|
derin
|
 |
« : Ocak 17, 2008, 08:57:26 ÖS » |
|
merhaba arkadaşlar ben sessiz sedasız geldim aranıza; uzun zamandır burdayım pek katılmak gelmedi içimden hergün takip etsem bile.. böyle usul dinlemek, dinlenmek istedim belkide bu akşam öyle derinlerdeyim ki.. yorgunum yılgınım bana söyleyebileceğiniz iyi şeyler var mı yaşamaya değer iyi şeyler kuvvetli olmaya değer iyi şeyler
|
|
|
|
|
|
vaz-geç-tim
|
|
|
|
maviye_sevda
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 17, 2008, 09:05:35 ÖS » |
|
Var tabi Derin..  Bi kere foruma kayıt olduğun kullanıcı adın çok güzel... Hayatın güzel olup olmaması senin elinde:Güzel düşünürsen güzel görürsün, güzel görürsen güzel yaşar ve hayatından lezzet alırsın..Herkesin hayatında zor zamanlar oluyor ve hiç bitmeyecekmiş gibi düşünüyorsun.Mesela ben bugün akşama doğru o kadar sıkılmıştım ki..Sonra bi kaç dost muhabbeti beni kendime getirdi.İnsanları sev, sev ki sevil.Sevmek sevilmek güzeldir.İyi insanlarla dostluk kur, dostlar her zaman ilaç gibidir.Kitaplarla vakit geçirmeyi aksatma...Dünyada bulamadığın bir çok güzelliği onlarda bulacaksın.Hayaller kur. Etrafına bak.Sınırsız bir gökyüzünün altında bulunan ve içinde canlı bulunduran bir gezegende bir taş değil de eşref-i mahlukat olarak yaratılmış olduğunu hatırla, şükret ve dua etmeyi unutma.Dua huzur verir ve tüm dertlere iyi gelir...Bi de umudunu ne olursa olsun kaybetme 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaknüs
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 18, 2008, 01:52:15 ÖS » |
|
Dost istersen ALLAH yeter Yaren istersen KUR'AN yeter Mal istersen KANAAT yeter Düşman istersen NEFİS yeter Nasihat istersen ÖLÜM yeter...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
öğretmenim09
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 18, 2008, 09:57:13 ÖS » |
|
Bir umuttur yaşamak bil, Seveceksin inadına Yüreğin kan ağlasa da Güleceksin inadına.
Zindanlara düşsen bile Ateşlerde sönsen bile Binlerce kez ölsen bile Doğacaksın inadına.
Hayat budur umutlar çok Ne şüphe duy nede kork Öyle teslim olmakta yok Yeneceksin inadına.
İnadına inadına Seveceksin inadına Birgün sende konacaksın Mutluluğun kanadına.
|
|
|
|
|
|
Şimdi öyle uzak ki geldiğim yollar, Yanlış bir öyküdeyim, beni yeniden yaz.
|
|
|
|
maviye_sevda
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 18, 2008, 10:55:45 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
derin
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 18, 2008, 11:08:56 ÖS » |
|
teşekkür ediyorum maviye sevda ilgin mutlu etti beni  ahlanıp vahlanmak istemiyorum ama bu aralar pek iyi değilim .. ama yinede iyi olacak diyorum sevgilerimle
|
|
|
|
|
|
vaz-geç-tim
|
|
|
|
maviye_sevda
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 18, 2008, 11:11:59 ÖS » |
|
Umarım iyi olursun Derin...Bak gördün mü işte seni mutlu ettim ve ben de mutlu oldum inan ki hayata inanmak onu sevmek için hiç tanımadığın bir insanı mutlu etmek bile yeterli bir sebep  Ama şunu da söylemek isterim ki hepimizin hayatında öyle anlar oluyor.Sen kendini fazla yıpratmadan atlatmaya çalış.Yardımcı olmak için dua edebilirim  Sevgilerimle...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
derin
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 18, 2008, 11:15:11 ÖS » |
|
maviye sevda allah hep böyle güzellikler katsın yüreğine hakikaten dua etmen sevindirir beni kime ferahlık vermez ki 
|
|
|
|
|
|
vaz-geç-tim
|
|
|
|
maviye_sevda
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 18, 2008, 11:21:20 ÖS » |
|
Teşekkür ederim derin...Umarım Allah senin de ne sıkıntın varsa giderir, içini ferahlatır, hayata inanmanı ve onu çokkk hem de çoookk sevmeni sağlar..(Amin) (Ben şimdiden başladım bile duaya bak  ) Günahlara kefarettir gönüldeki keder. Niyet halis olunca ameller olmaz heder. SABREYLE! Bak neler göreceksin. Mevla ihmal değil ancak imtihan eder
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emremyunus
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 19, 2008, 12:21:53 ÖÖ » |
|
Hoş geldin DERİN. (Biraz geç olsa da  ) Yaşama adına bütün umudunu kaybetmiş gibisin. Niye olduğunu çok merak ettim doğrusu? Bu yorgunluğun, bu yılgınlığın nedeni ne olabilir ki? Seni hayata küstürecek kadar DERİN olan şey nedir acaba?  Bu dünyada yaşamak ve mutlu olmak için illâki bir nedene ihitiyacımız olması gerekir mi? Mutluluğun peşinde koşma yakalayamazsın, boşuna uğraşma. Şimdiki zamanın mutluluğunu yaşamak lazım. Her nefes alışında ve verişinde şükredip mutlu olabilmen lazım. Çünkü sen -ilk- nefes(ini) aldığın zaman birileri bir yerlerde son nefesini veriyor olabilir. Sevgiyle...
|
|
|
|
|
|
Gelin tanış olalım, işi kolay kılalım, Sevelim, sevilelim, dünya kimseye kalmaz. Yunus Emre
|
|
|
|
derin
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 19, 2008, 03:48:13 ÖS » |
|
Çünkü sen -ilk- nefes(ini) aldığın zaman birileri bir yerlerde son nefesini veriyor olabilir. demişsin öyle ya sayılıdır nefesler.. bi de umutla mutlulukla nefeslenebilsek .farkındalık güzeldir. aynı şehirdeyiz seninle bu kentin hem huzur veren hem kasvet veren bir havası vardır.hem tanıdık hem yabancı bir yüz gibidir. hem terkedilesi hem dizlerine yaslanılası bir sevgili gibi..
|
|
|
|
|
|
vaz-geç-tim
|
|
|
|
kaknüs
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 20, 2008, 10:07:56 ÖS » |
|
SEN BEDENDE KÜÇÜK BİR ALEMSİN;FAKAT HAKİKATTE İSE KAİNAT SENSİN.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ser-mest
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 20, 2008, 11:32:11 ÖS » |
|
Merhabalar, Derin de hoş geldi ben de hoş geldim. İnsan kimi zaman mana iklimlerinde dolaşırken kimi zaman da kör kuyularda boğulabiliyor.Bu da yaşamanın, var olmanın, duymanın ve düşünmenin bedeli olsa gerek. Eğer acılarımız bizi düşünmeye sevk ediyorsa bunda üzülecek bir şey yok. Benim de şöyle dediğim çok oldu: " Denedim. Soğuk sular dökünüp fırladım sokaklara sorular sordum nice kara sıfatları üstüme alaraktan ipte boynum, ağzım şehvet yalaklarında çapraştım, and içip ayna kırdım doğadan bir vahiy bekledimse boşuna baktım akşam herkesin kabul ettiği kadar akşamdı hiç bir meşru yanı kalmamıştı hayatımın..."
Ama şu sonuca ulaştım: "Ya çaresizsiniz ya da çare sizsiniz, Ya ümitsizsiniz ya da ümit sizsiniz."
Hoşça bakın zatınıza....
|
|
|
|
|
|
"Tarif edilmez güllerin yankısı gözlerin" (Sezai Karakoç)
|
|
|
hera
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #13 : Mart 04, 2008, 11:00:14 ÖS » |
|
okuduğum en güzel şiirlerden.Derin,ne zor değil mi aynı zorlukları yaşayıp da ayrı şeyler hissettiğmizi sanmak.Aslında pek de farklı değil yaşananlar.Bir de biz onları 'güzel'anlamlandırsak.Her şeye güzel baksak.Denesek en azından derim,biraz durup göğe baksak.sevgiler sana.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çolpan
Üye

Sensiz geçen günlerin kazası yok...
|
 |
« Yanıtla #14 : Mart 04, 2008, 11:15:00 ÖS » |
|
Hayat her şeye rağmen güzel. Güneşler ısıtsın içini, çiçekler açsın yüreğinde. Her gün bir umut. Yüce Rabbim çekebileceğinden fazlasını vermezmiş kuluna. İana ve güven. Gülümse ve içindeki derinliğe ışıklarını sal. Hüzün kardeşidir mutluluğun çokça. Bırak yaşasınlar kardeşçe. Ara sıra hır etseler de sesini çıkarma. De ki; "Dilde gam var şimdilik lutfeyle gelme ey sürur! Olamaz bir hanede mihman mihman üstüne." Kolay gelsin.
|
|
|
|
|
|
Vatan; ne Türkiyedir Türkler'e ne Türkistan, Vatan; büyük ve müebbet bir ülkedir:TURAN!
|
|
|
|