|
meryemozcan
|
 |
« : Nisan 09, 2011, 11:24:12 ÖÖ » |
|
Sağlıkla huzurla dolu aydınlık yarınlar diliyorum güzel kardeşim. Doğum günün kutlu olsun yüreğinden umut hiç eksilmesin.
|
|
|
|
|
|
 Allahım bizi bize bırakma , bizi bizsiz bırak ama bizi sensiz bırakma ...
|
|
|
|
Edebiyat Öğretmeni
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 09, 2011, 11:49:24 ÖÖ » |
|
Çoooooooooooook teşekkür ederim canım Meryem'im. Hep sizlerle olmak dileğiyle:=
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lâle
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 09, 2011, 12:24:13 ÖS » |
|
Doğum günün kutlu olsun.Nice yıllara canım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maverâ_Erbil
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 09, 2011, 03:25:50 ÖS » |
|
Doğum gününz kutlu olsun hocam, sevdiklerinizle beraber mutlu,güzel,sağlıklı,başarılı bol yarınlara ...
|
|
|
|
|
|
"Bu memlekette sağcı solcu yoktur, ilerici gerici yoktur. - Bu memlekette namuslular ve namussuzlar vardır."
Cemil Meriç
Ölmez bu vatan, farz-ı muhâl, ölse de hattâ, Çekmez kürenin sırtı o tâbût-ı cesîmi.
Mithat Cemal Kuntay
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 09, 2011, 05:49:28 ÖS » |
|
İyi ki doğmuşuz.  Dört gün sonra da ben teşrif edeceğim. Hele bir unutun var ya.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maverâ_Erbil
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 09, 2011, 08:48:51 ÖS » |
|
İyi ki doğmuşuz.  Dört gün sonra da ben teşrif edeceğim. Hele bir unutun var ya....  Hiç olur mu öyle şey 
|
|
|
|
|
|
"Bu memlekette sağcı solcu yoktur, ilerici gerici yoktur. - Bu memlekette namuslular ve namussuzlar vardır."
Cemil Meriç
Ölmez bu vatan, farz-ı muhâl, ölse de hattâ, Çekmez kürenin sırtı o tâbût-ı cesîmi.
Mithat Cemal Kuntay
|
|
|
|
TeBeSSüM
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 09, 2011, 08:52:17 ÖS » |
|
Doğum gününüz kutlu olsun hocam. Sevdiklerinizle nice mutlu senelere.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 09, 2011, 09:37:11 ÖS » |
|
Hiç olur mu öyle şey  Yiğit koçlar olarak şöyle forumda bir salınalım değil mi Erbil kardeşim. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maverâ_Erbil
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 09, 2011, 11:10:10 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
Cemil Meriç
Mithat Cemal Kuntay
|
|
|
|
glsh142
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 10, 2011, 06:32:19 ÖS » |
|
Hocam bir gün geciktirmeli kutluyorum inşallah kabul edersiniz :)Doğum gününüz kutlu olsun.Her şeyin gönlünce olduğu bir hayatınız olur inşallah 
|
|
|
|
|
|
Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne. "O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin. Demeyeceksin işte. Yaşarsın çünkü. 
|
|
|
|
Edebiyat Öğretmeni
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 10, 2011, 07:33:41 ÖS » |
|
Hocam bir gün geciktirmeli kutluyorum inşallah kabul edersiniz :)Doğum gününüz kutlu olsun.Her şeyin gönlünce olduğu bir hayatınız olur inşallah  Ne demek Gülşah kabul etmemek. Aşkolsun yaa:((( Tabi ki büyük bir sevinçle kabul ediyorum kutlamanı. Herkesi çok seviyorum. Kutlamalar için çoook teşekkür ederim. Sevgiler... Yaşlandığı kutlayan tek canlı insanmış. Ben bu yaşı sevmedimmm.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maverâ_Erbil
|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 11, 2011, 09:53:21 ÖÖ » |
|
Yaşlandığı kutlayan tek canlı insanmış. Ben bu yaşı sevmedimmm.
İşte hocam, ben de bunu hiç anlamam biliyor musunuz ? Arkadaşlarım doğum günleri gelse de kutlasak diye beklerler, ben de derim ki; ya bu insanlar ne saçma, her yıl bir yaş ileri gidiyorlar her yıl +1 artıyor hayatımızdaki her şey, her yıl +1 daha yaşlanıyoruz, yaşlandığı için insan hiç sevinir ve onu aşırı bir sevinçle kutlar mı ?
|
|
|
|
|
|
Cemil Meriç
Mithat Cemal Kuntay
|
|
|
|
sozedebiyattan
|
 |
« Yanıtla #12 : Nisan 14, 2011, 09:23:45 ÖS » |
|
Değerli Edebiyat Öğretmeni'm, Sağlık, mutluluk, başarılarla dolu güzel yıllar diliyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Edebiyat Öğretmeni
|