|
Çamur
|
 |
« : Ocak 06, 2010, 05:42:08 ÖS » |
|
Şu an elinin altında Turgut Özakman'ın Cumhuriyet'i ve İskender Pala'nın Katre-i Matem'i olan varsa lütfen her iki kitabın da son cümlesini buraya yazabilir mi?
|
|
|
|
|
|
Ölümünün üzerinden taaa 72 sene geçtikten sonra, hiç tanışmadığı, hiç görmediği insanların bedenine imzasını atan bir başka lider var mı dünyada?
|
|
|
|
mintiminti
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 06, 2010, 05:56:25 ÖS » |
|
Katre-i Matem Hörükız'a gelince; Üç Hilal Cemiyeti ciltlerinde bir daha adına rastlanmadı. "Kara Şahin?" "?!" Son cümleden fazla oldu ama  Cumhuriyet "Onun yenemeyeceği ne vardı?"
|
|
|
|
|
|
Sen ana renkken ara renge dönüşme mesela. . Kırmızıysan kırmızı kal.Yanına mavi geldiğinde bordo olma sakın ! Kendin ol. . Kendin kal. . Sevdiğin , sevildiğin gibi . . ! 
|
|
|
|
Çamur
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 06, 2010, 05:59:04 ÖS » |
|
 Tamam hocam, ççççççooooooooooooooooo....k sağ olun. Katre-i Matem'i aldım bugün de sonu sanki eksikmiş gibi geldi. Bir kontrol edeyim dedim, teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
Ölümünün üzerinden taaa 72 sene geçtikten sonra, hiç tanışmadığı, hiç görmediği insanların bedenine imzasını atan bir başka lider var mı dünyada?
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 06, 2010, 06:01:23 ÖS » |
|
Çamur ben bir koku aldım kitaplardan.... 
|
|
|
|
|
|
 Allahım bizi bize bırakma , bizi bizsiz bırak ama bizi sensiz bırakma ...
|
|
|
|
Çamur
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 06, 2010, 06:02:48 ÖS » |
|
Ne gibi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 06, 2010, 06:08:30 ÖS » |
|
Affına sığınıyorum yanlış anlama ben Katre-i Matem'i korsan okudum bir iki sayfasında sorun vardı. Acaba aynı dert mi diye aklıma geldi. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mintiminti
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 06, 2010, 06:09:59 ÖS » |
|
 Tamam hocam, ççççççooooooooooooooooo....k sağ olun. Katre-i Matem'i aldım bugün de sonu sanki eksikmiş gibi geldi. Bir kontrol edeyim dedim, teşekkür ederim. Rica ederim. 
|
|
|
|
|
|
Sen ana renkken ara renge dönüşme mesela. . Kırmızıysan kırmızı kal.Yanına mavi geldiğinde bordo olma sakın ! Kendin ol. . Kendin kal. . Sevdiğin , sevildiğin gibi . . ! 
|
|
|
|
Çamur
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 06, 2010, 06:12:39 ÖS » |
|
Meryem hocam, sizi seviyorum.  Korsan demeylim de indirimden aldım diyelim. Kötü örnek teşkil etmeyelim forumda. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mintiminti
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 06, 2010, 06:15:24 ÖS » |
|
Toplumsal mesajımızı da verelim: " Korsana hayır!" 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 06, 2010, 06:19:58 ÖS » |
|
Meryem hocam, sizi seviyorum.  Ahh çamurcuğum ben de seni seviyorum. Bütün kitapların indirime girmesi dileklerimle. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|