MİSİNİZ.
 ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
torhan
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ekim 16, 2008, 09:31:05 ÖS »

Selam, Hocam, "Töre", "Amca size insan diyebilir miyim" ve "Yanlışlıklar" adlı oyunları önerebilirim.
Bu arada benimde site üyelerinden bir ricam var. Sitenin birinde bir süre önce çocuların yaptığı (sanırım bir okulda hazırlanmış) kafları hariç diğer kısımlarının kukla olduğu bir playback gösterisi izlemiştim. Ancak bu gösteriyi izlediğim adresi kaybettim. Bu adresi bilenlerin buraya yazmalarını ya da torhan61@hotmail.com   adersine göndermelerini rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler.
bavwer
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ekim 17, 2008, 09:31:12 ÖÖ »

Hocam, aşağıdaki linkteki oyunu da tavsiye ederim.

http://uploaded.to/?id=cz57zr
yusa1907
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ekim 18, 2008, 10:51:06 ÖS »

arkadaşım internetten ara damat adayları süper bir tiyatro oyunu biz bu sene kültür merkezinde yaptık bu oyunu ve güzel müziklerle harika oldu ve ben kurudum oyuncu kadrosunu ama lise için süper olur bizim gösteriye 700 kişi gelmişti ve çok komikti çok beğenilmişti.umarım beğenirsin damat adayları tiyatrosu
esezi
Sürekli Üye

Muhabbetle bakan kusur görmez

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ekim 23, 2008, 04:33:59 ÖS »

Çatallı Köyün Muhtarı adlı oyunun methini çok duydum ama oyun hakkında pek bilgim yok
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM