|
siyah_karga
|
 |
« : Kasım 05, 2009, 03:40:35 ÖS » |
|
Kendimle tanışıyor kendimle sohbetteyim. Kendimi tanıdıkça kendimden nefret etmeye başlıyorum. Her sohbetimde kendimden biraz daha uzağa düşüyorum. Üstelik sohbahar da bitmek üzere; pencereden kış kendini göstermeye başladı. Ya sokaklara ne demeli o insan kalabalıklarına, sıkı sıkı giyinmişler. Bir çoğu soğuğu sevmiyorlar. Ama biri var ki soğuk havaları seviyor.
|
|
|
|
|
|
Ben; Zirvesi karlı dağlarda, kutuplarda yaşar ısınırım. Sen; O'ra da yaşıyorsun aşk a özlemle, vuslatsızca
|
|
|
|
siyah_karga
|
 |
« Yanıtla #1 : Kasım 06, 2009, 12:14:17 ÖS » |
|
Gördüm ki; her ne kadar yaşamı olduğu gibi sevsem de kapalı havaların ruhumu ve yüreğimi sıktığını bir süre sonra karamsarlığa doğru ittiğini fark ettim. Ve fark ettim ki güneş ve aydınlık besliyor daha çok umudu..,
İşte bugün fark ettim ki sen! İhanet ediyorsun kendine!..
|
|
|
|
|
|
Ben; Zirvesi karlı dağlarda, kutuplarda yaşar ısınırım. Sen; O'ra da yaşıyorsun aşk a özlemle, vuslatsızca
|
|
|
|
siyah_karga
|
 |
« Yanıtla #2 : Kasım 06, 2009, 12:27:06 ÖS » |
|
her söz kendime; """ Ünlü harflerle sessiz cümleler kurup haykırmak gelse de sana içimden her dilde söylenen söz ile sana susarım... """
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siyah_karga
|
 |
« Yanıtla #3 : Kasım 06, 2009, 11:24:18 ÖS » |
|
Nefreti büyütüyorum içimde gece büyürken göz bebeğimde gülümseyen yanım orta yerinde tutmuş papatyaları ekiyor yüreğime bir çocuk simyasını buluyor elinde
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siyah_karga
|
 |
« Yanıtla #4 : Kasım 07, 2009, 08:49:59 ÖS » |
|
nefretim o kadar büyük ki .., kendimi kendime bırakmıyorum.., .., sonbahar har arım uzaklaşır .. vardım kendime bugün papatya aldım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siyah_karga
|
 |
« Yanıtla #5 : Kasım 07, 2009, 08:54:07 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siyah_karga
|
 |
« Yanıtla #6 : Kasım 09, 2009, 04:55:34 ÖS » |
|
nasıl da kanıyor kabuklarım nefrete bulaşmış... tırnaklarım ayrılırken parmak uçlarımda perçemlerin düşürüyor yaşama umut gülümseyişlerini tam da gamzelerinden beliriyor umut dağların ağaçların arkasından doğan güneşle sımsıkı tutuyorum çocukların parmak uçlarından ve senle bir çınar büyüyor gülümseyen yüreğim
sevgi öyle bir şey ..,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siyah_karga
|
 |
« Yanıtla #7 : Kasım 11, 2009, 12:17:18 ÖÖ » |
|
sağ doğru söylese sol göz yumarmıydı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BEGÜM
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #8 : Kasım 11, 2009, 01:00:22 ÖÖ » |
|
HOCALARIM SELAMLAR ÖDEVİM İÇİN YARDIMA İHTİYACIM VAR YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM YENİLEŞME DÖNEMİYLE İGİLİ SUNU HAZIRLAMAM LAZIM AMA SIRADAN OLMAMALI DEĞİŞİK BİŞİLER ARIYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKÜR 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siyah_karga
|
 |
« Yanıtla #9 : Kasım 11, 2009, 10:47:51 ÖÖ » |
|
EE siyah karga hep sen yanılacak değilsin ya bir kul gelir suyu çöl de arar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siyah_karga
|
 |
« Yanıtla #10 : Kasım 12, 2009, 02:58:07 ÖS » |
|
her şeyin içinde bir su vardır
gerçeklik: her zaman insanın gözü önünde olmasına ragmen görememesidir tıpkı gerçeklerin bize acı vermesi gibi hep serap gördürür bize çöl
göz bebeğinden bir yudum su içtim!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bayramunalan
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #11 : Kasım 12, 2009, 03:35:24 ÖS » |
|
Bi sen değilsin yanlış yerde yanlışı arayan...
|
|
|
|
|
|
Ağlamaklı bir türküye benziyor hayat...
|
|
|
|
siyah_karga
|
 |
« Yanıtla #12 : Kasım 12, 2009, 03:45:34 ÖS » |
|
pusula; bilgisiz bir elde kutupda ne gösterirse orası uçurum!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siyah_karga
|
 |
« Yanıtla #13 : Kasım 13, 2009, 12:21:17 ÖÖ » |
|
'Giderek siz oluyorsa bütün bir kalabalık/Yüzünüz yüzlerine benziyorsa, giysiniz giysilerine
Ansızın bir hastanın kendini iyi sanması gibi/Gücünüz yetse de azıcık bağırsanız
Bir yankı:
Durmadan yalnızsınız
Durmadan yalnızsınız.'
edip cansever
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siyah_karga
|
 |
« Yanıtla #14 : Kasım 13, 2009, 12:23:42 ÖÖ » |
|
Biliyorum bütün küçük çocuklar benden korkuyor. Bu yüzden tüm kelimelerimi cepkenimden düşürdüm meydanlardaki mazgallara. Ve söylentiler dogru , arkamdan konuşulanlar. Evet evet küçük dilimi yuttum o karşı bakkanın oğlu kalemlerimi çaldı. Komşumun çocuğu ise defterimi parçaladı. Bu vakit ne demeli. Heyy sen gecenin seyyahı artık çekebilirsin perdeleri oyun bitti yapı paydos.
...
Yalnızlık !
Perde;
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|