Sene başı, dönem ortası, sene sonu zümre tutanakları vs. tüm tutanaklarımı sitemizden takip edip ortaya kapsamlı bir tutanak çıkarmaya çalışıyordum. Artık çalışmayacağım, zümrelerimi kendim hazırlayacağım. Bu hafta (04.10.2010-08.10.2010) bakanlık müfettişleri geldi ve tüm tutanakların yanlış ve eksik olduğunu hatta bu tutanaklardan dolayı ceza bile alabileceğimizi söyledi. Sitemizde paylaşım yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum, paylaşımlarınızdan yararlanıyordum; ancak güncel zümre maddelerine hiç uygun değillermiş ve yapılan değişikliklere yer vermemişler. Müfettişlerin gelme ihtimali olsun olmasın tebliğler dergisinden, yönetmeliklerden, yönergelerden, kanunlardan yararlanmalısınız. Şöyle 250 sayfalık bir zümre hazırlarsanız tatmin olabilirler.
Hocam hangi ilde görev yapıyorsunuz? Müfettişlerin gelmesi biraz erken olmamış mı? Düşüncelerinize kesinlikle katılıyorum. İnternetteki bazı zümrelere bakıyorum, gerçekten de müfettişlerin kızdıkları kadar var. Geçenlerde bir zümre gördüm. Arkadaşımız yürürlükten kaldırılan bir yönetmeliği gündem maddesi olarak almış ve bazı maddelerini de alıntılıyarak zümreye yerleştirmiş. Gerisini siz düşünün artık...