|
rengarenk
Ziyaretçi
|
 |
« : Mayıs 03, 2008, 06:28:35 ÖS » |
|
Şu andaki ruh halinizi ve isterseniz sebebini yazın, muhabbet konusu çıksın  Ben yazayım ilk: Şu an meraklıyım acaba bu konu önemsenecek mi diye 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 02, 2008, 10:21:16 ÖS Gönderen: siyahsemazen »
|
|
|
|
|
|
as
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 03, 2008, 07:03:55 ÖS » |
|
Huzurluyum çünkü cumartesi.Geç kalktım,gazetelerimi okudum,filmimi izledim,ailemden güzel haberler aldım.Daha ne olsun!
|
|
|
|
|
|
Sevda kuşun kanadında ürkütürsen tutamazsın Ökseyle sapanla vurursun da saramazsın Hayat sırrının suyunu çeşmelerde bulamazsın Ansızın bir deli çayda içersin de kanamazsın
|
|
|
|
rengarenk
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 03, 2008, 07:05:48 ÖS » |
|
Mutluyum çünkü bir cevap geldi  Teşekkürler as hocam  Allah huzurunuzu bozmasın...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
as
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 03, 2008, 07:14:29 ÖS » |
|
Amin hiçbirimizin Mutlu olmanıza sevindim 
|
|
|
|
|
|
Sevda kuşun kanadında ürkütürsen tutamazsın Ökseyle sapanla vurursun da saramazsın Hayat sırrının suyunu çeşmelerde bulamazsın Ansızın bir deli çayda içersin de kanamazsın
|
|
|
|
Günay
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 03, 2008, 07:19:04 ÖS » |
|
Ben düşünceliyim: Yarim bana dönecek mi diye. Ben mutsuzum: Dersleri çok boşladım,toparlanamıyorum,eskisi gibi kitap okuyamıyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rengarenk
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 03, 2008, 07:22:56 ÖS » |
|
Günay hocam bu durumda avuntu verilmesini ben hiç sevmem size de avuntu vermiyorum o yüzden, yalnız inşallah döner hem de birdaha gitmemecesine diye duada bulunabilirim... Hayatta daha ne renkler var, hayat rengarenk, hiç bir anımız birbirine uymuyor ve en önemlisi de hiç biri de daim değil... Tıpki sevinçler gibi kederler de gelir ve geçer... Ve itiraf ediyorum ben de bu ara kitap okuyamıyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslı
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 03, 2008, 07:26:50 ÖS » |
|
2 sınıf yazılı var okumadım, 2 kitabım var birbirinden güzel ikisini de yarım bıraktım beatles dinliyorum ve içimde 5 yaşında çocuk gibi yaramazlık yapma isteği var...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
minerva_dada
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 03, 2008, 08:12:37 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günay
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 03, 2008, 08:16:07 ÖS » |
|
Siz büyük bir hırsızsınız galiba.  Herşeyi çalıyorsunuz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
minerva_dada
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 03, 2008, 08:33:17 ÖS » |
|
OOOO bunuda az çalmadık..  Nerede çalardınız..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fuzuliye
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 03, 2008, 09:34:30 ÖS » |
|
-den halindeyim. Ruhumdan sıyrıldım, bilmiyorum. Nalaaann gel beni kurtar!!! 
|
|
|
|
|
|
İki rayı gibiyiz bir tren yolunun yakın olması neyi değiştirir son istasyonun...
|
|
|
|
rengarenk
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 03, 2008, 09:38:31 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rengarenk
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 05, 2008, 06:44:55 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Belce
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 05, 2008, 07:56:34 ÖS » |
|
Ellerimi düşünüyorum ellerim ki tepki koyan ellerimi daha demincek bir habere yorum yaptım ruh halimimi merak eden şimdi bir ka yere tepkisel yazılarımı ve yorumlarımı göndereceğim .. ya ni şu an ki ruh halim protestosever bir ruh 
|
|
|
|
|
|
Şİmdi hafifim,şimdi uçuyorum;şimdi kendimi kendi altımda görüyorum.Bir Tanrı dans edip geçiyor içimden. __ sevgili "yarımındayım yarımda oldugun gibi"
|
|
|
|
hüzn-ü aşk
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 07, 2008, 05:38:33 ÖS » |
|
ben şu an çok mutluyum köyümden çok güzel bir haber aldım.şöyle ki:devlet köyümüze yeni ev yapacakmış ve bizi eski evlerimizden çıkartıp yapacağı yeni evlere yerleştirecekmiş. :)yaşasınnnn
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|