Добрый вечер! Меня уже давно интересует раскрутка моего сайта. Уже давно не знаю, как поднять посещаемость. На сегодняшний день добился 9000 хитов в сутки, но считаю это далеко не предел по моей тематике, и сайт уже год в сети. Подскажите реальные методы раскрутки. Интересует конкретно посещаемость сайта, т.е. переходы с поисковиков, а не показатели ТИЦ и ПР, насколько я знаю они вообще в этом роли не играют. Ссылка на сайт в подписи. Извиняюсь если не там запостился.
Geçen gün program paylaşmıştım kimse ilgi göstermemişti işte şimdi tam zamanı bakın Rus arkadaşımız bize ne diyor?
Iyi akşamlar! Ben uzun Sitemdeki promosyon ilgi olmuştur. Nasıl devam yükseltmek bilmiyorum uzun bir süre için. Bugüne kadar, 9000 isabetleri günde yaptı, ama bu benim konuların sınırı olmadığını düşünüyorsanız ve şebeke bir yıl için bir site. Yaygınlaştırılması ve gerçek yöntemleri ver. Katılım belirli bir sitenin, yani at arama motorları, yerine TİC ve PR göstergeleri, bildiğim kadarıyla bu rol oynadığı değil biliyorum gelen tavsiyeleri. Imza, siteye Bağlantı. Maalesef varsa zapostilsyaYani reklam yapıyor kendi aklınca bizden kaçar mı?

Arkadaşlar adresi tekrar veriyorum işinize yarayacaktır. Sık kullanımlara almanızı tavsiye ederim.
http://www.translate.google.com/translate_t#