EdebiyatOgretmeni.Net Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 25, 2012, 05:24:00 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: NASİHAT -HERKES İÇİN............  (Okunma Sayısı 1322 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Belce
Ziyaretçi
« : Kasım 14, 2008, 08:29:41 ÖS »

NASİHAT
HERKES İÇİN............
hoş bir nasihat.... (anlayana!!!)

BU YALNIZ OLANLARA; aşk bir kelebek gibidir. Peşinden koştukça hep senden kaçar. En iyisi bırak uçsun, inan ki hiç beklemediğin bir anda gelip omzuna konuverecek. Aşk mutlu eder bazen de üzer. Ama aşk özeldir, aşkını hak eden birine sunarsan eğer.

BU SEVGİLİSİ OLANLARA; aşkın amacı birileri için ^^mükemmel insan^^ olmak değildir. Seni mükemmelliğe en çok yaklaştıracak insanı bulmaktır.

BU ÇAPKIN OLANLARA; sevmediğin birine asla ^^ seni seviyorum^^ deme. İçinde olmayan duygulardan varmış gibi söz etme. Kimsenin hayatına kalbini kırmak için girme. Sevgi dolu bakan gözlere asla yalan söyleme. Çünkü birine verebileceğin en büyük acı, aşık olmadığın birine kendini aşık etmektir...

BU EVLİ OLANLARA; seven insan ^^senin hatan^^ yerine ^^özür dilerim^^diyendir. ^^nasıl yaparsın^^ yerine ^^niye yaptığını anlıyorum^^ diyendir ^^neredesin^^ yerine ^^ben buradayım^^ diyendir. Ve aşk ^^keşke ^^ yerine daima ^^ iyi ki ^^ demektir.

BU EVLENMEK İÇİN GÜN SAYANLARA; bir kadın ve bir erkeğin birbirleri için ne kadar uygun olduğu, birlikte geçirdikleri zamanın değil, birbirlerine duydukları aşkın ne kadar sürdüğüyle anlaşılır.

BU KALBİ KIRIK OLANLARA; kalp yarası siz kanatmaktan vazgeçinceye kadar sürer. Ve ilacı bu yaraya alışmak değil, ondan ders çıkarabilmektir.

BU AŞIK OLMAKTAN KORKANLARA; aşka düş ama tökezleme. Anla ama bekleme. Paylaş ama isteme. Yaralan ama asla acıyı içinde büyütme.

BU SEVDİĞİNİ FAZLA SAHİPLENENLERE; sevdiğinin bir başkasıyla mutlu olduğunu görmekten daha acı bir şey varsa, oda SEVDİĞİNİN SENİNLE MUTSUZ OLDUĞUNU GÖRMEKTİR..

BU AŞKINI İTİRAF EDEMEYENLERE; sevdiğinden ayrılınca aşk acı verir. Sevdiğin seni terk edince daha da çoook acı verir ama en acısı, onu ne kadar sevdiğini bilmesine hiç fırsat vermemektir.....

VE BUDA DÖNMEYECEK BİRİNİ HALA BEKLEYENLERE; hayatın en hüzünlü anı, DELİ GİBİ sevdiğin insanın buna hiç değmediğini GÖRDÜĞÜN ANDIR ve en büyük kaybın onun için harcadığın yıllardır. Senin aşkını bugün hak etmeyen, bil ki 10 yıl sonra yine hak etmeyecektir.
BIRAK GİTSİN....

dimple
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Kasım 14, 2008, 10:41:05 ÖS »

Ellerine sağlık çok beğendim süper bir yazı.İhtiyacı olacak çok insan olduğunu düşünüyorum.
derin
VIP Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Kasım 14, 2008, 11:07:15 ÖS »

güzel nasihatlermiş belce 
pek nasihat tutmam ki ben Kahkaha
teşekkürler

vaz-geç-tim
suclu52
VIP Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Kasım 15, 2008, 12:32:42 ÖÖ »

Belce kardeşim nasihatlar güzelmiş gerçekten. Sen bunların hangisine giriyorsun çok merak ettim  Göz kırpan

Sizleri çok özledim
Belce
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Kasım 15, 2008, 02:35:54 ÖÖ »

Belce kardeşim nasihatlar güzelmiş gerçekten. Sen bunların hangisine giriyorsun çok merak ettim  Göz kırpan
söylersem incinirsin...
meryemozcan
Site Yöneticisi
VIP Üye

Güzel olan sevgili değildir,sevgili olan güzeldir

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Kasım 15, 2008, 11:51:55 ÖÖ »

VE BU DA DÖNMEYECEK BİRİNİ HALA BEKLEYENLERE; hayatın en hüzünlü anı, DELİ GİBİ sevdiğin insanın buna hiç değmediğini GÖRDÜĞÜN ANDIR ve en büyük kaybın onun için harcadığın yıllardır. Senin aşkını bugün hak etmeyen, bil ki 10 yıl sonra yine hak etmeyecektir.
BIRAK GİTSİN....

En güzeli bu nasihat bence belce  Kahkaha

Bırak gitsin senin olsaydı zaten bırakmazdı. Bizim olmayan bir şey için üzülmek gerçekten gereksiz. Teşekkürler bu nasihatler için.

Allahım bizi bize bırakma , bizi bizsiz bırak ama bizi sensiz bırakma ...
suclu52
VIP Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Kasım 15, 2008, 11:53:25 ÖÖ »

söylersem incinirsin...

Neden incinir mişim? ANlayamadım. Orda hangi nasihat beni kıracak ki?

Sizleri çok özledim
SAHARA
VIP Üye

BERİŞ

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Kasım 15, 2008, 06:23:20 ÖS »

güzel paylaşımın için teşekürler

SANATSAL DÜŞ FAN KLÜP  (facebook)
Kategori: Eğlence ve Sanat - Genel
Aç ŞİİR-RESİM-DENEMELER-YORUMLAR

ahker
Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : Kasım 19, 2008, 08:36:59 ÖS »

Nasihatten çok, duygudaşlığa (empatiye) ihtiyacımız yok mu arkadaşlar? Nasihat vermek ne kadar kolaydır, sırtımızda yumurta küfesi yok nasılsa! Ya duygudaşlık? Duygusuzluktan kırıldığımız, duyarlıksızlıktan mahvolduğumuz bu çağda, duygudaş olmak, olamasak bile olmaya çalışsak, daha sahici davranmış olmaz mıyız?
« Son Düzenleme: Kasım 19, 2008, 11:03:26 ÖS Gönderen: ahker » Logged
edebiyat çiçeği
Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : Kasım 19, 2008, 10:57:48 ÖS »

nasihati vermek çok kolaydır ama tutmak zordur. herkes başkasına nasihat verirken rahat kendisine nasihat verilirken rahatsızdır. yine de kulak asmaya değer nasihatler yazmışsın arkadaşım sağol. Göz kırpan
CananNur
Uzman Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Kasım 23, 2008, 10:40:30 ÖS »

Bu tavsiyeleri tutuyor olsamda olmasamda hepsi çok güzel ama özellikle son nasihat benimde çok hoşuma gitti..
Ellerinize kaleminize sağlık Belce.

"Kuş ölür yok olur, sen uçuşu hatırla..."
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM