|
rengarenk
Ziyaretçi
|
 |
« : Mayıs 01, 2008, 09:01:30 ÖS » |
|
Çok sevdiğiniz insanların ama gerçekten çoookkk sevdiğiniz insanların ilgisizlikleri karşısında ne yaparsınız bilmiyorum ama ben çookkk üzülüyorum  Üzülenler siz ne yapıyorsunuz  Çok moralim bozuk bişeyler diyin bana, ne güzel bir gündü bugün oysa... Her sabah umut ve neşeyle güne başlayıp her akşam hicrana uğramak...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
as
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 01, 2008, 09:28:21 ÖS » |
|
geçmiş olan dünden hiç yad etme yarın da gelmemişken feryad etme düşünme geleceği de geçmişi de şimdi şen ol da yaşamı berbad etme 
|
|
|
|
|
|
Sevda kuşun kanadında ürkütürsen tutamazsın Ökseyle sapanla vurursun da saramazsın Hayat sırrının suyunu çeşmelerde bulamazsın Ansızın bir deli çayda içersin de kanamazsın
|
|
|
|
derin
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 01, 2008, 09:56:20 ÖS » |
|
sen böyle rengarenkken  kim ilgisiz bıraktı seni 
|
|
|
|
|
|
vaz-geç-tim
|
|
|
|
Alufte
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 01, 2008, 09:58:56 ÖS » |
|
İlgisizliğe ilgisizlikten başka verilecek cevap olsa keşke....
|
|
|
|
|
|
"Ya çaresizsiniz ya da çare sizsiniz Ya ümitsizsiniz ya da ümit sizsiniz"
|
|
|
|
Fuzuliye
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 01, 2008, 10:02:13 ÖS » |
|
Hicrana mı hüsrana mı uğruyorsun? Eğer hicransa ayrılık demek de... 
|
|
|
|
|
|
İki rayı gibiyiz bir tren yolunun yakın olması neyi değiştirir son istasyonun...
|
|
|
|
Alufte
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 01, 2008, 10:06:00 ÖS » |
|
Çok da farklı değil aslında...
Hicran:Uzaklaşma. Ayrılık. Ayrılıktan gelen keder, sızı, acı. Dostluğu ve ülfeti kesmek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fuzuliye
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 01, 2008, 10:09:12 ÖS » |
|
Hicrana uğranılmaz ki, hüsrana uğranılır. Sen de benim muhalifim mi oldun ne Alufte?
|
|
|
|
|
|
İki rayı gibiyiz bir tren yolunun yakın olması neyi değiştirir son istasyonun...
|
|
|
|
Alufte
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 01, 2008, 10:10:15 ÖS » |
|
Naparsın, muhalefet etmeyince canım sıkılıyor işte.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suclu52
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 01, 2008, 10:14:50 ÖS » |
|
seni ilgisiz bırakanı içine gömeceksin ve sende ona ilgisiz davranacaksın.senin ilgisiz olduğunu görünce tepkisine göre sende bişeyler yapacaksın kardeşim.en iyi çözüm bence
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hüzn-ü aşk
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 01, 2008, 11:27:10 ÖS » |
|
siz ilgilenin sevdiğiniz ilgisiz kişilerle.belki yaptıkları hatayı(!) anlayıp ilgilenirler sizin renkliliğinizle. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Belce
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 02, 2008, 08:53:41 ÖÖ » |
|
Ne oldu ya merak ettim şimdi. İlgisaiz olmak daha ilgili olmakla eşit değilmidir. Yoksa ilgisiz olduklarında ilgili olduklarını nasıl algılayabiliriz .
|
|
|
|
|
|
Şİmdi hafifim,şimdi uçuyorum;şimdi kendimi kendi altımda görüyorum.Bir Tanrı dans edip geçiyor içimden. __ sevgili "yarımındayım yarımda oldugun gibi"
|
|
|
|
sahara
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 02, 2008, 09:56:36 ÖÖ » |
|
hiç takma bence ben öyle yapıyorum
|
|
|
|
|
|
.....................FİRARİ GÜZEL................................ View My TinyFx
|
|
|
|
Belce
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 02, 2008, 10:53:01 ÖÖ » |
|
nasıl yani aslında bazen bende takmıyorum bazende takıyorum işte o taktığım anlarda var dünyanın haline
|
|
|
|
|
|
Şİmdi hafifim,şimdi uçuyorum;şimdi kendimi kendi altımda görüyorum.Bir Tanrı dans edip geçiyor içimden. __ sevgili "yarımındayım yarımda oldugun gibi"
|
|
|
|
sahara
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 02, 2008, 10:58:12 ÖÖ » |
|
ya takınca ne oluyo o takmıyan insanlar sizemi üzülüyolarr ancak kendimize zarar veriyoruz deymez bence
|
|
|
|
|
|
.....................FİRARİ GÜZEL................................ View My TinyFx
|
|
|
|
Belce
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 02, 2008, 12:09:48 ÖS » |
|
hı hı ama bazen dünya mahvalıyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|