|
meryozcan
Ziyaretçi
|
 |
« : Haziran 13, 2008, 09:25:59 ÖS » |
|
Monitörün arkasında kimler var? Bir liste hazırlayalım mı ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ÅžAKÃŽ
Newbie
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 13, 2008, 09:34:10 ÖS » |
|
Böylesi daha iyi.Üslubu lîsan, aynıyla insandır fetvasınca birbirimizi birazcık tanıyoruz. Muhataplarımızın kim olduklarını, nerelerde bulunduklarını bilmesek de aynı dünyada yaşıyoruz.Kristof Colomb'un karşısına Amerika'yı çıkaran kader, gün olur bizleri karşılaştırır.
|
|
|
|
|
|
Kâse-i çeşm-i harîsan pür neşüd Tâ sedef kaani' neşüd pür dür neşüd MESNEVî
Hırs ve tama' ehlinin gözü doymaz.Sedef, kanaat edip kapanmayınca içinde inci olmaz
|
|
|
|
meryozcan
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 13, 2008, 09:36:22 ÖS » |
|
Siyahsemazen Mustafa Cilasun Belce Sahara Hüzn ü aşk Dilkolik Larkason derin minerva 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
minerva_dada
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 13, 2008, 09:36:40 ÖS » |
|
Benim şöyle bir düşüncem var.Daha doğrusu gerçekleşmeyecek hayal. Foruma yazdıklarıyla en çok katılan 15-20 arkadaş bir masanın etrafında toplansa.Ve bunlar kesinlikle kim olduklarını söylemeseler.Ya da kendilerini ele verecek forumda konuşulan konulardan bahsetmeseler. Bir iki saat sohbetten sonra tahminlerini söyleyip kim olduklarını açıklasalar. Acaba doğru tahminler çok olur muydu?Çok eğlenceli ve şaşırtıcı olurdu. 
|
|
|
|
|
|
Minerva'nın Baykuşu ancak ve ancak alacakaranlıkta uçmaya başlar.
|
|
|
ÅžAKÃŽ
Newbie
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 13, 2008, 09:41:35 ÖS » |
|
Yazılanları, kullanılan üslupları düşünürseniz kimin kim olduğunu tahmin etmek çok kolay olur.Kim olduğunuzu saklamaya çalışsanız da üslubunuz sizleri ele verir.
|
|
|
|
|
|
Kâse-i çeşm-i harîsan pür neşüd Tâ sedef kaani' neşüd pür dür neşüd MESNEVî
Hırs ve tama' ehlinin gözü doymaz.Sedef, kanaat edip kapanmayınca içinde inci olmaz
|
|
|
|
minerva_dada
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 13, 2008, 09:49:15 ÖS » |
|
Ben son zamanlarda kim nerede kısmına çok bakıyorum.Yeni keşfettim de. Ne zaman baksam mutlaka bir ziyaretçi fuzuliye'nin profiline bakıyor. Ziyaretçiler kesinlikle fuzuliye diyor bana göre.(kızmasın da bana  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Belce
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 13, 2008, 09:50:51 ÖS » |
|
ilk açığa çıkacak olanda sanırım ben olurum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
derin
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 13, 2008, 10:14:07 ÖS » |
|
evet en fazla ismi geçen tam boy fotoğrafını koysun 
|
|
|
|
|
|
vaz-geç-tim
|
|
|
|
minerva_dada
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 13, 2008, 10:28:38 ÖS » |
|
Ben son zamanlarda kim nerede kısmına çok bakıyorum.Yeni keşfettim de. Ne zaman baksam mutlaka bir ziyaretçi fuzuliye'nin profiline bakıyor. Ziyaretçiler kesinlikle fuzuliye diyor bana göre.(kızmasın da bana  ) inşallah görmemiştir.görürse çok kızar.hatta yazım yalnışı bile bulabilir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
derin
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 13, 2008, 10:30:59 ÖS » |
|
yoksa sen fuzuliye'den dolayı mı komplo teori üretiyordun en fazla şöyle der "işine baksana seeeen!" 
|
|
|
|
|
|
vaz-geç-tim
|
|
|
|
Fuzuliye
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 13, 2008, 10:32:31 ÖS » |
|
Ben son zamanlarda kim nerede kısmına çok bakıyorum.Yeni keşfettim de. Ne zaman baksam mutlaka bir ziyaretçi fuzuliye'nin profiline bakıyor. Ziyaretçiler kesinlikle fuzuliye diyor bana göre.(kızmasın da bana  ) Kızmadım minerva, ziyaretçim gelmiş neden kızayım? 
|
|
|
|
|
|
İnsan kendini yalnızca insanda tanır.
|
|
|
|
Fuzuliye
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 13, 2008, 10:33:21 ÖS » |
|
yoksa sen fuzuliye'den dolayı mı komplo teori üretiyordun en fazla şöyle der "işine baksana seeeen!"  Ne tatlı şeysin sennn! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
derin
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 13, 2008, 10:35:01 ÖS » |
|
teşekkür ederim öyleyim galiba 
|
|
|
|
|
|
vaz-geç-tim
|
|
|
|
minerva_dada
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 13, 2008, 10:35:47 ÖS » |
|
Ben son zamanlarda kim nerede kısmına çok bakıyorum.Yeni keşfettim de. Ne zaman baksam mutlaka bir ziyaretçi fuzuliye'nin profiline bakıyor. Ziyaretçiler kesinlikle fuzuliye diyor bana göre.(kızmasın da bana  ) Kızmadım minerva, ziyaretçim gelmiş neden kızayım?  yeşil soğan da getirmiş mi?ağzın kokar boşver yeme.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fuzuliye
|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 13, 2008, 10:37:11 ÖS » |
|
Benim şöyle bir düşüncem var.Daha doğrusu gerçekleşmeyecek hayal. Foruma yazdıklarıyla en çok katılan 15-20 arkadaş bir masanın etrafında toplansa.Ve bunlar kesinlikle kim olduklarını söylemeseler.Ya da kendilerini ele verecek forumda konuşulan konulardan bahsetmeseler. Bir iki saat sohbetten sonra tahminlerini söyleyip kim olduklarını açıklasalar. Acaba doğru tahminler çok olur muydu?Çok eğlenceli ve şaşırtıcı olurdu.  Bunu ben de düşünmüştüm, masa etrafında değildi ama olsun aynı şey Beni tanıyacağını tahmin etmiyorum minerva. Ama ben seni tanırım gibi geliyor, ayak seslerinden 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|