OguzYAZICIOGLU
Yeni Üye
|
 |
« : Nisan 02, 2008, 06:38:01 ÖS » |
|
Siz hiç yaşlandığınızı,yalnız kaldığınızı arkadaşlarınızın kendi akranlarınızın öldüğünü var sayıp hayal aleminde kendinizi yaşlı gördünüz mü?Herkesin sizi aşağıladığını,dolmuşta yer bulamayıp ayakta zor durduğunuzu,dermansızlığınızı,başkasına muhtaç olduğunuzu hayal ettiniz mi hiç?Neden biz insanlar gelecekle ilgili iyiyi güzeli hayal ederiz de yaşlandığımızı,kötü bir duruma düşeceğimizi hayal etmeyiz?
|
|
|
|
|
|
Benim KADERim ''kef'' ile yazılmış...
|
|
|
selinay
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 04, 2008, 07:49:17 ÖS » |
|
aslında karamsar ama guzel bir konuya deginmişsiniz.hersey bi insanın yetişmesiyle baslıyor.eger bi topraga tohum ekiceksen o topragın mineral bakımından guzel bir toprak olmalıdır ki tohumda içinde curumeden buyuye bilsin hersey toprakla bitmiyor gunu gunune sulamalı sevgini vermeli,onunla konusmalısın ...sen onu bilgilendirip buyutup yeserttikce dunyaya saglıklı ve guclu bir canlı katmıs olursun..ama ne yazıkkı kimilerin temelleri saglam atılmıyor bu hayatta.eger tek basımıza kalamk istemiyorsak etrafımızda arkadaslarımızı veya tanımadıgımz insanlardan guler yuz sefkat ve saygı bekliyorsak cocuklarımızı daha anne karnındayken yetiştirmeye baslanmalı..guzel bir gelecek için guzel bir egetim..
|
|
|
|
|
|
'NehiRdE DOKUnDUGUn Su, gecenin sonu ve gelenin ilkidir; zamanda aynıdır.'şey aslında hayatta aynı....
|
|
|
|
fuzuliye
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 04, 2008, 09:23:49 ÖS » |
|
Bu konuda garantinin olmayacağını düşünüyorum. Çocuklara yaşlılık güvencesi olarak bakılmamalı. Sırf bu yüzden çocuk yapılmamalı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selinay
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 05, 2008, 06:11:51 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
'NehiRdE DOKUnDUGUn Su, gecenin sonu ve gelenin ilkidir; zamanda aynıdır.'şey aslında hayatta aynı....
|
|
|
nurse52
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 14, 2008, 09:39:25 ÖÖ » |
|
arkadaşlar yaşlılığı gelin bir de hastanede görün öyle acı ki çocuk gibi ilgi bekliyorlar.elimden geldiğince yardımcı olmaya,merhametli olmaya çalışıyorum,umarım bir nebzede olsa yardımcı olabiliyorumdur
|
|
|
|
|
|
OLMAYA DEVLET CİHANDA BİR NEFES SIHHAT GİBİ...
|
|
|
|
Belce
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 14, 2008, 06:41:56 ÖS » |
|
hepsi bir sıkıntı yaşlılık çocukluluk gençlik orta vakitlik en iyisi mi biz İnsanlığımızı düşünelim ne dersiniz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslı
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 14, 2008, 07:21:43 ÖS » |
|
neredeyse son bir yılım bu konuyu düşünmekle geçti yaşlanmak ve ölmek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
derin
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 14, 2008, 10:02:28 ÖS » |
|
annem hastaydı yaşlılığı düşündüm ve yalnızlığı ve çocuk olurmuş insan yeniden ,yaşlı ve yalnız bir çocuk gençlik kimsenin üzerinden atmak istemediği süslü püslü bir elbise gibi herkese yakışıyor. yaşlılık kimsenin üzerine almak istemediği ne sıcaktan ne soğuktan koruyan hep insanı açıkta bırakan bir elbise gibi
YALNIZLIK ŞİİRİ
Bilmezler yalnız yaşamayanlar, Nasıl korku verir sessizlik insana; İnsan nasıl konuşur kendisiyle; Nasıl koşar aynalara, Bir cana hasret, Bilmezler. ORHAN VELİ KANIK
yaşlanmak ,yalnızlaşmaya başlamak yakışmamak hiçbir eğlencenin içine artık birilerinin ölümünüzü beklemesi hayatta yapabileceğiniz şeylerin azalması ,belki bitmesi size ayrılan köşeler ve içinizde ki köşeler hiç yaşanmamış gibi koca bir hayat sizin..
|
|
|
|
|
|
vaz-geç-tim
|
|
|
|
LiLyum
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 17, 2009, 11:04:56 ÖS » |
|
sarkan deriler derin çizgiler bükülen bel fersiz gözler titreyen eller zayıflayan hafıza..ah güzelliğm neredsin enerjim coşkulu atan yüreğim...nasıl taşınır yük gib bir beden..aynalar acımasız ve sahicidir ..insanlar etrafınızdan birer birer dağılır ...toprağın çağıran sesi peşinizde...
|
|
|
|
|
|
.. Bir gerçeği erken Bir açlığı tokken Anladınız mı? Özdemir ASAF
|
|
|
|
kerpeten1907
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 18, 2009, 03:41:49 ÖÖ » |
|
Bu konuda garantinin olmayacağını düşünüyorum. Çocuklara yaşlılık güvencesi olarak bakılmamalı. Sırf bu yüzden çocuk yapılmamalı.
Sayın Fuzuliye Öğretmenimle aynı kanaatteyim. Siz istediğiniz eğitimi, istediğiniz güzellikleri sunun ne olacaksa o oluyor. '' Alimden zalim doğar, zalimden alim doğar'' Saygılar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ay_Avcısı
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 18, 2009, 12:19:39 ÖS » |
|
neden uğraşıyorsunuz ki o zaten yavaş yavaş bulacak bizi..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fuzuliye
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 26, 2009, 09:09:13 ÖS » |
|
Sayın Fuzuliye Öğretmenimle aynı kanaatteyim. Siz istediğiniz eğitimi, istediğiniz güzellikleri sunun ne olacaksa o oluyor. '' Alimden zalim doğar, zalimden alim doğar'' Saygılar... Zalimden zalim bile doğuyor hatta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|