Arkadasım sakın umutsuzluğa kapılma ben Muğla üniversitesi'nde 28. olurken Akdeniz'de 70. sıraydaydım şunu unutma ki ales puanı 85 bile olsa Celal Bayar'a başvuran bir kişi başka bir üniversiteyi kazanıp oraya gidebilir. Böylece kontenjanda yeri boş kalır. Sen, seçmeden okuyabileceğin her yere başvur. Kontenjan açık kalınca kapıda bekleyeni sıraya bakmaksızın aldıkları bile oluyor. belki kaybın 50-60 hatta 100 milyon olur ama aylarını hatta belki bir yılını kaybetmenin yanında bence lafı olmaz. Alese gir Puanın düşük olursa Mülakatta yüzdesi yüksek yerlere gir. Ben Alesten 69 aldım ve benden 1 sıra önce gelenin yanlış hatırlamıyorsam ales puanı 80 civarıydı. yani öğrenci alırken bir çok kriter var. Tek yapman gereken mülakatlar a giyimine dikkat ederek gitmek ve sorulara yanlış cevap versen de kendine güvenen davranışlarda bulunup gür sesle konuşmak. Heee bir de gülmek. İyi şanslar ben de ocakta senin üniversitene baş vurucasm ve bu sefer 25 kişilik kontenjana gireceğim. Umarım şubat ayında birbirimizi tebrik ediyor oluruz.