edebiyatogretmeni.net forum
Temmuz 21, 2008, 12:39:43 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   Yardım Ara GiriÅŸ Yap Kayıt  
Sayfa: [1] 2 3 ... 6
  Yazdır  
Gönderen Konu: HAYALLERİNİZİ PAYLAÅžIR MISINIZ BENİMLE?  (Okunma Sayısı 4817 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yenilmez savaşçı
Ziyaretçi
« : Kasım 07, 2007, 12:17:15 ÖÖ »

YAPMAK İSTEYİPTE YAPAMADIGINIZ VEYA YAPTIGINIZ HAYALLERİNİZİ PAYLAŞMAK İSTER MİSİNİZ ?
BENİM EN BÜYÜK HAYALİM MOLEKÜLER BİYOLOJİ VE GENETİK MUHENDİSİ OLMAKTI AMA NASİP OLMADI. LÜTFEN GÜLERLER DİYE ÇEKİNMEYİN EN İÇTEN OLARAK YAZIN .......
Fuzuliye
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Kasım 07, 2007, 11:07:40 ÖS »

Ayrı yazılan de ile birleşik yazılan -de' yi herkese öğretebilmeyi hayal ederim hep. mesela sen 'isteyipte' yerine 'isteyip de' yazabilsen ne iyi olurdu...

"İnsanın kötü gününü paylaşmak dostluğu gerektirir, ama bir dostun başarısını paylaşmak daha yüksek ruh özelliği gerektirir." O. Wilde
LiLyum
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Kasım 07, 2007, 11:57:06 ÖS »

Ayrı yazılan de ile birleşik yazılan -de' yi herkese öğretebilmeyi hayal ederim hep. mesela sen 'isteyipte' yerine 'isteyip de' yazabilsen ne iyi olurdu...
BÖYLE YAZMAYINCA KIYAMET Mİ KOPAR? NEDEN BU KADAR ACIMASIZ OLMAK ZORUNDAYIZ?ANLAMIŞ DEĞİLİM..
       BENİM DE EN BÜYÜK HAYALİM PİREYİ DEVE , HABBEYİ KUBBE YAPANLARA HEP AÄžZININ PAYINI VEREBİLMEK..
      ÇOK ACIMASIZ-ÖZELLİKLE BASİT ÅžEYLERDE- VE DEDİKODUCU BİR TOPLUMUZ.BUNLARI YAÅžAMADIÄžIM BİR TÜRKİYE HAYALİ VAR AYRICA İÇİMDE...
Fuzuliye
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Kasım 08, 2007, 12:50:19 ÖÖ »

BÖYLE YAZMAYINCA KIYAMET Mİ KOPAR? NEDEN BU KADAR ACIMASIZ OLMAK ZORUNDAYIZ?ANLAMIŞ DEĞİLİM..
       BENİM DE EN BÜYÜK HAYALİM PİREYİ DEVE , HABBEYİ KUBBE YAPANLARA HEP AÄžZININ PAYINI VEREBİLMEK..
      ÇOK ACIMASIZ-ÖZELLİKLE BASİT ÅžEYLERDE- VE DEDİKODUCU BİR TOPLUMUZ.BUNLARI YAÅžAMADIÄžIM BİR TÜRKİYE HAYALİ VAR AYRICA İÇİMDE...

Türkçe bizim en değerli hazinemiz. Onu her zaman doğru kullanmamız gerekir. Buna basit şey dediğine göre algılarında bozukluk olmalı.

"İnsanın kötü gününü paylaşmak dostluğu gerektirir, ama bir dostun başarısını paylaşmak daha yüksek ruh özelliği gerektirir." O. Wilde
yenilmez savaşçı
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Kasım 08, 2007, 08:11:07 ÖS »

ya arkadaÅŸlar hayallerinizi yazın demiÅŸtin ama  siz baya  kavga etmiÅŸsiniz. Göz kırpan
tomurcuk
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Kasım 08, 2007, 09:38:13 ÖS »

en büyük hayalim neler olduğunu anlayabildiğim bir dünyada yaşamakk. herşey bu kadar karmaşık olmasa keşke..

ağlamak, uğradığımız felaketlere karşı vücudumuzda kalan son gücün çığlığıdır. ağlayamadığımız zamanlar, bizde o gücün de yok olduğu zamanlardır ki,onun yerine geçen sessizlik,en şiddetli acının yarattığı gözyaşından daha yakıcıdır!
LiLyum
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Kasım 08, 2007, 11:58:58 ÖS »

bir uyarıyı yaparken karşındakini rencide etmesen kalbini kırmasan tam süper olacak Göz kırpan

Türkçe bizim en değerli hazinemiz. Onu her zaman doğru kullanmamız gerekir. Buna basit şey dediğine göre algılarında bozukluk olmalı.
Fuzuliye
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Kasım 09, 2007, 11:19:48 ÖÖ »

ya çok komiksin lilyum onun kalbi kırılmamış ama seninki kırılmış sana ne yaa, işine baksana sen.

yenilmez savaşçı
Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : Kasım 09, 2007, 07:47:38 ÖS »

LİLYUM HER ZAMAN YANINDAYIM Göz kırpan 
BENİ TÜRKÇEMİZDEN SOGUTANDA BOYLE ÖĞRENCİSİNİN ÜZÜLECEĞİNİ DÜŞÜNMEDEN KONUÅžAN BİR ÖĞRETMENDİ. BELKİDE BU YÜZDEN  TÜRKÇEMİZE O KADAR DİKKAT ETMİYORUM... Üzgün
yenilmez savaşçı
Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : Kasım 09, 2007, 07:51:39 ÖS »

HAYAT O KADAR DA KARMAÅžIK DEĞİL TOMURCUK ... HERÅžEYİN HAKK'A YÖNELDİĞİNİ GÖRDÜĞÜNDE  ÇOK BASİT BİR DÜZEN İÇİNDE OLDUÄžUNU GÖRECEKSİN Göz kırpan
ahmer
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Kasım 09, 2007, 09:22:47 ÖS »

Sizin hayalleriniz çok büyük olmuş arkadaşlar, ben daha kapsamsız bir hayal edindim yukarıda yazdıklarınızdan dolayı. Birbiriyle tartışmadan konuşabilen ,uyarılarını incitmeden yapabilen , her şeyden önce başkasını eleştirmeden kendi eksikliklerini görebilen öğretmenler düşlüyorum bu forum için. Öğretmen camiasında en çok buna ihtiyaç var sanırım.

Öte yandan yukarıda yazdığınız hayaller çok -nasıl demeli- Ney genel. Yenilmez Savaşçı öğretmenim bu başlığı açarken bunları kastetmemişti sanırım.
« Son Düzenleme: Kasım 09, 2007, 09:25:43 ÖS Gönderen: ahmer » Logged

artık bize başka bir hayat lazım
aslıhan
Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : Kasım 09, 2007, 10:02:07 ÖS »

en büyük hayalim helikopter pilotu olmaktı çocukken.biraz büyüyünce öğretmen olmakistedim.oldum şükür alanı biraz farklı ama hayalim gerçek oldu...
LiLyum
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Kasım 09, 2007, 10:34:04 ÖS »

doğrulara ulaşmak için tartışmak gereklidir.ancak saygı kelimesini asla ihmal etmeden.işte biz toplum olarak bunu başaramıyoruz.tartışmalar alevli kavgalara oradan da daha kötü sonuçlara varabiliyor maalesef.öğrenciliğimi hatırlıyorum basit hatalara şiddetli tepkiler veren öğretmenlerimiz ne de çoktu.çok şükür çoğu zaman anlayışlı ve hoşgörülü olan bir öğretmenim..kimseyi kınamıyorum..kimseyi yargılamak bana düşmez.bazı şeyleri ısrarla konuşmamız gerek.tepkim o yüzdendi..hayalim konuşabilen tartışabilen ve doğrulara ulaşablen bir türkiyeyi görebilmek...saygılarımla

Fuzuliye
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Kasım 09, 2007, 11:07:41 ÖS »

bakıyorum da herkes ahkam kesmeye başlamış. yargılamaktan bahsedenler kendi yazdıklarına bir baksınlar. dedikodudan tutun da kendi eksiklerini görmeye kadar, hatta tanımadıkları bir öğretmene taş atmaya kadar getirmişler olayı. burası sınıf değil, sizler de öğrenci değilsiniz. ve ben dilimizi düzgün kullanmakla ilgili bir açıklama yaptım, kimsenin kişiliğine veya mesleğine bir laf söylemedim. tartışmayı bilmek insanların iyi niyetini suistimal etmek veya eleştiri yapanları yerden yere vurmakla gerçekleşmiyor. siz ne derseniz deyin benim hayalim bu. dokuz yıllık bir edebiyat öğretmeni olarak Türkçe' nin düzgün kullanılmasını hayal ediyorum... bunu anlayabilen çıksın çıkmasın ben ne dediğimi biliyorum.

LiLyum
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Kasım 09, 2007, 11:28:31 ÖS »

ben size dedikoducu demedim.forum burası hanımefendi ve forum tartışma türlerinden birisidir sizi özel olarak eleştirmek gibi bir niyetim olmadı..sözlerininz sert geldi bana .bunu söylemek benim vicdani görevim.klavyem iyi değildir türkçeye sizin beklediğiniz özeni gösteremiyorum diye topa tutma yetkesinie sahip değilsiniz.lütfen bu kaba tuumunuzdan vazgeçin iyi geceler
Sayfa: [1] 2 3 ... 6
  Yazdır  

Gitmek istediÄŸiniz yer:  

Hosting Hizmetleri Saglik
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!