EdebiyatOgretmeni.Net Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Şubat 09, 2012, 07:33:07 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Lütfen bakın! Benim için çok ÖNEMLİ!  (Okunma Sayısı 639 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
nemo
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« : Ocak 18, 2010, 08:26:28 ÖS »

Karne puanım kesin olarak 70'i  geçiyor.Fakat dil ve anlatım 2 geliyor. Teşekkürle geçebilirmiyim?Yönetmenlikte böyle bi kural var mı? Kesin ve net cevaplarınızı bkliyorum... Ney Ney Ney
meryemozcan
Site Yöneticisi
VIP Üye

Güzel olan sevgili değildir,sevgili olan güzeldir

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ocak 18, 2010, 08:49:42 ÖS »

Bu yönetmelik, Millî Eğitim Bakanlığına bağlı resmî ve özel ortaöğretim kurumlarının öğrencilerini kapsar.
(26.02.2002 tarih ve 24679 sayılı R.G.- Mart 2002 tarih ve 2534 sayılı T.D.)

Ödüllendirilecek Davranışlar ve Ödüller
Madde 7- Okul disiplin kurulu, örnek, güzel davranışları, derslerdeki gayret ve başarılarıyla üstünlük gösteren öğrencilerle ilgili olarak;
Dönem notu, hiçbir dersten 10’luk not sisteminde “5”ten, 5’lik not sisteminde “2”den az olmayan, dönem notlarının ağırlıklı ortalaması, 10’luk not sisteminde “7”den, 5’lik not sisteminde “3.50”den aşağı olmayan öğrencilerin adlarını dönem sonralarında bir liste hâlinde okul yönetiminden ister.
Listeyi inceleyerek, davranış notu indirilmemiş öğrencilerin, dönem notlarının ağırlıklı ortalaması, 10’luk not sisteminde “7.00-8.49”, 5’lik not sisteminde “3.50-4.49” arasında olanların teşekkür, 10’luk not sisteminde “8.50”, 5’lik not sisteminde “4.50” ve daha yüksek olanların takdirname ile ödüllendirilmesine karar verir.

Sevgili öğrenci kardeşim ilgili yönetmeliği yukarıya ekledim. Dil ve Anlatım dersinden ortalamanın 2 olması teşekkür almana engel değil. Başarılarının devamını diliyorum. Hadi bakalım hayırlısı ikinci dönem takdir alman temennisiyle.

Allahım bizi bize bırakma , bizi bizsiz bırak ama bizi sensiz bırakma ...
nemo
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ocak 18, 2010, 10:11:04 ÖS »

Çok teşekkürler .İçimi rahtlattınız.
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM