|
Günay
Ziyaretçi
|
 |
« : Mart 08, 2009, 12:32:26 ÖS » |
|
msn.com'un sitesinde yer alan bu test çok dikkatimi çekti. Doğru tespitlerde bulunuyor.  Buradan teste başlayabilirsiniz: http://testyourself.tr.msn.com/test/iz/Start.aspx
Sonuçları paylaşabilirsiniz. Benim yaptığım testin sonucu:Geçmiş İlişkiniz Hayatınzıda ilk defa, aşkı bulduğunuzu düşünmüşsünüz, ilk defa birisi için 'o olmazsa yaşam çok tatsız olur demişsiniz' ve ne yazık ki o bir şekilde hayatınızdan çıkıp gitmiş. Ama isteyerek, ama onun da elinde olmayan sebeplerle sizi yapayalnız bırakmış ve hayatınızdan çıkıp gitmiş. Onun yerine koyacak birisini bulmak o kadar zor ve o kadar imkansız gibi gözüküyor ki size karşınıza çıkan her insanda hala onu arıyorsunuz. Bugün Leman Sam'ın "Anladım ki hiç kimse sen değil!" şarkısını son bir kez dinleyin ve hayatınızda yeni bir sayfa açın. Hayatınızın başrolünde siz varsınız, yardımcı oyuncular sandığınız kadar da vazgeçilmez değiller.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
canan75
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 08, 2009, 01:06:56 ÖS » |
|
Geçmiş İlişkiniz
Hayatınzıda ilk defa, aşkı bulduğunuzu düşünmüşsünüz, ilk defa birisi için 'o olmazsa yaşam çok tatsız olur demişsiniz' ve ne yazık ki o bir şekilde hayatınızdan çıkıp gitmiş. Ama isteyerek, ama onun da elinde olmayan sebeplerle sizi yapayalnız bırakmış ve hayatınızdan çıkıp gitmiş. Onun yerine koyacak birisini bulmak o kadar zor ve o kadar imkansız gibi gözüküyor ki size karşınıza çıkan her insanda hala onu arıyorsunuz. Bugün Leman Sam'ın "Anladım ki hiç kimse sen değil!" şarkısını son bir kez dinleyin ve hayatınızda yeni bir sayfa açın. Hayatınızın başrolünde siz varsınız, yardımcı oyuncular sandığınız kadar da vazgeçilmez değiller 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günay
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 08, 2009, 01:08:03 ÖS » |
|
İkimize de aynı sonucu vermiş.  Yaklaşık 1 saattir söylediği şarkıyı dinliyorum. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
canan75
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 08, 2009, 01:14:15 ÖS » |
|
O şarkıyı yıllardır dinlerim ,amma kimin için dinlerim bilemedim, ben de açayım uzun zamandır dinlemiyordum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günay
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 08, 2009, 01:17:35 ÖS » |
|
Derhaneye gideceğim, şarkıyı bırakıp gidemiyorum. ''Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe sırf sana benziyor diye usulca sokuldum, merhaba dedim'' bölümünü keşke değiştirse.  En iyisi telefonuma yükleyeyim.
Bu arada genel olarak aynı sonuçları veriyor,test. Pek sağlıklı bulmadım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
canan75
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #5 : Mart 08, 2009, 01:21:32 ÖS » |
|
''rüzgar ''olsaydı keşke penceremin perdesini aralayan rüzgar hiç kimse vaz geçilmez değil,hadi git dersaneye günay sana başarılar. ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #7 : Mart 08, 2009, 01:22:44 ÖS » |
|
Kestim hesabı üstünü de almadım.
|
|
|
|
|
|
 Allahım bizi bize bırakma , bizi bizsiz bırak ama bizi sensiz bırakma ...
|
|
|
|
canan75
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #8 : Mart 08, 2009, 01:29:36 ÖS » |
|
RÜZGARPenceremin perdesini Havalandıran rüzgar Denizleri köpük köpük Dalgalandıran rüzgar
Gir içeri usul usul Beni bu dertten kurtar
Yabancısın buralara Nerelerden geliyorsun Otur dinlen başucuma Belli ki çok yorulmuşsun
Bana esmeyi anlat Bana sevmeyi anlat Bana esmeyi anlat Esip geçmey anlat
Anlat ki çözülsün dilim Ben rüzgarım demeliyim Rüzgarlığı anlat bana Senin gibi esmeliyim Geçip yürümeli sokaklardan şimdi rüzgar gibi,bütün hesapları atıp geriye sadece yürümeli hayata..... .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kızıl ile kara
|
 |
« Yanıtla #9 : Mart 09, 2009, 01:51:52 ÖS » |
|
Bu testi tam yapacaktım ki, aklıma geçmişimle ilgili kapanmayan "tek" hesap geldi, böylece teste ihtiyaç kalmadı. hakikaten çok başarılı bir test, yapmaya niyetlendiğim anda bile doğru sonuçlar verdi:) şu anda içimden o hesabı da kapatıyor, kendi adıma hakkımı kapanmayan hesabımın sahibine hakkımı helal ediyorum:)) artık testin başarısından eminim, herkese tavsiye ederim... 
|
|
|
|
|
|
"Bütün iş Tahir'le Zühre olabilmekte, yani yürekte..."
|
|
|
|
Ebruyum
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 08, 2009, 10:46:30 ÖS » |
|
KIRIK BIR KALP Buyuk olasilikla gecmiste cok sevdiginiz birisine kalbiniz kirilmis. Bu nedenle insanlara karsi olan guveninizi kaybetmissiniz. Bir insanin hatasini tum insanlara mal etmenin ne kadar yanlis oldugunu siz de biliyorsunuzdur. Ama bu denli incinmis olmaniz sizi surekli tetikte tutuyor. Bugun son bir kez Julide Ozcelik'den "Yalan Dunya" sarkisini dinleyin ve gecmis hesaplarinizi kapatarak yeni bir sayfa acin. Julide Ozcelik mi? Hic duymadim, ama sarki yabanci gelmedi. Bir bakayim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aybilgesi
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 09, 2009, 05:24:47 ÖS » |
|
Kırık Bir Kalp Büyük olasılıkla geçmişte çok sevdiğiniz birisine kalbiniz kırılmış. Bu nedenle insanlara olan güveninizi kaybetmişsiniz. Bir kişinin hatasını tüm insanlara mal etmenin ne kadar yanlış olduğunu siz de biliyorsunuzdur. Ama bu denli incinmiş olmanız sizi sürekli tetikte tutuyor. Bugün son bir kez Jülide Özçelik'den "Yalan Dünya" şarkısını dinleyin ve geçmiş hesaplarınızı kapatarak yeni bir sayfa açın.
harbiden kim bu Julide???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mevlânâ muhibbi
|
 |
« Yanıtla #12 : Nisan 09, 2009, 08:11:37 ÖS » |
|
Kırık Bir Kalp Büyük olasılıkla geçmişte çok sevdiğiniz birisine kalbiniz kırılmış. Bu nedenle insanlara olan güveninizi kaybetmişsiniz. Bir kişinin hatasını tüm insanlara mal etmenin ne kadar yanlış olduğunu siz de biliyorsunuzdur. Ama bu denli incinmiş olmanız sizi sürekli tetikte tutuyor. Bugün son bir kez Jülide Özçelik'den "Yalan Dünya" şarkısını dinleyin ve geçmiş hesaplarınızı kapatarak yeni bir sayfa açın.
harbiden kim bu Julide???
Aynısı... kim bilir belki şarkı işe yarar?.. http://www.trdinle.com/Yalan_Dunya-13612.html dinleyebilirsiniz...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 09, 2009, 08:27:40 ÖS Gönderen: Mevlânâ muhibbi »
|
|
"Her çi gûyem 'ışk-râ şerh ü beyân Çün be-'ışk âyem hacil başem ez-ân"
"Aşk üzerine ne zaman şerh ve beyanda bulunsam aşka gelirim ve ondan utanırım."
|
|
|
|
Mevlânâ muhibbi
|
 |
« Yanıtla #13 : Nisan 09, 2009, 08:30:13 ÖS » |
|
Aybilgesi dinleyebilirsiniz; lakin Neşet Ertaş'ı tercih ederdim...
|
|
|
|
|
|
"Her çi gûyem 'ışk-râ şerh ü beyân Çün be-'ışk âyem hacil başem ez-ân"
"Aşk üzerine ne zaman şerh ve beyanda bulunsam aşka gelirim ve ondan utanırım."
|
|
|
|
Aybilgesi
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #14 : Nisan 09, 2009, 08:58:13 ÖS » |
|
Aybilgesi dinleyebilirsiniz; lakin Neşet Ertaş'ı tercih ederdim...
teşekkürler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|