EdebiyatOgretmeni.Net Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 25, 2012, 05:18:16 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 [2]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Meçhule Giden Yolcular  (Okunma Sayısı 2465 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Edebiyat Öğretmeni
Site Yöneticisi
VIP Üye

Calİmero

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Şubat 05, 2009, 11:16:06 ÖS »

Borges, tanışma ve sohbet bölümüne bu konuyla ilgili başlık açarsanız daha sağlıklı olur.
meryemozcan
Site Yöneticisi
VIP Üye

Güzel olan sevgili değildir,sevgili olan güzeldir

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Şubat 05, 2009, 11:19:39 ÖS »

Meryemsiz forum mu olurmuş ( şimdi bu cümlenin sonuna soru işareti mi koysam ünlem mi) ?
Sevgili arkadaşlarım evimi taşıdım internet bağlanamadı hala bakalım bu akşam inşallah diyelim. Okulun bağlantısının da maşallahı var hep kesiliyor. Özel mesajlarımı okutturmadı bana.

Hoş geldin Günay. Çok özledim seni.

Masum  Dil çıkaran  Sustum  Kararsız  Ağlayan

Allahım bizi bize bırakma , bizi bizsiz bırak ama bizi sensiz bırakma ...
sezenim
Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : Şubat 05, 2009, 11:27:00 ÖS »

Meryemsiz forum mu olurmuş ( şimdi bu cümlenin sonuna soru işareti mi koysam ünlem mi) ?
Sevgili arkadaşlarım evimi taşıdım internet bağlanamadı hala bakalım bu akşam inşallah diyelim. Okulun bağlantısının da maşallahı var hep kesiliyor. Özel mesajlarımı okutturmadı bana.

Hoş geldin Günay. Çok özledim seni.

Masum  Dil çıkaran  Sustum  Kararsız  Ağlayan

Hocam yani?
Zehr_i sukut
Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : Şubat 05, 2009, 11:28:16 ÖS »

Ney
Nataluussha
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Şubat 05, 2009, 11:54:13 ÖS »

Добрый вечер! Меня уже давно интересует раскрутка моего сайта. Уже давно не знаю, как поднять посещаемость. На сегодняшний день добился 9000 хитов в сутки, но считаю это далеко не предел по моей тематике, и сайт уже год в сети. Подскажите реальные методы раскрутки. Интересует конкретно посещаемость сайта, т.е. переходы с поисковиков, а не показатели ТИЦ и ПР, насколько я знаю они вообще в этом роли не играют. Ссылка на сайт в подписи. Извиняюсь если не там запостился.
Zehr_i sukut
Ziyaretçi
« Yanıtla #20 : Şubat 05, 2009, 11:55:19 ÖS »

Добрый вечер! Меня уже давно интересует раскрутка моего сайта. Уже давно не знаю, как поднять посещаемость. На сегодняшний день добился 9000 хитов в сутки, но считаю это далеко не предел по моей тематике, и сайт уже год в сети. Подскажите реальные методы раскрутки. Интересует конкретно посещаемость сайта, т.е. переходы с поисковиков, а не показатели ТИЦ и ПР, насколько я знаю они вообще в этом роли не играют. Ссылка на сайт в подписи. Извиняюсь если не там запостился.
one ya ??
meryemozcan
Site Yöneticisi
VIP Üye

Güzel olan sevgili değildir,sevgili olan güzeldir

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Şubat 06, 2009, 12:00:22 ÖÖ »

Geçen gün program paylaşmıştım kimse ilgi göstermemişti işte şimdi tam zamanı bakın Rus arkadaşımız bize ne diyor?

Iyi akşamlar! Ben uzun Sitemdeki promosyon ilgi olmuştur. Nasıl devam yükseltmek bilmiyorum uzun bir süre için. Bugüne kadar, 9000 isabetleri günde yaptı, ama bu benim konuların sınırı olmadığını düşünüyorsanız ve şebeke bir yıl için bir site. Yaygınlaştırılması ve gerçek yöntemleri ver. Katılım belirli bir sitenin, yani at arama motorları, yerine TİC ve PR göstergeleri, bildiğim kadarıyla bu rol oynadığı değil biliyorum gelen tavsiyeleri. Imza, siteye Bağlantı. Maalesef varsa zapostilsya

Yani reklam yapıyor kendi aklınca bizden kaçar mı?  Sırıtan

Arkadaşlar adresi tekrar veriyorum işinize yarayacaktır. Sık kullanımlara almanızı tavsiye ederim.

http://www.translate.google.com/translate_t#

Allahım bizi bize bırakma , bizi bizsiz bırak ama bizi sensiz bırakma ...
Zehr_i sukut
Ziyaretçi
« Yanıtla #22 : Şubat 06, 2009, 12:04:48 ÖÖ »

teşekkürler hocam bu çok işime yarayacak.. ingilizce derslerde işimi görür...
borges
Üye
**

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #23 : Şubat 06, 2009, 12:06:42 ÖÖ »

Evet 1-2 haftadır kullanıyorum.Ama geliştirilmesi lazım her sayfayı çeviremiyor özellikle teknik terimlerin olduğu sayfaları.

SEVDA DERİNLERDEDİR OYSA FERHAD ÜSTÜNÜ KAZMADA DAĞIN(Hilmi Yavuz Üstadın affına sığınarak)
Zehr_i sukut
Ziyaretçi
« Yanıtla #24 : Şubat 06, 2009, 12:07:34 ÖÖ »

Evet 1-2 haftadır kullanıyorum.Ama geliştirilmesi lazım her sayfayı çeviremiyor özellikle teknik terimlerin olduğu sayfaları.
evet haklısınız...
borges
Üye
**

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #25 : Şubat 07, 2009, 12:34:42 ÖÖ »

Borges, tanışma ve sohbet bölümüne bu konuyla ilgili başlık açarsanız daha sağlıklı olur.
Konuyla ilgili nasıl bir başlık seçmeliyim sizce?

SEVDA DERİNLERDEDİR OYSA FERHAD ÜSTÜNÜ KAZMADA DAĞIN(Hilmi Yavuz Üstadın affına sığınarak)
Sayfa: 1 [2]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM