EdebiyatOgretmeni.Net Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 25, 2012, 07:12:12 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Merhaba  (Okunma Sayısı 764 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
daniel
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« : Kasım 02, 2008, 05:59:54 ÖS »

Merhaba Benim Adım Alim benin sizin yardımıza ihtiyacım var benin dört dörtlük edebiyata ihtiyacım var
ÖZNE,YÜKLEM,NESNE,BELİRTEÇ,YER,ZAMAN,Gizli Özne v.b bu ve buna benzer leri bilmen gereken ne varsa öğretirmisiniz ?
meryemozcan
Site Yöneticisi
VIP Üye

Güzel olan sevgili değildir,sevgili olan güzeldir

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Kasım 02, 2008, 07:18:44 ÖS »

Merhaba Benim Adım Alim benin sizin yardımıza ihtiyacım var benin dört dörtlük edebiyata ihtiyacım var
ÖZNE,YÜKLEM,NESNE,BELİRTEÇ,YER,ZAMAN,Gizli Özne v.b bu ve buna benzer leri bilmen gereken ne varsa öğretirmisiniz ?

Sevgili Alim burası on line dersane değil dört dörtlük edebiyat öğrenmen için iyi bir araştırmacı olman lazım. İstediğin bilgiler dil bilgisi konuları sitemizde mevcut okuman gerekiyor. Anlamadığın zaman sorabilirsin.

Allahım bizi bize bırakma , bizi bizsiz bırak ama bizi sensiz bırakma ...
daniel
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Kasım 03, 2008, 07:53:02 ÖÖ »

peki bir göz atcam web sitenize benin öğretmen bana iyi dil öğrenmek için iyi edebiyatta ihtiyacımız var dedi yani bana o özlen,yüklem,zaman, buna benzer ne kadar konu varsa öğren çöz anla gel dedi.bende herşeyi öğrenemen lazım o yüzden sizleri rahatsız ediyorum.
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM