Bulamadım.

İşin tuhafı kitap siparişi vermek istedim her yerde tükenmiş. Çok merak ettim bu kitabı. Dikkatimi çeken bir husus Kabe duvarına asılan İmrül Kays'ın şiirleri de mevcutmuş bu kitapta.
Araştırma yaparken şu bilgilere ulaştım paylaşmak istiyorum.
Cahiliyye Devrinin en meşhur ve en eski şiir örnekleri şüphesiz "Muallakat-ı Seb'a" (Yedi askı) şiirleridir. (Şairler mi) Bu şiirler, dilden dile dolaşmış, asırlar sonrasına kadar varmıştır. Kuvvetli bir görüşe göre bu şiirler, Hammadü'r-Raviye tarafından toplanmıştır.
Şiirleri Kâbe duvarına asılan şairler şunlardır: İmrü'l-Kays, Tarafa, Lebid, Zuheyr, Amr b. Gülsüm, Antara (veya Nabiğa), Haris bin Hiliza (veya A'şa)
İmr'ül-Kays, Muallâka şairlerinden biriydi. Bir gün kız kardeşi,
"Ve denildi ki: 'Ey yer, suyunu yut. Ey gök, suyunu tut.' Su çekildi, iş bitirildi ve gemi Cûdî Dağına oturdu. Ve 'Zalimler güruhu Allah'ın rahmetinden uzak olsun' denildi"
âyetini işitince, doğruca Kâbe'ye vardı ve artık kimsenin söyleyecek bir şeyi kalmadı. Bu "belâgat karşısında kardeşimin şiiri de duramaz" diyerek kardeşinin en üstte asılı bulunan kasidesini duvardan indirdi. En meşhur kasidenin kaldırıldığı görülünce, diğer Muallâka şairleri de birer birer indirdi şiirlerini.