EdebiyatOgretmeni.Net Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Şubat 09, 2012, 08:36:37 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Zümre Toplantı Tutanakları  (Okunma Sayısı 8043 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ahmet
Ziyaretçi
« : Kasım 14, 2009, 12:01:31 ÖÖ »

Sene Başı Zümre Toplantı Tutanakları

İkinci Dönem Zümre Toplantı Tutanakları

Sene Sonu Zümre Toplantı Tutanakları
« Son Düzenleme: Aralık 13, 2009, 12:14:21 ÖÖ Gönderen: Sauedebiyat » Logged
mami
Üye
**

mamiyano

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ekim 08, 2010, 08:35:20 ÖS »

Sene başı, dönem ortası, sene sonu zümre tutanakları vs. tüm tutanaklarımı sitemizden takip edip ortaya kapsamlı bir tutanak çıkarmaya çalışıyordum. Artık çalışmayacağım, zümrelerimi kendim hazırlayacağım. Bu hafta (04.10.2010-08.10.2010) bakanlık müfettişleri geldi ve tüm tutanakların yanlış ve eksik olduğunu hatta bu tutanaklardan dolayı ceza bile alabileceğimizi söyledi. Sitemizde paylaşım yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum, paylaşımlarınızdan yararlanıyordum; ancak güncel zümre maddelerine hiç uygun değillermiş ve yapılan değişikliklere yer vermemişler. Müfettişlerin gelme ihtimali olsun olmasın tebliğler dergisinden, yönetmeliklerden, yönergelerden, kanunlardan yararlanmalısınız. Şöyle 250 sayfalık bir zümre hazırlarsanız tatmin olabilirler.
alper_en
Sürekli Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ekim 08, 2010, 09:52:21 ÖS »

Sene başı, dönem ortası, sene sonu zümre tutanakları vs. tüm tutanaklarımı sitemizden takip edip ortaya kapsamlı bir tutanak çıkarmaya çalışıyordum. Artık çalışmayacağım, zümrelerimi kendim hazırlayacağım. Bu hafta (04.10.2010-08.10.2010) bakanlık müfettişleri geldi ve tüm tutanakların yanlış ve eksik olduğunu hatta bu tutanaklardan dolayı ceza bile alabileceğimizi söyledi. Sitemizde paylaşım yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum, paylaşımlarınızdan yararlanıyordum; ancak güncel zümre maddelerine hiç uygun değillermiş ve yapılan değişikliklere yer vermemişler. Müfettişlerin gelme ihtimali olsun olmasın tebliğler dergisinden, yönetmeliklerden, yönergelerden, kanunlardan yararlanmalısınız. Şöyle 250 sayfalık bir zümre hazırlarsanız tatmin olabilirler.

Hocam hangi ilde görev yapıyorsunuz? Müfettişlerin gelmesi biraz erken olmamış mı? Düşüncelerinize kesinlikle katılıyorum. İnternetteki bazı zümrelere bakıyorum, gerçekten de müfettişlerin kızdıkları kadar var. Geçenlerde bir zümre gördüm. Arkadaşımız yürürlükten kaldırılan bir yönetmeliği gündem maddesi olarak almış ve bazı maddelerini de alıntılıyarak zümreye yerleştirmiş. Gerisini siz düşünün artık...
meryemozcan
Site Yöneticisi
VIP Üye

Güzel olan sevgili değildir,sevgili olan güzeldir

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ekim 08, 2010, 10:07:39 ÖS »

Müfettişlerin eksik bulamayacağı bir toplantı tutanağı... Turgutlu Lisesi öğretmenlerine buradan teşekkürü bir borç bilirim.

http://www.4shared.com/file/_JYRoi99/2010-2011_Edebiyat_Zmresi.html

Allahım bizi bize bırakma , bizi bizsiz bırak ama bizi sensiz bırakma ...
Edebiyat Öğretmeni
Site Yöneticisi
VIP Üye

Calİmero

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ekim 08, 2010, 11:28:02 ÖS »

Hocam zümre tutanakları konusunda haklılığınız olduğunu düşünüyorum ama siz de takdir edersiniz ki uzun bir zaman önce forumumuza eklenen zümre tutanaklarını çıkartmıyoruz. Öğretmen arkadaşlarımız ekliyor ve bizler de mutlaka bir faydası olur düşüncesiyle kaldırmıyoruz. Çünkü onların yaptıkları işlere ve onlara güveniyoruz. Saygılar.
mami
Üye
**

mamiyano

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Ekim 09, 2010, 12:39:20 ÖÖ »

Site yöneticisi Edebiyat Öğretmeni'ne tutanakları kaldırmadığı için teşekkür ederim.
Site yöneticisi meryemozcan'ın paylaştığı zümre tutanağı yol gösterici ve çok işlevsel olmuş; ancak müfettişin gösterdiği güncel zümre maddelerinde 35 madde bulunuyordu ve bunların zorunlu olarak zümrede yer alması gerektiğini varsa yeni maddelerin eklenebileceğini de söylediğini belirtmem gerekiyor.
Diğer arkadaşa cevap olarak;
Şanlıurfa'da çalışıyorum. Müfettişlerin erken gelmeleri geç gelmelerinden çok daha iyidir diye düşünüyorum.
meryemozcan
Site Yöneticisi
VIP Üye

Güzel olan sevgili değildir,sevgili olan güzeldir

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Ekim 09, 2010, 11:12:51 ÖÖ »

Branşımızdan soğutmak mı istiyorlar bunlar. Yükümüz hafifmiş gibi bir de 35 yetmez 50 madde yükleme istiyorlar. Bu güncel 35 maddeyi merak ediyorum mami hocam bulabilirseniz bizimle paylaşmanızı rica edecektim.

Allahım bizi bize bırakma , bizi bizsiz bırak ama bizi sensiz bırakma ...
Edebiyat Öğretmeni
Site Yöneticisi
VIP Üye

Calİmero

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Ekim 10, 2010, 09:16:04 ÖS »

Ben o müfettişler yüzünden her konunun kaç sat tüm yıl boyunca dokümanını çıkarmıştım. Sayfalarca. gelen diğer bakanlık müfettişleri de gerek yok demişlerdi. Ama  başka okula teftişe gelen müfettiler istemişlerdi.
realist79
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Ekim 10, 2010, 10:25:59 ÖS »

Zümreleri yaparken rehber olarak Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğini temel alıyorum.her toplantıda da okul müdürümüz bizim zümreyi diğer zümrelere örnek gösteriyor.Söz konusu yönetmeliğin zümre toplantıları ile ilgili maddelerini kapsayan bir zümre hazırlarsanız işinize yarar.Ayrıca bazı arkadaşlar yürürlükte olmayan yönetmeliklere atıf yapıyorlar ya da konuyla hiç ilgisi olmayan tebliğler dergisi numarasını veriyorlar.
edebiyat ı ben
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Şubat 27, 2011, 09:45:01 ÖS »

Sistem bizi böyle zümreler yapmaya itiyor, aslında sistemin aynasıyız, sonuçta bizden istenenleri yapmış  oluyoruz, çark dönüyor bizler de bu çarka uyuyoruz...
« Son Düzenleme: Şubat 27, 2011, 09:54:55 ÖS Gönderen: edebiyat ı ben » Logged

Rüyalarınızın gerçekleşmesini istiyorsanınız önce uykudan uyanın...
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM