gizemplt
Yeni Üye
İçimdeki Ben İçimde Esir
|
 |
« Yanıtla #2760 : Temmuz 23, 2010, 01:56:29 ÖS » |
|
merhaba.. bnde geldim kabul ederseniz  lise 3 sözel öğrencisiyim 
|
|
|
|
|
|
Sen... Pardon siz demeliydim, Siz kaç yüzlüydünüz Ben yanlışlıkla hanginizi sevdim? ............................................... Hayat sana ekşi limonlar sunarsa, sen de tekila ve tuz iste ...
|
|
|
|
mtree
|
 |
« Yanıtla #2761 : Temmuz 23, 2010, 11:35:42 ÖS » |
|
merhaba.. bnde geldim kabul ederseniz  lise 3 sözel öğrencisiyim  Kimse kalmamış bari ben söyleyeyim  Hoşgeldiniz..
|
|
|
|
|
|
valizimi hazırlamama yardım et... kelimeleri sol tarafa koy... söylenmemiş olanları, yürünmemiş yolların yanına.. kollarını mavi gömleğimin boynuna... ayrı ayrı koy... güneşli günlerle karlı günleri karıştırma..
|
|
|
gizemplt
Yeni Üye
İçimdeki Ben İçimde Esir
|
 |
« Yanıtla #2762 : Temmuz 24, 2010, 11:18:13 ÖÖ » |
|
Kimse kalmamış bari ben söyleyeyim  Hoşgeldiniz.. hoşbuldukk 
|
|
|
|
|
|
Sen... Pardon siz demeliydim, Siz kaç yüzlüydünüz Ben yanlışlıkla hanginizi sevdim? ............................................... Hayat sana ekşi limonlar sunarsa, sen de tekila ve tuz iste ...
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #2763 : Temmuz 24, 2010, 04:21:53 ÖS » |
|
Hoş geldin Gizem, nasılsınız?
|
|
|
|
|
|
 Allahım bizi bize bırakma , bizi bizsiz bırak ama bizi sensiz bırakma ...
|
|
|
gizemplt
Yeni Üye
İçimdeki Ben İçimde Esir
|
 |
« Yanıtla #2764 : Temmuz 24, 2010, 05:45:23 ÖS » |
|
hoşbulduk iyiyim efendim siz nasılsınız...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #2765 : Temmuz 24, 2010, 08:37:24 ÖS » |
|
Teşekkür ederim iyiyim. Foruma olan sıcaklığının ve sevginin devam etmesi dileğindeyim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yokedici
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #2766 : Temmuz 25, 2010, 11:12:10 ÖÖ » |
|
Merhaba Bende Ferhat =) Lise Mezunuyum İnşalla Bu Yıl Yerleşiriz Bi Üniversiteye =P
|
|
|
|
|
|
Yalnızlık Geçer Diye Sabahı Bekleme. Yalnız Bir Güneşle Doğuyor, Her Sabah Kendi Halinde...
|
|
|
|
kayraca
|
 |
« Yanıtla #2767 : Temmuz 25, 2010, 12:07:28 ÖS » |
|
Merhaba Bende Ferhat =) Lise Mezunuyum İnşalla Bu Yıl Yerleşiriz Bi Üniversiteye =P
hosgeldın kardesım
|
|
|
|
|
|
**BİR GÜN DÜNYAYA AİT BİR DERDİN OLURSA RABBİNE DÖNÜP BENİM BÜYÜK BİR DERDİM VAR DEME...DERDİNE DÖNÜP BENİM BÜYÜK BİR RABBİM VAR DE.**
|
|
|
gizemplt
Yeni Üye
İçimdeki Ben İçimde Esir
|
 |
« Yanıtla #2768 : Temmuz 25, 2010, 02:09:04 ÖS » |
|
Teşekkür ederim iyiyim. Foruma olan sıcaklığının ve sevginin devam etmesi dileğindeyim.
buralardayım inş. bundan sonra öğretmenlerle olmak her zaman keyif vermiştir bana..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gizemplt
Yeni Üye
İçimdeki Ben İçimde Esir
|
 |
« Yanıtla #2769 : Temmuz 25, 2010, 02:09:44 ÖS » |
|
hoşgeldiniz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HÜSN-İ DİLÂRÂ
|
 |
« Yanıtla #2770 : Temmuz 25, 2010, 02:11:39 ÖS » |
|
Hoş geldiniz...
|
|
|
|
|
|
"hayat boş geçti geri kalan korkulu her adımım dolu olsa işe yaramaz katında biliyorum bağışlanmamı diliyorum "
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #2771 : Temmuz 25, 2010, 02:15:37 ÖS » |
|
Ferhat kardeşim hoş geldin. Dileğine ulaşman dileğiyle. profilinde cinsiyetin bayan görülüyor isim Ferhat sanırım bir yanlışlık var. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Edebiyat Öğretmeni
|
 |
« Yanıtla #2772 : Temmuz 29, 2010, 11:00:58 ÖÖ » |
|
Hoş geldin Ferhat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mehmet Akgül
|
 |
« Yanıtla #2773 : Ağustos 09, 2010, 08:51:16 ÖS » |
|
Merhaba.. Aranıza yeni katıldım. Umarım çabuk kaynaşır, birlikte nice paylaşımlarla birbirimizi bilinçlendiririz. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #2774 : Ağustos 09, 2010, 08:54:51 ÖS » |
|
Hoş geldin Mehmet kardeşim. Sık sık ziyaret ederseniz kaynaşma dileğiniz mümkün.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|