|
Çamur
|
 |
« : Nisan 30, 2009, 07:54:56 ÖS » |
|
Siteden uzun zaman ayrı kaldım ve geldiğimde Zehr_i sukut Hocamın üyeliğini sildiğini ve Minerva_dada Hocamın da uzun zamandır uğramadığını gördüm.Hala ikisinden de haberi olan yok mu?Onların yorumlarını özlemişim sanki..
|
|
|
|
|
|
Ölümünün üzerinden taaa 72 sene geçtikten sonra, hiç tanışmadığı, hiç görmediği insanların bedenine imzasını atan bir başka lider var mı dünyada?
|
|
|
|
Beyoğlu
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 30, 2009, 08:17:12 ÖS » |
|
Eeee şöyle cevap vereyim:Bildiğim kadarıyla zehr_i sükut hocamız Fatih Üniversitesi'nde öğretim görevlisiydi.Hocamız üniversiteden ayrılmış,telefonlarını kapatmış ve bilinmeyen bir diyara gitmiş.Gitmeden önce de okuldaki masasına bir not bırakmış.Notta şu ifade varmış:''www.edebiyatogretmeni.net''.Bunu bulan öğrencisi bay aybilgesi isimli üyemiz,ki o da üyeliğini sildi,foruma geldi ve '' Ah hocam neredesiniz?''diye bi konu açtı.O gün bugün zehr_i sükut hocamdan haber alamıyoruz.
Efenim minerva_dada hocama gelince o da:''Benden bu kadar.''dedi.O da gitti.Durum bundan ibaret.Yardımcı olduysam ne mutlu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çamur
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 30, 2009, 08:30:48 ÖS » |
|
Eeee şöyle cevap vereyim:Bildiğim kadarıyla zehr_i sükut hocamız Fatih Üniversitesi'nde öğretim görevlisiydi.Hocamız üniversiteden ayrılmış,telefonlarını kapatmış ve bilinmeyen bir diyara gitmiş.Gitmeden önce de okuldaki masasına bir not bırakmış.Notta şu ifade varmış:''www.edebiyatogretmeni.net''.Bunu bulan öğrencisi bay aybilgesi isimli üyemiz,ki o da üyeliğini sildi,foruma geldi ve '' Ah hocam neredesiniz?''diye bi konu açtı.O gün bugün zehr_i sükut hocamdan haber alamıyoruz.
Efenim minerva_dada hocama gelince o da:''Benden bu kadar.''dedi.O da gitti.Durum bundan ibaret.Yardımcı olduysam ne mutlu. Vay canına neler olmuş öyle.Çok üzüldüm ve daha çok merak ettim şimdi.Aybilgesi de ulaşamamış yani.Zehr_i sukut Hocamdan yazılarını başka bir yerde kullanmak için izin istemiştim,vermişti de.Acaba artık kullanmasam mı??Kafam karıştı şimdi.Minerva Hocam'ın geleceğini umut ediyorum.Teşekkür ederim size de,bana çok yardımcı oldunuz.
|
|
|
|
|
|
Ölümünün üzerinden taaa 72 sene geçtikten sonra, hiç tanışmadığı, hiç görmediği insanların bedenine imzasını atan bir başka lider var mı dünyada?
|
|
|
bilgge
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 02, 2009, 01:34:50 ÖS » |
|
niye herkes bir gün giderki... yoksa herkes gitmek için mi geliyor?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Can Aynası
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 02, 2009, 06:29:33 ÖS » |
|
Minerva_dada kendisi gitmedi. Uzaklaştırıldı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Can Aynası
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 02, 2009, 06:30:10 ÖS » |
|
Ayrıca, Zehr_i sukut tamamen bir yılan hikayesi. Ya da yalan. Öyle bir şey işte...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çamur
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 02, 2009, 06:32:42 ÖS » |
|
Günay bu son söylediklerinde çok ciddi ithamlar var fark ettin mi?Bildiklerin varsa saklaman doğru olmaz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Can Aynası
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 02, 2009, 06:39:56 ÖS » |
|
Minerva konusu aşikâr zaten. Zehr_i sukut'a gelince ise, o tamamen müphem. Hiç inandırıcı olmayan şeyler dönüyor, Beyzade'nin söyledikleri gibi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çamur
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 02, 2009, 07:04:48 ÖS » |
|
Bence Zehr_i sukut Hocam hakkında yazılanlar doğru olabilir.Zira kendisi de tamamen sırlarla dolu birisi değil miydi??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Can Aynası
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 02, 2009, 07:06:11 ÖS » |
|
Bahsedilinler filmlerde olacak şeyler. Bu devirde görev yaptığı yeri bırakıp, sırlara karışmak...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çamur
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 02, 2009, 07:09:44 ÖS » |
|
Kesinlikle doğrudur demiyorum ama olmayacak şey yoktur dünyada ve kimsenin neler yaşadığını,içinde neleri sakladığını,insanlarla paylaşmadığı hangi duyguları olduğunu bilemeyiz.Bu kadar şüpheci olmak zor olmuyor mu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Can Aynası
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 02, 2009, 07:14:15 ÖS » |
|
Bu konuda şüphe edecek kadar vaktim yok. Söylendiğinde aklıma gelenler bunlardı. Yeniden söylendi yine aklıma bunlar geldi.
Yok bilmem not bırakmış, benim orada yazılarım var falan. Hiç inandırıcı gelmiyor bana. İnana da niye inanıyorsun demem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lili_Put
Sürekli Üye

Özgür tutsaklık...
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 03, 2009, 12:26:56 ÖS » |
|
benim başıma türlü şeyler geldi delilerle konuştum ve mantıklı şeyler söylediler. Deli mi çok şey biliyor akıllı mı? Zaten akıl gönüle engel değil mi? Bazı insanlar aklını arkaya alıp gönlüne göre hareket etmiş olabilir ki zaten yazdıkları yazılarda da bu görünüyor Zehr_i Sukut hocamın. Kendini arayan bir şekil gördüm ben onda sonra öğrencisi başka bir dünya, Aybilgesi. Neden sana yapılan baskıdan dolayı hıncını bu kişilerden çıkarmaktasın Can Aynası?
|
|
|
|
|
|
Özgürsün ! Uç hadi diyar diyar ..Mı ?? _Uç git hadi .. _Gidemem ki.. Gidersem seni kaybederim.. Seni kaybettiren özgürlük hiç olmasın daha iyi..
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 03, 2009, 12:35:49 ÖS » |
|
Lili put kimseye baskı yapıldığı falan yok. İnsan başına gelen her musibeti kendi nefsinden bilmeli. Ben birkaç gündür huzurumu yitirdim. Bunun sebebini düşündüğümde insanlara hakettiğinden fazla değer verdiğimi gördüm bunun acısını da yaşadım. Mesajınızda adı geçen üyelerimizin de bir şekilde aramıza dönceceğine inanıyorum. Haberdar etmek istedim.
|
|
|
|
|
|
 Allahım bizi bize bırakma , bizi bizsiz bırak ama bizi sensiz bırakma ...
|
|
|
Lili_Put
Sürekli Üye

Özgür tutsaklık...
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 03, 2009, 12:40:20 ÖS » |
|
bence bu forumda baykuşlar uçtuğu süre içinde bu üyelerinizi bir daha göremezsiniz derim ;)bende baskı yapiim barii
|
|
|
|
|
|
Özgürsün ! Uç hadi diyar diyar ..Mı ?? _Uç git hadi .. _Gidemem ki.. Gidersem seni kaybederim.. Seni kaybettiren özgürlük hiç olmasın daha iyi..
|
|
|
|