solmaz88
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #510 : Mayıs 03, 2010, 08:36:40 ÖÖ » |
|
İnsan gözdür, görüştür, gerisi ettir. İnsanın gözü neyi görüyorsa, değeri o kadardır.
Mevlana
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HÜSN-İ DİLÂRÂ
|
 |
« Yanıtla #511 : Mayıs 09, 2010, 09:10:30 ÖÖ » |
|
"Annedir yüreği fazla dayanamaz Herkes bıksa benden annem bana doymaz Öper besler beni uyutur kalbinde Annem burada olsun Bana bi şey olmaz Her gün bakar bana Kusurumu görmez Günler gece olsa O ışığı sönmez Ellerim büyüdü avuçlarında Bi tek annem olsun bana bi şey olmaz..." ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN ....
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 09, 2010, 09:13:20 ÖÖ Gönderen: HÜSN-İ DİLÂRÂ »
|
|
"hayat boş geçti geri kalan korkulu her adımım dolu olsa işe yaramaz katında biliyorum bağışlanmamı diliyorum "
|
|
|
deniz_ZZ
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #512 : Mayıs 12, 2010, 08:18:36 ÖS » |
|
Günler gelip geçmekteler, Kuşlar gibi uçmaktala,
Aziz Mahmud Hüdai
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İrşad
Sürekli Üye

Ya ağlat beni ya da güldür..Tebessüm ne zor imiş..
|
 |
« Yanıtla #513 : Mayıs 23, 2010, 03:24:17 ÖS » |
|
Tek bildiğim hiçbir şey bilmediğimdir... Sokrates
|
|
|
|
|
|
Neden baktın neyi geride bıraktığına? Söylesene, insan terk ettiği şeye neden dönüp bakar son bir defa ?
Elif Şafak
|
|
|
TUTKU12Karabük
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #514 : Mayıs 27, 2010, 08:52:52 ÖÖ » |
|
Çoğunluğun yaşadığı gibi değil Kendi hayat felsefene göre yaşa Hakan Kul/Karabük
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #515 : Haziran 04, 2010, 11:48:40 ÖÖ » |
|
Doğu Türkistan’da, Sincan’da binlerce Türk katledilirken; Musul’da, Kerkük’te Türkmenler sürülürken, öldürülürken, Afganistan ve Irak’ta milyonlarca Müslüman öldürülürken, tecavüze uğrarken, Necef’te Hz. Ali’nin, peygamberimiz torunlarının türbeleri bombalanırken, İHH’yi protesto için ya da yardım için gören var mı...? Her gün alçakça PKK’lı katillerce şehit edilen askerlerimizin, güvenlik görevlilerimizin yanında İHH’yi gören var mı? Önşart Müslümanlıksa, bunlar da Müslüman! Yoksa günahları Filistinli, Hamaslı değil de Türk olmaları mı?
|
|
|
|
|
|
 Allahım bizi bize bırakma , bizi bizsiz bırak ama bizi sensiz bırakma ...
|
|
|
|
kendi(m)
|
 |
« Yanıtla #516 : Haziran 04, 2010, 12:11:58 ÖS » |
|
İyi olduğunuz için herkesin size adil davranmasını beklemek, vejetaryan olduğunuz için boğanın saldırmayacağını düşünmeye benzer. Dennis Wholey
Sonuçta insan değil yani (boğa bir hayvan)kesmek lazım ama boğaysa kesilecek olan tek başına olmaz bu iş,birlik gerekse olay nasrettin hocanın fil hikayesine döner gibi geliyor.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 04, 2010, 01:14:23 ÖS Gönderen: eset-nod-32 »
|
|
Kendi(m) Herkes kendi(n)(m)i tanıyınca iş bitmeyecek, başlayacak (.) Özdemir Asaf
|
|
|
HAYATZOR
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #517 : Haziran 06, 2010, 11:42:20 ÖS » |
|
yaşamak hiç bu kadar agır gelmemişti....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|