|
yenilmez savaşçı
Ziyaretçi
|
 |
« : Kasım 07, 2007, 12:17:15 ÖÖ » |
|
YAPMAK İSTEYİPTE YAPAMADIGINIZ VEYA YAPTIGINIZ HAYALLERİNİZİ PAYLAŞMAK İSTER MİSİNİZ ? BENİM EN BÜYÜK HAYALİM MOLEKÜLER BİYOLOJİ VE GENETİK MUHENDİSİ OLMAKTI AMA NASİP OLMADI. LÜTFEN GÜLERLER DİYE ÇEKİNMEYİN EN İÇTEN OLARAK YAZIN .......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fuzuliye
|
 |
« Yanıtla #1 : Kasım 07, 2007, 11:07:40 ÖS » |
|
Ayrı yazılan de ile birleşik yazılan -de' yi herkese öğretebilmeyi hayal ederim hep. mesela sen 'isteyipte' yerine 'isteyip de' yazabilsen ne iyi olurdu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LiLyum
|
 |
« Yanıtla #2 : Kasım 07, 2007, 11:57:06 ÖS » |
|
Ayrı yazılan de ile birleşik yazılan -de' yi herkese öğretebilmeyi hayal ederim hep. mesela sen 'isteyipte' yerine 'isteyip de' yazabilsen ne iyi olurdu...
BÖYLE YAZMAYINCA KIYAMET Mİ KOPAR? NEDEN BU KADAR ACIMASIZ OLMAK ZORUNDAYIZ?ANLAMIŞ DEĞİLİM.. BENİM DE EN BÜYÜK HAYALİM PİREYİ DEVE , HABBEYİ KUBBE YAPANLARA HEP AĞZININ PAYINI VEREBİLMEK.. ÇOK ACIMASIZ-ÖZELLİKLE BASİT ŞEYLERDE- VE DEDİKODUCU BİR TOPLUMUZ.BUNLARI YAŞAMADIĞIM BİR TÜRKİYE HAYALİ VAR AYRICA İÇİMDE...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fuzuliye
|
 |
« Yanıtla #3 : Kasım 08, 2007, 12:50:19 ÖÖ » |
|
BÖYLE YAZMAYINCA KIYAMET Mİ KOPAR? NEDEN BU KADAR ACIMASIZ OLMAK ZORUNDAYIZ?ANLAMIŞ DEĞİLİM.. BENİM DE EN BÜYÜK HAYALİM PİREYİ DEVE , HABBEYİ KUBBE YAPANLARA HEP AĞZININ PAYINI VEREBİLMEK.. ÇOK ACIMASIZ-ÖZELLİKLE BASİT ŞEYLERDE- VE DEDİKODUCU BİR TOPLUMUZ.BUNLARI YAŞAMADIĞIM BİR TÜRKİYE HAYALİ VAR AYRICA İÇİMDE... Türkçe bizim en değerli hazinemiz. Onu her zaman doğru kullanmamız gerekir. Buna basit şey dediğine göre algılarında bozukluk olmalı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yenilmez savaşçı
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #4 : Kasım 08, 2007, 08:11:07 ÖS » |
|
ya arkadaşlar hayallerinizi yazın demiştin ama siz baya kavga etmişsiniz. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tomurcuk
Newbie
|
 |
« Yanıtla #5 : Kasım 08, 2007, 09:38:13 ÖS » |
|
en büyük hayalim neler olduğunu anlayabildiğim bir dünyada yaşamakk. herşey bu kadar karmaşık olmasa keşke..
|
|
|
|
|
|
ağlamak, uğradığımız felaketlere karşı vücudumuzda kalan son gücün çığlığıdır. ağlayamadığımız zamanlar, bizde o gücün de yok olduğu zamanlardır ki,onun yerine geçen sessizlik,en şiddetli acının yarattığı gözyaşından daha yakıcıdır!
|
|
|
|
LiLyum
|
 |
« Yanıtla #6 : Kasım 08, 2007, 11:58:58 ÖS » |
|
BÖYLE YAZMAYINCA KIYAMET Mİ KOPAR? NEDEN BU KADAR ACIMASIZ OLMAK ZORUNDAYIZ?ANLAMIŞ DEĞİLİM.. BENİM DE EN BÜYÜK HAYALİM PİREYİ DEVE , HABBEYİ KUBBE YAPANLARA HEP AĞZININ PAYINI VEREBİLMEK.. ÇOK ACIMASIZ-ÖZELLİKLE BASİT ŞEYLERDE- VE DEDİKODUCU BİR TOPLUMUZ.BUNLARI YAŞAMADIĞIM BİR TÜRKİYE HAYALİ VAR AYRICA İÇİMDE... bir uyarıyı yaparken karşındakini rencide etmesen kalbini kırmasan tam süper olacak  Türkçe bizim en değerli hazinemiz. Onu her zaman doğru kullanmamız gerekir. Buna basit şey dediğine göre algılarında bozukluk olmalı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fuzuliye
|
 |
« Yanıtla #7 : Kasım 09, 2007, 11:19:48 ÖÖ » |
|
ya çok komiksin lilyum onun kalbi kırılmamış ama seninki kırılmış sana ne yaa, işine baksana sen.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yenilmez savaşçı
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #8 : Kasım 09, 2007, 07:47:38 ÖS » |
|
LİLYUM HER ZAMAN YANINDAYIM BENİ TÜRKÇEMİZDEN SOGUTANDA BOYLE ÖĞRENCİSİNİN ÜZÜLECEĞİNİ DÜŞÜNMEDEN KONUŞAN BİR ÖĞRETMENDİ. BELKİDE BU YÜZDEN TÜRKÇEMİZE O KADAR DİKKAT ETMİYORUM... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yenilmez savaşçı
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #9 : Kasım 09, 2007, 07:51:39 ÖS » |
|
HAYAT O KADAR DA KARMAŞIK DEĞİL TOMURCUK ... HERŞEYİN HAKK'A YÖNELDİĞİNİ GÖRDÜĞÜNDE ÇOK BASİT BİR DÜZEN İÇİNDE OLDUĞUNU GÖRECEKSİN 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahmer
|
 |
« Yanıtla #10 : Kasım 09, 2007, 09:22:47 ÖS » |
|
Sizin hayalleriniz çok büyük olmuş arkadaşlar, ben daha kapsamsız bir hayal edindim yukarıda yazdıklarınızdan dolayı. Birbiriyle tartışmadan konuşabilen ,uyarılarını incitmeden yapabilen , her şeyden önce başkasını eleştirmeden kendi eksikliklerini görebilen öğretmenler düşlüyorum bu forum için. Öğretmen camiasında en çok buna ihtiyaç var sanırım. Öte yandan yukarıda yazdığınız hayaller çok -nasıl demeli-  genel. Yenilmez Savaşçı öğretmenim bu başlığı açarken bunları kastetmemişti sanırım.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 09, 2007, 09:25:43 ÖS Gönderen: ahmer »
|
|
artık bize başka bir hayat lazım
|
|
|
|
aslıhan
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #11 : Kasım 09, 2007, 10:02:07 ÖS » |
|
en büyük hayalim helikopter pilotu olmaktı çocukken.biraz büyüyünce öğretmen olmakistedim.oldum şükür alanı biraz farklı ama hayalim gerçek oldu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LiLyum
|
 |
« Yanıtla #12 : Kasım 09, 2007, 10:34:04 ÖS » |
|
doğrulara ulaşmak için tartışmak gereklidir.ancak saygı kelimesini asla ihmal etmeden.işte biz toplum olarak bunu başaramıyoruz.tartışmalar alevli kavgalara oradan da daha kötü sonuçlara varabiliyor maalesef.öğrenciliğimi hatırlıyorum basit hatalara şiddetli tepkiler veren öğretmenlerimiz ne de çoktu.çok şükür çoğu zaman anlayışlı ve hoşgörülü olan bir öğretmenim..kimseyi kınamıyorum..kimseyi yargılamak bana düşmez.bazı şeyleri ısrarla konuşmamız gerek.tepkim o yüzdendi..hayalim konuşabilen tartışabilen ve doğrulara ulaşablen bir türkiyeyi görebilmek...saygılarımla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fuzuliye
|
 |
« Yanıtla #13 : Kasım 09, 2007, 11:07:41 ÖS » |
|
bakıyorum da herkes ahkam kesmeye başlamış. yargılamaktan bahsedenler kendi yazdıklarına bir baksınlar. dedikodudan tutun da kendi eksiklerini görmeye kadar, hatta tanımadıkları bir öğretmene taş atmaya kadar getirmişler olayı. burası sınıf değil, sizler de öğrenci değilsiniz. ve ben dilimizi düzgün kullanmakla ilgili bir açıklama yaptım, kimsenin kişiliğine veya mesleğine bir laf söylemedim. tartışmayı bilmek insanların iyi niyetini suistimal etmek veya eleştiri yapanları yerden yere vurmakla gerçekleşmiyor. siz ne derseniz deyin benim hayalim bu. dokuz yıllık bir edebiyat öğretmeni olarak Türkçe' nin düzgün kullanılmasını hayal ediyorum... bunu anlayabilen çıksın çıkmasın ben ne dediğimi biliyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LiLyum
|
 |
« Yanıtla #14 : Kasım 09, 2007, 11:28:31 ÖS » |
|
ben size dedikoducu demedim.forum burası hanımefendi ve forum tartışma türlerinden birisidir sizi özel olarak eleştirmek gibi bir niyetim olmadı..sözlerininz sert geldi bana .bunu söylemek benim vicdani görevim.klavyem iyi değildir türkçeye sizin beklediğiniz özeni gösteremiyorum diye topa tutma yetkesinie sahip değilsiniz.lütfen bu kaba tuumunuzdan vazgeçin iyi geceler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|