|
meryemozcan
|
 |
« : Kasım 02, 2008, 09:32:14 ÖS » |
|
SESSİZ GEMİ Artık demir almak günü gelmişse zamandan Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan ............ Rıhtımda kalanlar bu seyahatten elemli Günlerce siyah ufka bakar gözleri nemli ............. Dünyada sevilmiş ve seven nafile bekler Bilmez ki giden sevgililer dönmeyecekler Bir çok gidenin her biri memnun ki yerinden Bir çok seneler geçti; dönen yok seferinden
Yahya Kemal Beyatlı
Uzun zamandır kendisinden haber alamadığımız arkadaşlar. Bu konuyu sizin için düşünüp açtık. Gittiğiniz yerden dönmenizi bekliyoruz. Bakalım ilk kim bize merhaba diyecek ?
Ben isim isim arkadaşlarımızı davet edelim diyorum.
İlk olarak rengarenk ve brksvd aklıma geldi. Günay öğretmen olunca gelecekmiş yoksa onu da çağırırdım selamını almıştım bir dostla...
|
|
|
|
|
|
 Allahım bizi bize bırakma , bizi bizsiz bırak ama bizi sensiz bırakma ...
|
|
|
|
sezenim
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #1 : Kasım 02, 2008, 10:44:48 ÖS » |
|
Bir gun ben de bu "Mechule Giden Yolcular" arasina katilirsam, acaba ismimi bura da gorebilecek miyim?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #2 : Kasım 02, 2008, 11:20:07 ÖS » |
|
Ebru ağzından yel alsın ... Kaybettiklerimiz yanında yanımızdakilerden de olmayalım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günay
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #3 : Aralık 20, 2008, 05:57:44 ÖS » |
|
Bir tanesi geldi gibi bir şey. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sezenim
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #4 : Aralık 21, 2008, 10:46:32 ÖS » |
|
Meryem Hocam, bu basligi actiniz ve kayboldunuz. Siz de bu liste de yer almayacak sinizdir umarim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zehr_i sukut
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 22, 2008, 09:36:22 ÖÖ » |
|
evet Meryem hocam size hiç yakıştıramayız 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #6 : Aralık 22, 2008, 01:31:49 ÖS » |
|
Meryemsiz forum mu olurmuş ( şimdi bu cümlenin sonuna soru işareti mi koysam ünlem mi) ? Sevgili arkadaşlarım evimi taşıdım internet bağlanamadı hala bakalım bu akşam inşallah diyelim. Okulun bağlantısının da maşallahı var hep kesiliyor. Özel mesajlarımı okutturmadı bana.
Hoş geldin Günay. Çok özledim seni.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pınarr
|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 22, 2008, 05:21:23 ÖS » |
|
yeni eviniz hayırlı olsun:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MeVLeX
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #8 : Aralık 23, 2008, 02:53:13 ÖS » |
|
suclu52 geri dönsün artık 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cemal_tarik25
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 05, 2009, 10:31:45 ÖS » |
|
merhaba arkadaşlar yeni üyeyim tanişmak isr misin iz siteyi cooooooooooook beğendim CEMAL......... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kürşad
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 09, 2009, 10:07:06 ÖS » |
|
Telefonla görüştüğüm Zekeriya Metin Hocamın tüm foruma selamları var
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MeVLeX
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 09, 2009, 10:09:37 ÖS » |
|
Telefonla görüştüğüm Zekeriya Metin Hocamın tüm foruma selamları var side zekeriya hocama selam söyleyin hocam söyleyin siteye geri dönsün özledik valla onu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zehr_i sukut
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 10, 2009, 02:33:38 ÖÖ » |
|
Telefonla görüştüğüm Zekeriya Metin Hocamın tüm foruma selamları var aleykümselam neden gelmiyorlar artık bitsin artık bu hasret!...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
borges
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 04, 2009, 06:53:10 ÖÖ » |
|
98 MKÜ edbiyattan mezun olduk ve sınıf arkadşlarımın çoğunun izini kaybettim.Sanırım başlığa uygun bir gidişleri oldu.Burda 97-98-99-2000-2001 Mkü edebiyat mezunları var mı arkadaşlar?
|
|
|
|
|
|
SEVDA DERİNLERDEDİR OYSA FERHAD ÜSTÜNÜ KAZMADA DAĞIN(Hilmi Yavuz Üstadın affına sığınarak)
|
|
|
|
borges
|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 05, 2009, 11:11:32 ÖS » |
|
98 MKÜ edbiyattan mezun olduk ve sınıf arkadşlarımın çoğunun izini kaybettim.Sanırım başlığa uygun bir gidişleri oldu.Burda 97-98-99-2000-2001 Mkü edebiyat mezunları var mı arkadaşlar?
Yok mu kimse buralarda bir tanıdık nefes?
|
|
|
|
|
|
SEVDA DERİNLERDEDİR OYSA FERHAD ÜSTÜNÜ KAZMADA DAĞIN(Hilmi Yavuz Üstadın affına sığınarak)
|
|
|
|