|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #15 : Mayıs 03, 2009, 12:47:32 ÖS » |
|
İmzamı okur musun liliput...Rica etsem yazar mısın?
|
|
|
|
|
|
 Allahım bizi bize bırakma , bizi bizsiz bırak ama bizi sensiz bırakma ...
|
|
|
Lili_Put
Sürekli Üye

Özgür tutsaklık...
|
 |
« Yanıtla #16 : Mayıs 03, 2009, 12:49:50 ÖS » |
|
Yeryüzünde hiç hüma kuşu kalmasa da kimse baykuşun gölgesine sığınmaz (Sadi-Gülistan) "Ne mülk ü mâl bana çerh verse memnûnem; Ne mülk ü mâlden âzâde kılsa mahzûnem…" (Fuzuli)
|
|
|
|
|
|
Özgürsün ! Uç hadi diyar diyar ..Mı ?? _Uç git hadi .. _Gidemem ki.. Gidersem seni kaybederim.. Seni kaybettiren özgürlük hiç olmasın daha iyi..
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #17 : Mayıs 03, 2009, 12:53:18 ÖS » |
|
İlk cümlede işine yarayacak bir anlam vardı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lili_Put
Sürekli Üye

Özgür tutsaklık...
|
 |
« Yanıtla #18 : Mayıs 03, 2009, 12:59:20 ÖS » |
|
İlk cümlede işine yarayacak bir anlam vardı.
anladım hocam 
|
|
|
|
|
|
Özgürsün ! Uç hadi diyar diyar ..Mı ?? _Uç git hadi .. _Gidemem ki.. Gidersem seni kaybederim.. Seni kaybettiren özgürlük hiç olmasın daha iyi..
|
|
|
|
NİSAN
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #19 : Mayıs 03, 2009, 01:22:50 ÖS » |
|
Eeee şöyle cevap vereyim:Bildiğim kadarıyla zehr_i sükut hocamız Fatih Üniversitesi'nde öğretim görevlisiydi.Hocamız üniversiteden ayrılmış,telefonlarını kapatmış ve bilinmeyen bir diyara gitmiş.Gitmeden önce de okuldaki masasına bir not bırakmış.Notta şu ifade varmış:''www.edebiyatogretmeni.net''.Bunu bulan öğrencisi bay aybilgesi isimli üyemiz,ki o da üyeliğini sildi,foruma geldi ve '' Ah hocam neredesiniz?''diye bi konu açtı.O gün bugün zehr_i sükut hocamdan haber alamıyoruz.
Efenim minerva_dada hocama gelince o da:''Benden bu kadar.''dedi.O da gitti.Durum bundan ibaret.Yardımcı olduysam ne mutlu. Zehr_i sükut elbette arayış içnde olan fakat, güzeli arayan bir insandı,divaneydi akıllıydı Mevlana aşığıydı yüreğindeki sıradağlarında hakikat incileri taşıyordu inanıyorum ki daha da güzelleşecek daha da manaya erecek amma dönecek mi o meçhul...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #20 : Temmuz 22, 2010, 10:55:59 ÖS » |
|
Haber Türk TV kanalında şu an İskender Pala Fatih Altaylı ve Murat Bardakçı aşkı tartışıyorlar. İzlemenizi tavsiye ederim. Şu an reklama girdiler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Börte
|
 |
« Yanıtla #21 : Temmuz 22, 2010, 11:00:21 ÖS » |
|
Hocam süpersiniiiizzzzzz.
|
|
|
|
|
|
Ağlarım, ağlatamam; hissederim, söyleyemem; Dili yok kalbimin, ondan ne kadar bîzârım
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #22 : Temmuz 22, 2010, 11:02:42 ÖS » |
|
Canım o senin süperliğin. Haberlerden sonra devam edecek program Altaylı'nın zaman zaman morardığını görmek çok keyifli bu sefer karşısında Cübbeli Ahmet yok... yaptığı çiğ esprilere Pala'dan gelen bir bakış nokta üzerine nokta koyuyor...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lâle
|
 |
« Yanıtla #23 : Temmuz 22, 2010, 11:04:27 ÖS » |
|
Gidip izleyeyim.Heyecanlandım ... Teşekkürler Mery. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Börte
|
 |
« Yanıtla #24 : Temmuz 22, 2010, 11:41:45 ÖS » |
|
Eminim ki Altaylı tek bir dize bile anlamıyordur o şiirlerden.Ne aslından ne de açıklamasından...
|
|
|
|
|
|
Ağlarım, ağlatamam; hissederim, söyleyemem; Dili yok kalbimin, ondan ne kadar bîzârım
|
|
|
|
Mevlânâ muhibbi
|
 |
« Yanıtla #25 : Temmuz 23, 2010, 09:22:17 ÖÖ » |
|
Eminim ki Altaylı tek bir dize bile anlamıyordur o şiirlerden.Ne aslından ne de açıklamasından...
Evet kesinlikle bilmiyor...  Anlamadığı gibi manasını bozan yorumlarıyla da beni çileden çıkardı... Her şeye rağmen benim değerli üstadım İskender Pala'yı dinlemek her şeye değer... 
|
|
|
|
|
|
"Her çi gûyem 'ışk-râ şerh ü beyân Çün be-'ışk âyem hacil başem ez-ân"
"Aşk üzerine ne zaman şerh ve beyanda bulunsam aşka gelirim ve ondan utanırım."
|
|
|
|