|
Lâle
|
 |
« Yanıtla #15 : Temmuz 08, 2010, 11:09:23 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kendi(m)
|
 |
« Yanıtla #16 : Temmuz 08, 2010, 11:44:38 ÖÖ » |
|
 Amin
|
|
|
|
|
|
Kendi(m) Herkes kendi(n)(m)i tanıyınca iş bitmeyecek, başlayacak (.) Özdemir Asaf
|
|
|
|
comaster
|
 |
« Yanıtla #17 : Temmuz 08, 2010, 01:37:38 ÖS » |
|
Yükü sevgi, özü saygı, gücü barış, süsü hoşgörü olan mübarek Miraç kandilinizi kutlarım Allah'a emanet olun. Güzel kandiller.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #18 : Temmuz 08, 2010, 01:49:30 ÖS » |
|
Hepimizin kandili kutlu dualarımız bu gecenin hatrına kabul olsun.
|
|
|
|
|
|
 Allahım bizi bize bırakma , bizi bizsiz bırak ama bizi sensiz bırakma ...
|
|
|
|
Nur-i Didem
|
 |
« Yanıtla #19 : Temmuz 08, 2010, 03:12:07 ÖS » |
|
Gül bahçesine girenler gül olmasa da gül kokarlar, kainatın en güzel gülünün kokusu üzerinizde olsun bu gece. Kandiliniz mübarek olsun..
|
|
|
|
|
|
Uzaktan sevmek daha güzeldir bazen. Ne incitir, ne acıtır. Ne yaralar, ne kanatır. Gözlerinle görmediğin ama sesini duyduğun, varlığıyla huzur bulduğun bir denizin yakınında yürümek gibidir böyle sevmek. Elif Şafak
|
|
|
|
TeBeSSüM
|
 |
« Yanıtla #20 : Temmuz 08, 2010, 04:21:50 ÖS » |
|
Kandiliniz mübarek olsun.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
glsh142
|
 |
« Yanıtla #21 : Temmuz 08, 2010, 11:26:47 ÖS » |
|
Kandiliniz mübarek olsun.Dualarda unutulmamak dileğiyle 
|
|
|
|
|
|
Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne. "O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin. Demeyeceksin işte. Yaşarsın çünkü. 
|
|
|
|
mtree
|
 |
« Yanıtla #22 : Temmuz 09, 2010, 12:17:23 ÖÖ » |
|
Kandilimiz mübarek olsun..
|
|
|
|
|
|
valizimi hazırlamama yardım et... kelimeleri sol tarafa koy... söylenmemiş olanları, yürünmemiş yolların yanına.. kollarını mavi gömleğimin boynuna... ayrı ayrı koy... güneşli günlerle karlı günleri karıştırma..
|
|
|
|
Lâle
|
 |
« Yanıtla #23 : Temmuz 26, 2010, 04:28:30 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lâle
|
 |
« Yanıtla #24 : Temmuz 26, 2010, 04:29:55 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HÜSN-İ DİLÂRÂ
|
 |
« Yanıtla #25 : Temmuz 26, 2010, 04:50:45 ÖS » |
|
Tüm forumun kandili mübarek olsun...
|
|
|
|
|
|
"hayat boş geçti geri kalan korkulu her adımım dolu olsa işe yaramaz katında biliyorum bağışlanmamı diliyorum "
|
|
|
|
mtree
|
 |
« Yanıtla #26 : Temmuz 26, 2010, 05:52:31 ÖS » |
|
Tüm forum sakinlerinin kandili mübarek olsun..
|
|
|
|
|
|
valizimi hazırlamama yardım et... kelimeleri sol tarafa koy... söylenmemiş olanları, yürünmemiş yolların yanına.. kollarını mavi gömleğimin boynuna... ayrı ayrı koy... güneşli günlerle karlı günleri karıştırma..
|
|
|
|
Nur-i Didem
|
 |
« Yanıtla #27 : Temmuz 26, 2010, 05:53:32 ÖS » |
|
Berat Kandilimiz mübarek olsun..
|
|
|
|
|
|
Uzaktan sevmek daha güzeldir bazen. Ne incitir, ne acıtır. Ne yaralar, ne kanatır. Gözlerinle görmediğin ama sesini duyduğun, varlığıyla huzur bulduğun bir denizin yakınında yürümek gibidir böyle sevmek. Elif Şafak
|
|
|
|
kayraca
|
 |
« Yanıtla #28 : Temmuz 26, 2010, 06:16:42 ÖS » |
|
sevgılı arkadaslar KANDİLİNiz mübarek olsun bugün isteklerin kabulu beraat kurtuluş demek günahlardan sıyrılış. hepinizin bütün duları kabul olur inşallah
|
|
|
|
|
|
**BİR GÜN DÜNYAYA AİT BİR DERDİN OLURSA RABBİNE DÖNÜP BENİM BÜYÜK BİR DERDİM VAR DEME...DERDİNE DÖNÜP BENİM BÜYÜK BİR RABBİM VAR DE.**
|
|
|
|
descent
|
 |
« Yanıtla #29 : Temmuz 26, 2010, 07:33:55 ÖS » |
|
Hz. Aişe validemizin rivayetine göre, Peygamber Efendimiz, Berat gecesini ibadetle geçirmiş ve kıldığı namazın secdesini diğer zamanlara göre daha uzun tutmuş ve şöyle dua etmiştir: “Allah’ım! Azabından affına, gazabından rızana sığınıyorum. Ya Rabbi! Senden yine Sana sığınıyorum. Sen yücelerden yücesin, Seni layık olduğun şekilde medh-ü sena edemiyorum. Sana layık bir şükürle şükredemiyorum. Sen ancak kendini övdüğün gibisin”
( İbni Mace, C. 1, s. 444)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|