|
|
|
zekeriyametin
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #16 : Ağustos 06, 2008, 06:48:02 ÖS » |
|
Gres yağı gibi bulaştığında bir daha yok edilememesi.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
canan _canan
|
 |
« Yanıtla #17 : Ağustos 11, 2008, 11:22:56 ÖS » |
|
sınırsızlığı... sonsuzu algılayabiliyorum kendi sınırlarımı ufuklara taşıyorum isyanı ve itaati aşkı ve yalanı siyahı ve beyazı çözen sırrı sözde buluyorum
|
|
|
|
|
|
şeb-i yeldayı müneccimle muvakkit ne bilir müptela-yı gama sor kim geceler kaç saat
|
|
|
|
meryozcan
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #18 : Ağustos 11, 2008, 11:26:06 ÖS » |
|
sınırsızlığı... sonsuzu algılayabiliyorum kendi sınırlarımı ufuklara taşıyorum isyanı ve itaati aşkı ve yalanı siyahı ve beyazı çözen sırrı sözde buluyorum
Bu anlatım karşısında ne diyeceğimi şaşırdım. Bir daha keşke müzik öğretmeni olsaydım demeyeceğim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cankursat
|
 |
« Yanıtla #19 : Ağustos 11, 2008, 11:36:03 ÖS » |
|
bence en güzel yanı insanlarda gönül birliği sağlamasıdır 
|
|
|
|
|
|
Yine gece, yine hüzün Ve yine içimde sen Ve yine biliyor musun? İçimde sen olunca hüzün de güzel... Abdülhak Hamit Tarhan
|
|
|
|
canan _canan
|
 |
« Yanıtla #20 : Ağustos 11, 2008, 11:37:51 ÖS » |
|
edebiyat benim zırhımdır. söz silahım, cümle kalem... cümleler düzenli ordu gibi durur kalbimde benim bilirim ki söze aşıktır insan ülkeler de kurarız medeniyetler de yıkarız sayılarla kurulmadı babil,formüllerle işlenmedi dimağlar başlı başına hükümrandır kelimeler ,ademden havvadan beridir hayata bana sorulan ilk soruya sözle itaat ettim bana var oluşumu bildiren o sözdü varsın diyen seni sevdim de yarattım diyen milyarda birsin... söze secde etti ruhum söze iman ettim söze söz verdim ahdım kadar eski ve tazedir söz zulamda ruhumla bildim ki söz kalbler arasında sarsılamaz bir köprüdür... aşkı söze dökerken ummanda yittim... söz bitmedi amma ben bittim...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 12, 2008, 12:06:06 ÖÖ Gönderen: canan _canan »
|
|
şeb-i yeldayı müneccimle muvakkit ne bilir müptela-yı gama sor kim geceler kaç saat
|
|
|
bir-sen
Newbie
|
 |
« Yanıtla #21 : Ağustos 12, 2008, 01:11:42 ÖÖ » |
|
.Onu okumam için engelleri aştırması..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
enriko
Full Member

(ву єηяιкσ) tüгк'üภ tüгкtєภ ๒คşкค ๔๏รtย א๏к!!!
|
 |
« Yanıtla #22 : Ağustos 12, 2008, 01:20:50 ÖÖ » |
|
nerdesin birsen ablacım uzun zamandır yoksun hiç foruma takılmıyorsun da
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 12, 2008, 05:03:11 ÖS Gönderen: meryozcan »
|
|
|
|
|
|
özüm
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #23 : Ağustos 12, 2008, 01:04:38 ÖS » |
|
Edebiyatın en güzel yanını seçemem ki ben; zira edebiyat başlı başına güzelliktir.
Edebiyat; yüreğin haykırmasıdır, sıkışmış, köhnelikte kalmış her şeyin dışa vurumu, aydınlığa ulaşmasıdır. Avaz avaz bağırmak, bağırdığında da sesini en uçlara kadar duyurmaktır. Var olmaktır edebiyat, yüreği beslemek, yaşatmaktır. Kelime denizlerinden cümle kıyılarına savrulmak, yüreğin sahilinde güneşlenmektir. Hayata rağmen hep gülümseyen bir bebektir, büyümeye hevesli bir çocuktur, adeta şelale olmuş bir delikanlıdır, geleceğine umut işleyen bir gelindir, sonuna yaklaştığını hisseden bir ihtiyar bile olsa her daim yaşayacağını bilen bir bilgedir. Her şeydir edebiyat ve asla hiçbir şey olmayacak kıymetlidir.
Bundan âlâ güzellik mi var?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
canan _canan
|
 |
« Yanıtla #24 : Ağustos 12, 2008, 05:13:51 ÖS » |
|
özüm, çok hoş bir yaklaşım olmuş... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
enriko
Full Member

(ву єηяιкσ) tüгк'üภ tüгкtєภ ๒คşкค ๔๏รtย א๏к!!!
|
 |
« Yanıtla #25 : Ağustos 12, 2008, 08:47:24 ÖS » |
|
canan hocam özüm bu konularda cok ustalık gösteren bir üyemiz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zekeriyametin
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #26 : Ağustos 19, 2008, 02:19:04 ÖS » |
|
canan hocam özüm bu konularda cok ustalık gösteren bir üyemiz
Ne yani o ustasıysa biz de hastasıyız. AHENGİ... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zekeriyametin
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #28 : Ağustos 22, 2008, 03:06:08 ÖS » |
|
tamam hocam kızma birşey demedim ne bağırıonki hocam  Parmak kadar çocuğa değil mi?...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zümrüd-ü anka
|
 |
« Yanıtla #29 : Ağustos 23, 2008, 07:11:35 ÖS » |
|
Edebiyat öğretmeni olduğumdan beri yüzüm adamakıllı gülmedi;galiba ben edebiyatın hüzünlü tarafına aşiğim.
|
|
|
|
|
|
Ağlarım ağlatamam,hissederim söyleyemem Dili yok kalbimin ondan ne kadar bizarım.
|
|
|
|