|
Çamur
|
 |
« : Temmuz 29, 2011, 05:32:26 ÖS » |
|
Bu foruma geldiğimde üniversitenin ikinci sınıfında talebeydim. Şimdi okul bitti. KPSS geldi geçti. Ve dee artık İstanbul Üniversitesinde yüksek lisansa başlıyorum. Yeni bi döneme merhaba dedim bugün. Sizi seviyorum forum sakinleri 
|
|
|
|
|
|
Ölümünün üzerinden taaa 72 sene geçtikten sonra, hiç tanışmadığı, hiç görmediği insanların bedenine imzasını atan bir başka lider var mı dünyada?
|
|
|
|
aytoldı
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 29, 2011, 06:10:18 ÖS » |
|
Hayırlı olsun, hangi alanda yüksek lisans yapacaksınız?
|
|
|
|
|
|
Bu Ay Toldı aydı, söz asgı ulug Yirinçe tüşürse bedütür kulug
|
|
|
|
Lâle
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 29, 2011, 08:49:07 ÖS » |
|
Hayırlı olsun Çamur... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çamur
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 29, 2011, 10:29:42 ÖS » |
|
Teşekkür ederimm. Türkçe eğitiminde yapacağım yüksek lisansımı.
|
|
|
|
|
|
Ölümünün üzerinden taaa 72 sene geçtikten sonra, hiç tanışmadığı, hiç görmediği insanların bedenine imzasını atan bir başka lider var mı dünyada?
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 30, 2011, 05:57:54 ÖS » |
|
Hayırlı olsun Çamurcum çok sevindim senin adına. Vefalı kardeşim benim forum sakinleri olarak her zaman yanındayız ve ne sıkıntın olursa paylaşmaya hazırız. Başarılar diliyorum yolun ve bahtın hep açık olsun güzel kardeşim.
|
|
|
|
|
|
 Allahım bizi bize bırakma , bizi bizsiz bırak ama bizi sensiz bırakma ...
|
|
|
|
aytoldı
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 31, 2011, 02:10:17 ÖS » |
|
Teşekkür ederimm. Türkçe eğitiminde yapacağım yüksek lisansımı.
İleride akademik kariyer düşünüyorsanız -ve etkili/yetkili tanıdıklarınız yoksa- şimdiden ÖYP Araş.Gör. ilanlarını takip etmenizi öneririm. 5-6 yıl sonra, ÖYP kapsamında yüksek lisans doktora yapmayanların Yrd.Doç.Dr. kadrolara atanmaları zorlaşacak. Şu an bile, üniversite personeli olmadan (okutman, asistan vb.) doktorayı bitirenler, kadro bulmakta zorluk çekiyor. Örnek: ben.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Edebiyat Öğretmeni
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 31, 2011, 11:20:05 ÖS » |
|
Hayırlı, uğurlu, kıdemli olsun şekerim. Umarım her şey gönlünce olur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ser-mest
|
 |
« Yanıtla #7 : Ağustos 01, 2011, 01:23:18 ÖS » |
|
Hayırlı olsun, darısı başımıza:)
Ay Toldı Hocam, araştırma görevlilerinin maaş, özlük hakları vs. çok iyi değil sanırım, akademik kariyer yapmak da çok zorlu ve uzun bir süreç olunca ÖYP'den uzak durup öğretmen olaak kalmayı tercih ediyoruz.
|
|
|
|
|
|
"Tarif edilmez güllerin yankısı gözlerin" (Sezai Karakoç)
|
|
|
|
aytoldı
|
 |
« Yanıtla #8 : Ağustos 01, 2011, 04:22:14 ÖS » |
|
Hayırlı olsun, darısı başımıza:)
Ay Toldı Hocam, araştırma görevlilerinin maaş, özlük hakları vs. çok iyi değil sanırım, akademik kariyer yapmak da çok zorlu ve uzun bir süreç olunca ÖYP'den uzak durup öğretmen olaak kalmayı tercih ediyoruz.
Öğretmen maaşı ile karşılaştırınca kötü değil hocam, üniversiteye göre değişmekle birlikte en düşük alan asistan 1800-1900 arası alıyor. Eğer imkanınız varsa ÖYP'yi kaçırmayın derim. İleride akademisyen olmayı kesin kafaya koyduysanız bunu mutlaka düşünün. ÖYP sayesinde üniversitelerin ileriki bütün yrd.doç.dr. kadrolarına kimin atanacağı belli olacak. Eğer çok ileride değilseniz, yani doktorayı yarılamadıysanız düşünün derim. Tercih sizin elbette. 5-6 yıl sonra, ÖYP'liler kadrolara yerleşirken dışarıdan doktora yapanların çoğu açıkta kalacak. Sonra benim gibi üniversitelere CV gönderir durursunuz, demedi demeyin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
glsh142
|
 |
« Yanıtla #9 : Ağustos 01, 2011, 08:09:27 ÖS » |
|
Çamurcum hayırlı olsun.Allah gittiğinde yolda muvaffak olmanı nasip eder inşallah.Tebrik ederim. 
|
|
|
|
|
|
Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne. "O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin. Demeyeceksin işte. Yaşarsın çünkü. 
|
|
|
|
Ruy-i_zemin
|
 |
« Yanıtla #10 : Ağustos 02, 2011, 01:29:08 ÖS » |
|
Hayırlı olsun. Bu habere çok sevindim çevremde Edebiyat branşındaki meslektaşlarımın atanamadığını duyunca çok üzülüyordum.
|
|
|
|
|
|
Göz kaptırdığım renkten, kulak verdiğim sesten Affet senden habersiz aldığım her nefesten
|
|
|
|
Maverâ_Erbil
|
 |
« Yanıtla #11 : Ağustos 02, 2011, 09:31:11 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
"Bu memlekette sağcı solcu yoktur, ilerici gerici yoktur. - Bu memlekette namuslular ve namussuzlar vardır."
Cemil Meriç
Ölmez bu vatan, farz-ı muhâl, ölse de hattâ, Çekmez kürenin sırtı o tâbût-ı cesîmi.
Mithat Cemal Kuntay
|
|
|
|
TeBeSSüM
|
 |
« Yanıtla #12 : Ağustos 03, 2011, 03:50:59 ÖS » |
|
Hayırlı olsun.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
glsh142
|
 |
« Yanıtla #13 : Ağustos 04, 2011, 06:37:11 ÖS » |
|
Gülşah, birgün böyle seninde mutlu haberlerini alırız inşallah  Ay inşallah inşallah.  Erbil ya böyle mutlu haberi aynı zamanlarda veririz foruma inaşallah günü geldiğinde. 
|
|
|
|
|
|
Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne. "O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin. Demeyeceksin işte. Yaşarsın çünkü. 
|
|
|
|
aytoldı
|
 |
« Yanıtla #14 : Ağustos 04, 2011, 06:54:41 ÖS » |
|
Ben bir üniversiteye akademisyen olursam bu forumdaki genç arkadaşlara yüksek lisans için kontenjan ayıracağım. Vazgeçtim, sözümü değiştiriyorum. Zira bu genç arkadaşlarımızın kontenjana falan ihtiyaçları yok, sınavı zaten geçerler. Şöyle diyeyim: Tez danışmanınız olmak, bana nasip olur inşallah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|