edebiyatogretmeni.net forum
Aralık 03, 2008, 02:51:32 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   Yardım Ara GiriÅŸ Yap Kayıt  
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6
  Yazdır  
Gönderen Konu: HAYALLERİNİZİ PAYLAÅžIR MISINIZ BENİMLE?  (Okunma Sayısı 5601 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ozturk01
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : Kasım 13, 2007, 02:23:12 ÖS »

"bilmiyorum bu belki benim için bir hayal ama;onun sevgisine ihtiyacım var bu bu ihtiyaç da isteğimi bir hayale dönüştürüyor." demişsin ya işte sorunun cevabı. Sevebilirsin bundan daha doğal bir şey olmaz. Ancak bu sevgi senin asıl hedefini bir hayal olmaktan daha öteye götürmeyecekse, bu konuda ısrar etmenin ne faydası var. Bana kalırsa dikkatini sadece derslerine vermelisin. öncelikli hedefinden uzaklaşma derim ben.

Canımız  gül bahçesi; sizsiz gül bitmesin,
Bitmis olan gülleri de sizsiz gülmesin kokmasın.
anıyaşa
Newbie
*

yaşasın kuvay-ı milliye ruhu

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #31 : Kasım 14, 2007, 01:31:46 ÖÖ »

bir  gün necip fazıl, bir gün attila ilhan gibi bir ÅŸair olabilmek ve kitap raflarında yeriimi alabilmek. ÅŸiirlerimden bazıları sitede var zaten. umarım bu yolda ilerliyorumdur. takdir sizin. inÅŸallah herkes ümit ettiÄŸi yere gider.

seyr eyledim eşkal-i hayatı
ben havz-ı hayalin sularında
bir aks-ı mülevvendir onunçün
arzın bana ahçar u nebatı...
yenilmez savaşçı
Ziyaretçi
« Yanıtla #32 : Kasım 14, 2007, 09:13:35 ÖS »

inşaallah birgün büyük bir yazar olursun bize de kaleminden bir iki damla dahi olsa degerli cevherlerinden düşer Göz kırpan
kafkamanik
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : Kasım 14, 2007, 10:46:54 ÖS »

hayal kırıklığı,hayal kurabilenlerin harcıdır. Kahkaha

ne sezgisel ÅŸiire,
ne aÅŸka mecalim var.
öpme beni bu akşam,
isteksiz bie halim var.
LiLyum
Sr. Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #34 : Kasım 15, 2007, 03:47:34 ÖS »

hayal kırıklığı,hayal kurabilenlerin harcıdır. Kahkaha

bak işte hayalkırıklıgını da hesaba katmak lazım

ayse_dila
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #35 : Kasım 16, 2007, 01:29:39 ÖÖ »

Bir gün üç katlı bir kültür merkezim olacak.İçinde mini bir internet kafe(20+),mini bir kütüphane,ÅŸark odası (türk kahvesi servisli,isteyenin nargilesini içebileceÄŸi,gazetesini okuyabilecegi bir dinlenme odası),alt katında  duvardan duvara bir rafın sadece bana ait ödüllü kitaplarımın ve sadece seçme yazarların bulunduÄŸu satış bölümü, en alt katta ise gelen insanların cocuklarını  oyabilemesi için ,bir bakıcı kontrolunde, cocuk emaneti oyun salonu:),kırtasiye,en önemlisi veznedeki kuyruÄŸu bir nebze rahatlatmak için düşünülmüş ayrı iki giriÅŸ ve çıkış kapısı. Kahkaha
   Bir gün inÅŸallah Gülümseme
gamze öz
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #36 : Kasım 16, 2007, 08:13:38 ÖS »

merhaba bende öğretmen olmak istiyordum tüm çocukların hayalidir ya doktor ya öğretmen olmak.Ama şimdi jeoloji mühendisiyim.Çok güzel bir meslek aslında fakat insanların hangi alanda olursa olsun kendisini yetiştirmesi gerektiği gibi bu meslekte sürekli yeniliğe açık.Saygılarımla...
yenilmez savaşçı
Ziyaretçi
« Yanıtla #37 : Kasım 16, 2007, 11:33:23 ÖS »

Bir gün üç katlı bir kültür merkezim olacak.İçinde mini bir internet kafe(20+),mini bir kütüphane,ÅŸark odası (türk kahvesi servisli,isteyenin nargilesini içebileceÄŸi,gazetesini okuyabilecegi bir dinlenme odası),alt katında  duvardan duvara bir rafın sadece bana ait ödüllü kitaplarımın ve sadece seçme yazarların bulunduÄŸu satış bölümü, en alt katta ise gelen insanların cocuklarını  oyabilemesi için ,bir bakıcı kontrolunde, cocuk emaneti oyun salonu:),kırtasiye,en önemlisi veznedeki kuyruÄŸu bir nebze rahatlatmak için düşünülmüş ayrı iki giriÅŸ ve çıkış kapısı. Kahkaha
   Bir gün inÅŸallah Gülümseme

ÖYLE BİR YERİN OLDUGUNDA DEVAMLI MÜŞTERİLERİNDEN BİRİ OLMAK İSTERDİM.BİR YANDAN KİTAP OKUYUM BİR YANDAN TAZE TÜRK KAHVESİNİ YUDUMLAMAK NE KADAR HOŞ OLURDU AYNI ZAMANDA SENİN GİBİ DÜŞÜNEN İNSANLARLA MUHABBET ETMEK HAYALİ BİLE GÜZEL..
su_nasu
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #38 : Kasım 16, 2007, 11:38:56 ÖS »

Edebiyat öğretmenlerini anlamakta zorluk çekiyorum doğrusu, elbette bizlerde siz edebiyatcılar gibi dilimizi iyi kullanmayı isterdik, söylemeye dilim varmıyor ama bizleri de sizin gibi edebiyatcılar yetiştirmedi mi.. İşte bu yüzden, sırf bu yüzden ne yazıkki dilimizi sizin kadar doğru kullanamıyoruz. ne kadar çok isterdim, sizin gibi konuşmayı, kusursuz yazmayı, ama dedim ya türkiyenin edebiyat öğretmenleri gerçeğinde iyi dil kullanmayı başarmak için ancak edebiyat öğretmeni olmak gerek..Şimdi soruyorum size öğretmenlerim suç benim mi, yoksa beni yetiştiren siz edebiyat öğretmenlerinin mi..

Prometheusu kaf dağlarına zincirleyen tanrılar değil insanlardır
Fuzuliye
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #39 : Kasım 17, 2007, 01:13:11 ÖÖ »

Edebiyat öğretmenlerini anlamakta zorluk çekiyorum doğrusu, elbette bizlerde siz edebiyatcılar gibi dilimizi iyi kullanmayı isterdik, söylemeye dilim varmıyor ama bizleri de sizin gibi edebiyatcılar yetiştirmedi mi.. İşte bu yüzden, sırf bu yüzden ne yazıkki dilimizi sizin kadar doğru kullanamıyoruz. ne kadar çok isterdim, sizin gibi konuşmayı, kusursuz yazmayı, ama dedim ya türkiyenin edebiyat öğretmenleri gerçeğinde iyi dil kullanmayı başarmak için ancak edebiyat öğretmeni olmak gerek..Şimdi soruyorum size öğretmenlerim suç benim mi, yoksa beni yetiştiren siz edebiyat öğretmenlerinin mi..

dil eğitimi sanıldığı gibi okulda başlamaz, ailede başlar. kişi kendini yetiştirdikçe, okudukça, yazdıkça, düşündükçe gelişir veya olduğu yerde kalır. elbette edebiyat öğretmenlerinin de hataları vardır. ancak tek sebep bu olamaz. tüm öğretmenleri yargılıyor gibisin, kolaya kaçma lütfen.

İnsan kendini yalnızca insanda tanır.
su_nasu
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #40 : Kasım 18, 2007, 12:08:58 ÖÖ »

Edebiyat öğretmeni Fuzuliye hanım..
Ne yazıkki o edebiyat öğretmenlerinden biri de siz olmalısınız.Şöyle bir yazdıklarınızı okudum,esneklikten yoksun, kalıplarlarından sıyrılamamış,oldukça kibirli. Bu yıkıcı tavrınızla kendinizden başka hiçkimsenin dilini güzelleştiremezsiniz. Dikkat ederseniz siz diyorum size..

su_nasu
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #41 : Kasım 18, 2007, 12:20:19 ÖÖ »

bakıyorum da herkes ahkam kesmeye başlamış. yargılamaktan bahsedenler kendi yazdıklarına bir baksınlar. dedikodudan tutun da kendi eksiklerini görmeye kadar, hatta tanımadıkları bir öğretmene taş atmaya kadar getirmişler olayı. burası sınıf değil, sizler de öğrenci değilsiniz. ve ben dilimizi düzgün kullanmakla ilgili bir açıklama yaptım, kimsenin kişiliğine veya mesleğine bir laf söylemedim. tartışmayı bilmek insanların iyi niyetini suistimal etmek veya eleştiri yapanları yerden yere vurmakla gerçekleşmiyor. siz ne derseniz deyin benim hayalim bu. dokuz yıllık bir edebiyat öğretmeni olarak Türkçe' nin düzgün kullanılmasını hayal ediyorum... bunu anlayabilen çıksın çıkmasın ben ne dediğimi biliyorum.
Ha bu ara da Fuzuliye öğretmen noktalardan sonra bildiğim kadarıyla büyük harfle başlanması gerekmiyormuydu..
Ne de olsa çok okuyan, düşünen ve yazansınız, ailenizinde dil eğitimine önem verdiğini unutmamak lazım.
  İsterseniz yirmi yıllık öğretmen olun ne deÄŸiÅŸebilir ki. Hiç.

yenilmez savaşçı
Ziyaretçi
« Yanıtla #42 : Kasım 18, 2007, 02:31:19 ÖÖ »

bakıyorum da herkes ahkam kesmeye başlamış. yargılamaktan bahsedenler kendi yazdıklarına bir baksınlar. dedikodudan tutun da kendi eksiklerini görmeye kadar, hatta tanımadıkları bir öğretmene taş atmaya kadar getirmişler olayı. burası sınıf değil, sizler de öğrenci değilsiniz. ve ben dilimizi düzgün kullanmakla ilgili bir açıklama yaptım, kimsenin kişiliğine veya mesleğine bir laf söylemedim. tartışmayı bilmek insanların iyi niyetini suistimal etmek veya eleştiri yapanları yerden yere vurmakla gerçekleşmiyor. siz ne derseniz deyin benim hayalim bu. dokuz yıllık bir edebiyat öğretmeni olarak Türkçe' nin düzgün kullanılmasını hayal ediyorum... bunu anlayabilen çıksın çıkmasın ben ne dediğimi biliyorum.
Ha bu ara da Fuzuliye öğretmen noktalardan sonra bildiğim kadarıyla büyük harfle başlanması gerekmiyormuydu..
Ne de olsa çok okuyan, düşünen ve yazansınız, ailenizinde dil eğitimine önem verdiğini unutmamak lazım.
  İsterseniz yirmi yıllık öğretmen olun ne deÄŸiÅŸebilir ki. Hiç.
arkadaslar lütfen tartısmayın sadece hayallerinizi yazın iyi veya kotu herkeste buna saygı duysun lütfen Göz kırpan
lalezar
Ziyaretçi
« Yanıtla #43 : Kasım 18, 2007, 07:05:54 ÖS »

BENİM HAYALİM, BİSİKLETLE BİR İKİ  AYLIK BİR KARADENİZ (BAÅžKA BİR BÖLGE DE OLABİLİR) TURU YAPMAK..
HATTA ARKADAŞ BULABİLSEM BU YAZ ÇIKACAĞIM AMA KİMSENİN GÖZÜ KESMİYOR BÖYLE BİR YOLCULUĞU...
BİR DE İTALYANIN ROMA ŞEHRİNİ GÖREBİLMEK...

HA BİR DE ON İKİ YAŞINDAYKENKİ HAYALİMİ YAZAYIM.. EVİMİZ YOL ÜZERİNDEYDİ VE BEN ŞEHİRLER ARASI ÇALIŞAN BÜYÜK OTOBÜSLERE VE İÇİNDEKİ YOLCULARA HAYRAN KALIRDIM...ONLARIN NEREYE GİTTİĞİNİ MERAK EDERDİM... VE HEP O OTOBÜSE BİNMEYİ VE UZUN YOLCULUKLAR YAPMAYI HAYAL ETMİŞİMDİR... ALLAH'A ŞÜKÜRLER OLSUN NASİP OLDU...
GALİBA  ŞİMDİ BİRAZ DA O HAYALİM SEBEBİYLE DAHA BİR ÇOK SEVİYORUM YOLCULUK YAPMAYI...
mina
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #44 : Kasım 18, 2007, 07:16:52 ÖS »

hayallerin sevgili ile ilgili olan kısmında hayaller sizi terkedebilir ama siz asla hayaliniz olan onu terkedemezseniz böylece hayal dünyanızda ve sevgi denizinde sınırsızlığı tadabilirsiniz benim hayalim sınırsız sevmekti.sınırsız sevgiye talip olanlara önerilir.
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6
  Yazdır  

Gitmek istediÄŸiniz yer:  

Hosting Hizmetleri Saglik
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!