|
Lâle
|
 |
« : Nisan 13, 2011, 09:55:03 ÖS » |
|
Doğum günün kutlu olsun canım.Sağlık,mutluluk ve başarı dolu nice yıllara...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
glsh142
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 13, 2011, 10:46:45 ÖS » |
|
Meryem hocam doğum gününüz kutlu olsun.İyi ki varsınız.Yüreğiniz gibi güzel bir ömür geçirirsiniz inşallah. 
|
|
|
|
|
|
Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne. "O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin. Demeyeceksin işte. Yaşarsın çünkü. 
|
|
|
|
Çamur
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 13, 2011, 11:06:09 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
Ölümünün üzerinden taaa 72 sene geçtikten sonra, hiç tanışmadığı, hiç görmediği insanların bedenine imzasını atan bir başka lider var mı dünyada?
|
|
|
|
Maverâ_Erbil
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 13, 2011, 11:54:25 ÖS » |
|
Doğum gününüz kutlu olsun Hocam, sevdiklerinizle beraber, nice mutlu, başarılı, sağlıklı yıllara ve yaşlara ...
|
|
|
|
|
|
"Bu memlekette sağcı solcu yoktur, ilerici gerici yoktur. - Bu memlekette namuslular ve namussuzlar vardır."
Cemil Meriç
Ölmez bu vatan, farz-ı muhâl, ölse de hattâ, Çekmez kürenin sırtı o tâbût-ı cesîmi.
Mithat Cemal Kuntay
|
|
|
|
LEF
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 14, 2011, 10:26:50 ÖÖ » |
|
Meryem hocam doğum gününüz kutlu olsun
|
|
|
|
|
|
GÖZYAŞLARIMLA SULADIM MEZARINI LEFKER
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 14, 2011, 12:28:59 ÖS » |
|
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Dün 42 yaşımı doldurdum Allahın izniyle  Mutluluğuma mutluluk kattığınız için sağ olun eksik olmayın. Günün anlam ve önemininin özetinin özeti olarak şunları söyleyim 42 baharı ben nasıl yaşadım anlamadım zaman çok çabuk geçiyor aman ha dolu dolu yaşayın. Tekrar teşekkürler. 
|
|
|
|
|
|
 Allahım bizi bize bırakma , bizi bizsiz bırak ama bizi sensiz bırakma ...
|
|
|
|
TeBeSSüM
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 14, 2011, 12:45:55 ÖS » |
|
Doğum gününüz kutlu olsun hocam. Sevdiklerinizle nice mutlu senelere. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 14, 2011, 04:22:57 ÖS » |
|
Amin birlikte olsun inş...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HÜSN-İ DİLÂRÂ
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 14, 2011, 05:46:25 ÖS » |
|
Kim inanır ki Meryem Özcan'ın 42 yaşını doldurduğuna ...  Hocam doğum gününüz kutlu olsun .. Umarım bende o yaşlara geldiğimde sizin kadar dinamik ve genç kalabilirim 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 14, 2011, 05:48:00 ÖS Gönderen: HÜSN-İ DİLÂRÂ »
|
|
"hayat boş geçti geri kalan korkulu her adımım dolu olsa işe yaramaz katında biliyorum bağışlanmamı diliyorum "
|
|
|
|
sozedebiyattan
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 14, 2011, 09:17:44 ÖS » |
|
Değerli meryemozcan Hoca'm, Eşinizle, bahar gibi güzellikler dolu mutlu, sağlıklı yıllar diliyorum... 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 14, 2011, 09:19:54 ÖS Gönderen: sozedebiyattan »
|
|
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 15, 2011, 03:11:50 ÖS » |
|
Değerli meryemozcan Hoca'm, Eşinizle, bahar gibi güzellikler dolu mutlu, sağlıklı yıllar diliyorum...  Teşekkür ederim efendim bilmukabele.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 15, 2011, 03:13:50 ÖS » |
|
Kim inanır ki Meryem Özcan'ın 42 yaşını doldurduğuna ...  Hocam doğum gününüz kutlu olsun .. Umarım bende o yaşlara geldiğimde sizin kadar dinamik ve genç kalabilirim  Dilaracım 21 hissediyorum ayıp olacak ama...  Umarım senin de hep gönlün genç kalır benim gibi. Bunun için eşini ve işini çok iyi seçmen gerek unutma... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Edebiyat Öğretmeni
|
 |
« Yanıtla #12 : Nisan 15, 2011, 06:18:46 ÖS » |
|
Canımmmmmmmmm gecikmeli de olda iyi ki doğdun. Eee kaç yaşında girdin 18 değil mi? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Edebiyat Öğretmeni
|
 |
« Yanıtla #13 : Nisan 15, 2011, 06:20:06 ÖS » |
|
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Dün 42 yaşımı doldurdum Allahın izniyle  Mutluluğuma mutluluk kattığınız için sağ olun eksik olmayın. Günün anlam ve önemininin özetinin özeti olarak şunları söyleyim 42 baharı ben nasıl yaşadım anlamadım zaman çok çabuk geçiyor aman ha dolu dolu yaşayın. Tekrar teşekkürler.  18'dir o 18. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HÜSN-İ DİLÂRÂ
|
 |
« Yanıtla #14 : Nisan 15, 2011, 08:05:48 ÖS » |
|
Dilaracım 21 hissediyorum ayıp olacak ama...  Umarım senin de hep gönlün genç kalır benim gibi. Bunun için eşini ve işini çok iyi seçmen gerek unutma...  Haklısınız hocam ... Unutmam 
|
|
|
|
|
|
"hayat boş geçti geri kalan korkulu her adımım dolu olsa işe yaramaz katında biliyorum bağışlanmamı diliyorum "
|
|
|
|