|
Çamur
|
 |
« Yanıtla #2595 : Ocak 18, 2010, 11:57:39 ÖS » |
|
Ben bulamadım.. 
|
|
|
|
|
|
Ölümünün üzerinden taaa 72 sene geçtikten sonra, hiç tanışmadığı, hiç görmediği insanların bedenine imzasını atan bir başka lider var mı dünyada?
|
|
|
|
gul_guzeli
|
 |
« Yanıtla #2596 : Ocak 19, 2010, 12:00:16 ÖÖ » |
|
 Öbür forumdan tanıyor beni...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çamur
|
 |
« Yanıtla #2597 : Ocak 19, 2010, 12:04:55 ÖÖ » |
|
Hmmm tamam o zaman. 
|
|
|
|
|
|
Ölümünün üzerinden taaa 72 sene geçtikten sonra, hiç tanışmadığı, hiç görmediği insanların bedenine imzasını atan bir başka lider var mı dünyada?
|
|
|
|
Maverâ_Erbil
|
 |
« Yanıtla #2598 : Ocak 19, 2010, 03:57:27 ÖS » |
|
Hoş geldiniz.  Yazınızın uygun olduğu bölüme girip ''Yeni Konu'' başlığına tıklayıp paylaşımda bulunabilirsiniz.''Yanıtla'' düğmesini diğer tabirle butonunu var olan konuya cevap yazmada fikir beyan etmede kullanabilirsiniz...
|
|
|
|
|
|
"Bu memlekette sağcı solcu yoktur, ilerici gerici yoktur. - Bu memlekette namuslular ve namussuzlar vardır."
Cemil Meriç
Ölmez bu vatan, farz-ı muhâl, ölse de hattâ, Çekmez kürenin sırtı o tâbût-ı cesîmi.
Mithat Cemal Kuntay
|
|
|
|
Maverâ_Erbil
|
 |
« Yanıtla #2599 : Ocak 19, 2010, 03:59:13 ÖS » |
|
merhaba forumda nasil yazi gondericez yazilan yaziyi yanit seklinde mi olcak ben oyle anladim ama tam emin olmak istedim
Yazınızın uygun olduğu bölüme girip ''Yeni Konu'' başlığına tıklayıp paylaşımda bulunabilirsiniz.''Yanıtla'' düğmesini diğer tabirle butonunu var olan konuya cevap yazmada fikir beyan etmede kullanabilirsiniz... Not : Biraz önce yanlış alıntı yaptım,kusura bakmayınız .
|
|
|
|
|
|
"Bu memlekette sağcı solcu yoktur, ilerici gerici yoktur. - Bu memlekette namuslular ve namussuzlar vardır."
Cemil Meriç
Ölmez bu vatan, farz-ı muhâl, ölse de hattâ, Çekmez kürenin sırtı o tâbût-ı cesîmi.
Mithat Cemal Kuntay
|
|
|
gk
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #2600 : Ocak 21, 2010, 05:00:56 ÖS » |
|
selam ben güldemet lise son sınıftayım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TeBeSSüM
|
 |
« Yanıtla #2601 : Ocak 21, 2010, 05:13:51 ÖS » |
|
Hoş geldin Güldemet.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #2602 : Ocak 21, 2010, 05:35:20 ÖS » |
|
 Öbür forumdan tanıyor beni... Güzelliğinden üslubundan bir şey kaybetmeden burada olmandan çok mutluyum gül_güzeli.
|
|
|
|
|
|
 Allahım bizi bize bırakma , bizi bizsiz bırak ama bizi sensiz bırakma ...
|
|
|
|
ser-mest
|
 |
« Yanıtla #2603 : Ocak 21, 2010, 05:58:23 ÖS » |
|
Yeni üyelerimiz hoşça geldiniz.Forumumuz bu aralar çok sakin, yüzlerce üye var, ancak birçok üyemiz sadece izleyici olmakla yetiniyor.Yeni konular, yeni paylaşımlar istiyoruz.
|
|
|
|
|
|
"Tarif edilmez güllerin yankısı gözlerin" (Sezai Karakoç)
|
|
|
|
Maverâ_Erbil
|
 |
« Yanıtla #2604 : Ocak 21, 2010, 10:12:33 ÖS » |
|
Hos Geldiniz ...
|
|
|
|
|
|
Cemil Meriç
Mithat Cemal Kuntay
|
|
|
|
gul_guzeli
|
 |
« Yanıtla #2605 : Ocak 21, 2010, 11:04:05 ÖS » |
|
Güzelliğinden üslubundan bir şey kaybetmeden burada olmandan çok mutluyum gül_güzeli.
Teşekkür ederim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ser-mest
|
 |
« Yanıtla #2606 : Ocak 21, 2010, 11:12:46 ÖS » |
|
Transferimiz hayırlı olsun, Meryem Hocam ne kadar bolservis bedeli ödediniz Gülgüzeli hanım için merak ettim.Bu arada "öbür forum" u da merak ettim.Bizim forum kadar güzel bir forum daha mı var yoksa? 
|
|
|
|
|
|
"Tarif edilmez güllerin yankısı gözlerin" (Sezai Karakoç)
|
|
|
|
gul_guzeli
|
 |
« Yanıtla #2607 : Ocak 21, 2010, 11:15:07 ÖS » |
|
 Davet üzerine geldim tamamen duygusal  Öbür forum öğretmenlerforumu.com...Kardeş forum yani 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
glsh142
|
 |
« Yanıtla #2608 : Ocak 21, 2010, 11:56:02 ÖS » |
|
Hoşgeldiniz...
|
|
|
|
|
|
Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne. "O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin. Demeyeceksin işte. Yaşarsın çünkü. 
|
|
|
|
gul_guzeli
|
 |
« Yanıtla #2609 : Ocak 22, 2010, 12:01:11 ÖÖ » |
|
Hoşbulduk
|
|