EdebiyatOgretmeni.Net Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 25, 2012, 04:59:45 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 [2]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Geçmişinizdeki Kapanmayan Hesap Nedir?  (Okunma Sayısı 1964 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
*Çiğdem*
VIP Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Nisan 19, 2009, 04:46:04 ÖS »

geçmişi görünce hiç aklında yoksa bile insanın hatırlayacağı tutuyor.Benim de bir hesabım var kapanmayan. Hani denize bir taş atarsınız dalaga dalga olur ve yok olur.Önce ses çıkarır acıtır.Sonra da içimizde boğulmaya başlar ama yine de iz bırakır.Ben kapattım bu gün bu hesabı tek dileyebileceğim şey her zaman uzağıma düşsün

GİTME KAL

Batan güneşe doğru

Sürerken atımı

'Gitme kal'

Demeni bekliyorum

Ama yalnızca

Rüzgar çekiştiriyor

atkımı
SUNAY AKIN
Lili_Put
Sürekli Üye

Özgür tutsaklık...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Nisan 20, 2009, 01:17:07 ÖÖ »

Gecenin bir vakti çalan telefonu ürkütücü buluyorum…

Şimdi nerden geldiyse geldi aklıma.. Olayı çok net hatırlamıyorum ama geçtiğimiz senelerde kuzenimin yaşadığı bir olay.. Gecenin bir vakti telefonu çalıyor..Bizimki uykulu uykulu  gidip telefonu açıyor ve kendisini bir an korku filminin içinden fırlamış bir kahraman gibi hissediyor... Öylesine nefes nefese ve ağlayarak konuşan biri varmış ki telde. Anlayamıyor tabi önce  şaşkın bir halde kendine gelmeye çalışıyor.. Sonrası tam bir facia... Karşısında bir erkek sesi.. Ağlayan yalvaran ve  soluk soluğa bir sesle
“baba kurtar beni ne olur kurtar beni peşimdeler “ demiş..

Biraz da cızırtı var… Bunları söylerken koşturuyormuş da.. Ayak seslerini o tempoyu duymak o sessizlikte hiç de zor olmadı.. demişti.. Belli ki çok zor durumda, peşinde bunu kovalayan birileri var,  artık kim bilir ne yapıcaklar ve yardım için babasını arıyor ama işe bak yanlış arıyor.Anlayınca bizimki, kardeşim yerini söyle kimsin nerdesin adres ver diyor ama çocuk sadece baba kurtar ne olur diyip durmuş sonra zaten tel kapanmış..

Allahım kâbus gibi ya.... İçim paramparça oldu anlattığında.. Düşünüyorum böyle bir şey bana denk gelse, artık  uzun bir süre geceleri kabus niyetine görüp görüp dururdum.. Hele  o sesi o yalvarışı o çaresizliği hissedicem bizzat, kendime zor gelirdim.. Bu çok  berbat bir şey..

Kim bilir ne olmuştur.. Acaba kaçıp kurtulabildi mi yoksa yakalandı mı Allah bilir.

Özgürsün ! Uç hadi  diyar diyar ..Mı ??
_Uç git hadi ..
_Gidemem ki.. Gidersem seni kaybederim..
Seni kaybettiren özgürlük hiç olmasın daha iyi..
lαякαsση
VIP Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Nisan 20, 2009, 01:28:00 ÖÖ »

Karizmatik

Şem'i Gör kim Yanmadan Yandırmadı Pervâneyi..
bilgge
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Mayıs 02, 2009, 01:39:48 ÖS »

Kaçırılmış Fırsatlar
Geçmişte büyük ihtimalle büyük bir fırsat elde ettiğinizi düşünmüşsünüz. Ve bir şekilde bu fırsat ellerinizden kayıp gitmiş. Siz hala bu kaçan fırsatın yasını tutuyorsunuz ama düşünün ki bu "fırsat" diye tanımladığınız olay aslında belki de ileride şanssızlık olarak tanımlayacağınız bir şey olacaktı, belki şu anki hayatınızda edindiğiniz bir çok güzelliğe erişmenize engel olacaktı. Kısacası siz kaçırılmış fırsat olarak algılıyorsunuz ama büyük ihtimalle herşey olması gerektiği gibi gelişti hayatınızda. Bu nedenle keşkelerinizden biraz sıyrılıp mevcut hayatınızın tadını çıkarmaya çalışın. Deniz Seki'den sizin için 'Pişman Olmadım' şarkısı gelsin.

Gülümseme tabi kolaydı yaşayamadıklarımızın pişmanlığını hemen unutmak...
Çamur
Bölüm Yetkilisi
VIP Üye

Sessizliğin sırrı, dudaklarında. ..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Mayıs 02, 2009, 06:31:25 ÖS »

Verdiğim tavizler.Kızıyorum kendime şimdi,hem de çoook.Ah bu ben kendimi nerele koşsam...

Ölümünün üzerinden taaa 72 sene geçtikten sonra, hiç tanışmadığı, hiç görmediği insanların bedenine imzasını atan bir başka lider var mı dünyada?
Sayfa: 1 [2]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM