|
meryozcan
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #15 : Haziran 17, 2008, 09:23:29 ÖS » |
|
Yalnızım Yalnızsın Yalnızız
kimse içimdeki boşluğu görmüyor bir adresi yitirmek neler hissettirir insana kalp atışlarından uzak olmak soluğunda duyamamak mevsimleri, düşünmüyor
çok şey bilmenin hoş karşılanmadığı zamanlardayız ciddiye alınmıyor sorularımız gün Afrikalı kalmaya kararlı bu dünyadan olmamak da yetmiyor
ve siz geliyorsunuz, sarı elbisenizle bir silüet hayatımdaki eksikleri gösteriyorsunuz küçülüp silikleşiyorum, hafifliyor bedenim yalnızlığım dağılıp çoğalıyor sesinizde
ben artık sadece kuşların şarkısını dinliyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Belce
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #16 : Haziran 18, 2008, 06:34:55 ÖÖ » |
|
DAHA
Çiçek vazoda değil, Saksıda güzel Hele hele açarsa dağlarda bayırlarda Daha daha da güzel.
EN GÜZEL GERÇEK
Yalnızlık bile çekip gitmiş Belki de uğramamış bu yerlere Yorulmuyor taşımaktan geceler Aydınlıkları doğan her güne
Ve sana özgürlüğüne leke düşmemiş Dağ başlarındaki yerlerden sesleniyorum Bu dünya yalan değil
AHMET NADİR CANER
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mevlânâ muhibbi
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #17 : Haziran 18, 2008, 07:13:30 ÖÖ » |
|
Yalnızlığımın sükûtundayım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Belce
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #18 : Haziran 18, 2008, 09:01:33 ÖÖ » |
|
Kanamalarımla başbaşayım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nergis
|
 |
« Yanıtla #19 : Haziran 18, 2008, 11:35:57 ÖÖ » |
|
Yalnızsın
Bir akşam ışıkların daglara güldüğünü Bir akşam bulutların seyre döküldüğünü Görürsün, hasretiyle sabah ezgilerinin Bir akşam gözlerin ufka dalar pek derin Kuşlar öter, uçuşur, yeşil dallara konar Umutlar yaprak yaprak alevlenirde yanar Son mutluluk sesleri dökülür dudaklardan İnsanlar gölge gibi çekilir sokaklardan Rüzgar okşamaktayken annen gibi tenini Gecenin kolları sessizce yakalar seni Anlarsın gözlerinin dolup boşaldığını Anlarsın yanlızlıgını ve yanlız kaldıgını Nurullah Genç
|
|
|
|
|
|
Sername-i muhabbeti cânâna yazmışam<br />Hasret risâlesin varak-ı câna yazmışam
|
|
|
harunogretmen
Yeni Üye
sessiz çığlık..
|
 |
« Yanıtla #20 : Haziran 20, 2008, 08:37:06 ÖS » |
|
hiç olmadığı kadar yalnızım.sevmediğim,sevemeyeceğim bir yalnızlık bu... bu kadarı fazla bence.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harunogretmen
Yeni Üye
sessiz çığlık..
|
 |
« Yanıtla #21 : Haziran 20, 2008, 08:41:09 ÖS » |
|
SESSİZ ÇIĞLIK gurbetin kucağında sılayı düşleyen yalnızlık. vuslat imkansız,gözlerimi körelten yalnızlık. ben seni sevmedim,sevmiyorum,sevmeyeceğim, düş artık,bırak yakamı yalnızlık...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ikketenci
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #22 : Mayıs 20, 2009, 07:43:16 ÖS » |
|
Yalnız değilsin eğer yalnızlığı bizlikle ifade edebiliyorsan... Dersen ki yalnızım, işte o zaman: yalnızsın yalnızım ama yalnız değiliz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elzem
|
 |
« Yanıtla #23 : Mayıs 20, 2009, 08:44:36 ÖS » |
|
Ümit Yaşar OĞUZCAN çok güzel anlatmış Köpek Yalnızlığım adlı şiirinde bu duyguyu.Bittiği yerde başlar yalnızlığım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çamur
|
 |
« Yanıtla #24 : Mayıs 20, 2009, 10:55:03 ÖS » |
|
Her nasılsa yalnızsın Bir giz gibi deliyor yüreğini can sıkıntılarının burgusu ve hep bir şeyler eksik gibi bir şeyler bekler gibisin
|
|
|
|
|
|
Ölümünün üzerinden taaa 72 sene geçtikten sonra, hiç tanışmadığı, hiç görmediği insanların bedenine imzasını atan bir başka lider var mı dünyada?
|
|
|
|
Kürşad
|
 |
« Yanıtla #25 : Mayıs 20, 2009, 11:16:05 ÖS » |
|
Koşmalar II
Dumanlı gözlerim bir hayâl arar, Tan vakti ufukta güneş yanmadan. Her güzel dakikam geçer çabucak, Tadını içip de gönül kanmadan.
Benim de çok tatlı bir dünüm vardı, Bir ela gözleri süzgünüm vardı. Ömrümde bir gecem, bir günüm vardı, Onu da usandım artık anmadan.
Gün olur, ufuklar gönlümü sıkar, Gün olur ki gönlüm âhımdan bıkar. Şu yollar hep aynı gurbete çıkar, Bir pınar başında durup konmadan.
Ömründe gülmedin, rahat bulmadın. Ölsen de nola ki anılmaz adın... Hey Atsız! Yirmi beş yılda kocadın, Başında saçların beyazlanmadan.
Hüseyin Nihal Atsız
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çamur
|
 |
« Yanıtla #26 : Mayıs 21, 2009, 07:22:59 ÖÖ » |
|
sil gözünün yalnızlıklarını o an fısılda duvarlara adımı bin bıçak var sırtımda biniyle de adaşsın her biri hayran sana
|
|
|
|
|
|
Ölümünün üzerinden taaa 72 sene geçtikten sonra, hiç tanışmadığı, hiç görmediği insanların bedenine imzasını atan bir başka lider var mı dünyada?
|
|
|
NURAY ERBİNEL
Sürekli Üye

Bir tek selamına güveniyorum...
|
 |
« Yanıtla #27 : Mayıs 21, 2009, 06:37:39 ÖS » |
|
Hak Etmediğim Kadar Yalnızım
|