şövaLye
Sürekli Üye

Kalpaksız Kemalci
|
 |
« : Aralık 15, 2010, 08:21:54 ÖS » |
|
Yeni üye olduğum için diğer üyeleri tanımak amacıyla "YENİ ÜYELER, HOŞ GELDİNİZ!" başlığında dolaşırken şu hoşbeş dikkatimi çekti: « Yanıtla #2870 : Aralık 03, 2010, 05:13:48 ÖS » mesajıyla meryemozcan soruyor: "Lalecim yeni gelen arkadaşlarımızın bir merhabalarını görüyorum ondan sonra sırra kadem basıyorlar. Hikmeti nedir anlamadım?" « Yanıtla #2871 : Aralık 03, 2010, 06:05:33 ÖS » mesajıyla Lâle yanıtlıyor: "Ev sahipliğimizden memnun kalmıyorlar galiba." (Gülüşmeler) .......... Lâle henüz farkında değil ama tam üstüne basıyor... Çünkü sorununa çözüm arayanyeni bir üyeye, "Program giremiyorum" başlığında «Yanıtla #5 : Aralık 14, 2010, 11:24:24 ÖS» mesajıyla verdiği DERS(!) aynen şöyle: "Ne istediğini bilmeyene kimse yardım edemez...Üyemiz önce derdini izah etsin.İki şıkkı izah edecek vaktim yok...Bilginize..."
.......... Demek ki neymiş ?!..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 15, 2010, 08:36:45 ÖS Gönderen: şövaLye »
|
|
ULUSAL ONURDAN YOKSUN OLANLAR, İNSANLIK ONURUNDAN DA YOKSUNDURLAR...
|
|
|
|
aytoldı
|
 |
« Yanıtla #1 : Aralık 15, 2010, 08:32:52 ÖS » |
|
Sayın hocam Bu forumda "küstüm, oynamıyorum, bakın giderim bir daha gelmem, gidersem perişan olursunuz, yerimi kimse dolduramaz ..." türünden sitem mesajları fazla ilgi görmez.
Buraya ne kimse zorla üye yapılır ne de kimse burada zorla tutulur.
Demek istediğim, yardım talebinize yönetici karşılık vermediği için sırra kadem basacaksanız bunu sessiz sedasız yapabilirsiniz. İsteyen gider, isteyen kalır. Ben şahsen "Gitme, kal bu şehirde" demeyi değil de "Kafamı yumruklayıp ardın sıra ağlarsam namerdim." demeyi tercih edenlerdenim.
|
|
|
|
|
|
Bu Ay Toldı aydı, söz asgı ulug Yirinçe tüşürse bedütür kulug
|
|
|
şövaLye
Sürekli Üye

Kalpaksız Kemalci
|
 |
« Yanıtla #2 : Aralık 15, 2010, 08:40:32 ÖS » |
|
Ne alaka?.. Benimki sadece dobra dobra bir uyarıydı. Ama siz konuyu saptırmışsınız. Yönetime yaranmak amacındaysanız kendinize vıccık vıccık bir başlık açabilrsiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aytoldı
|
 |
« Yanıtla #3 : Aralık 15, 2010, 08:49:32 ÖS » |
|
Ne alaka?.. Benimki sadece dobra dobra bir uyarıydı. Ama siz konuyu saptırmışsınız. Yönetime yaranmak amacındaysanız kendinize vıccık vıccık bir başlık açabilrsiniz.
Beni herkes iyi tanır, Polemiğe girerek sizi popüler yapmayacağım. Bu nedenle mesajıma ne cevap verirseniz verin benden bir karşılık alamayacağınız için üzgünüm. Size ayıracak zamanım yok.
|
|
|
|
|
|
Bu Ay Toldı aydı, söz asgı ulug Yirinçe tüşürse bedütür kulug
|
|
|
şövaLye
Sürekli Üye

Kalpaksız Kemalci
|
 |
« Yanıtla #4 : Aralık 15, 2010, 09:02:55 ÖS » |
|
Yerinde bir karar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lâle
|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 15, 2010, 09:12:06 ÖS » |
|
Sayın şövalye, burada kimsenin yönetime yaranmak gibi bir çabası olamaz.Pek çok üyemiz saygın kişiliği,efendiliği,ciddiyeti ve seviyeli tartışmaları ile forumda kendine haklı bir yer edinmiştir.Sayın Aytoldı Hocamız da bunlardan biridir.İki kişinin mesajını kendi işinize gelecek şekilde kullanmanız hoş değil.Forum herkese açıktır.İsteyen istediği kadar kalır,paylaşmak istediğini paylaşır.Tabii belli ölçüler içerisinde.Bizimle ilgili bir sorununuz varsa bizimle tartışın,diğer arkadaşlarımızı bizimle ilgili sorunlarınıza dahil etmeyin.Yönetici arkadaşlarımızın hepsi de öğretmen.Her an forumda olmamız ve her talebe anında cevap vermemiz mümkün değil.Ayrıca sorularınız daha açık olursa cevap gelme ihtimalide artacaktır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şövaLye
Sürekli Üye

Kalpaksız Kemalci
|
 |
« Yanıtla #6 : Aralık 15, 2010, 09:25:30 ÖS » |
|
Sayın Lale,
1) İki kişinin mesajı açıktan yapılmış.. Gizli saklı bir şey değil ki, işime gelecek şekilde kullanayım.
2) Ben kimseyi başkalarıyla ilgili sorunlarıma dahil etmedim. Başkaları, kendi üstlerine vazife olmayan sorunlara atladı.
3) Şimdi izninizle işime bakayım. Çünkü ben buraya kavga etmeye değil, üretmeye/paylaşmaya geldim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 22, 2011, 10:34:51 ÖS » |
|
Ev sahipliğimizden memnun kalmayanlar varmış haberim olmamış. Bu Antalya bana yaramadı. (gülüşmeler) Sitemim hala devam ediyor maddeler halinde rica edeceğim ben de zahmet olmazsa anlaması daha kolay oluyor kimbilir anlayış kıtlığı sendromu yaşıyorumdur. Özlemişim tartışma havalarını bu başlıkla ne alakası var diyeceksiniz ama çektiğimiz fotoları eklediğimiz başlığı bulamadım göstermezsem çatlarım bakın ne tatlılar sanayide ben çektim iki kafadarı. (buraya gülüşme iyi gitmez kalpaksız kemalci sadece tebessüm) 
|
|
|
|
|
|
 Allahım bizi bize bırakma , bizi bizsiz bırak ama bizi sensiz bırakma ...
|
|
|
|
zorbeyankara06
|
 |
« Yanıtla #8 : Ağustos 12, 2011, 08:42:15 ÖS » |
|
hiç bir üyenin laf olsun diye üye olduğunu veya menfaati bitince (aradığı dosyayı bulunca) gideceğii sanmıyorum.bir gelen elbette tekrar gelir ama ilk bulduğu umudu,beklentiyi tekrar yakalayabilir mi, orası meçhul!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kurtuluş53
|
 |
« Yanıtla #9 : Aralık 20, 2011, 09:02:30 ÖS » |
|
gelenek, görenek, örf, adet.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SEHZADE2520
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #10 : Aralık 27, 2011, 12:54:17 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Edebiyat Öğretmeni
|
 |
« Yanıtla #11 : Aralık 27, 2011, 06:25:28 ÖS » |
|
Hoş geldin Şehzadem. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #12 : Aralık 28, 2011, 06:09:03 ÖS » |
|
Hoş geldin Şehzadem.  Birinci ihtimal Edebiyat Öğretmenim şehzadeyi tanıyor.... İkincisine öhü öhü  diyeceğim sadece  Açıklamadan sonra ben de hoş geldin diyorum şehzade beye 
|
|
|
|
|
|
 Allahım bizi bize bırakma , bizi bizsiz bırak ama bizi sensiz bırakma ...
|
|
|
|
Edebiyat Öğretmeni
|
 |
« Yanıtla #13 : Aralık 29, 2011, 05:55:33 ÖS » |
|
Birinci ihtimal Edebiyat Öğretmenim şehzadeyi tanıyor.... İkincisine öhü öhü  diyeceğim sadece  Açıklamadan sonra ben de hoş geldin diyorum şehzade beye  Ya tanışıyor olmak hiç de aklıma gelmemişti. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kurtuluş53
|