|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #345 : Haziran 27, 2010, 09:47:05 ÖS » |
|
Evet Edebiyat Öğretmenim laleciğimin dediği gibi eşimin tayini çıktı. Manavgat- Çolaklı(Side) O kadar güzel bir yer ki... Bakalım benim tayinim çıkacak mı MEB'in işi belli olmaz bakarsın bir yıl bekletirler...
|
|
|
|
|
|
 Allahım bizi bize bırakma , bizi bizsiz bırak ama bizi sensiz bırakma ...
|
|
|
|
mintiminti
|
 |
« Yanıtla #346 : Haziran 27, 2010, 10:20:50 ÖS » |
|
Bursa'ya gidemiyorduk ama Antalya'ya geliriz.  Hayırlı olsun yeni görev yeriniz Meryemcim. 
|
|
|
|
|
|
Sen ana renkken ara renge dönüşme mesela. . Kırmızıysan kırmızı kal.Yanına mavi geldiğinde bordo olma sakın ! Kendin ol. . Kendin kal. . Sevdiğin , sevildiğin gibi . . ! 
|
|
|
|
Edebiyat Öğretmeni
|
 |
« Yanıtla #347 : Haziran 27, 2010, 10:44:38 ÖS » |
|
Hayatımın şoku yaaa. O-la-mazzzzzz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mintiminti
|
 |
« Yanıtla #348 : Haziran 27, 2010, 10:50:51 ÖS » |
|
Neden şoktasın ki ? Ne güzel olmuş işte.
|
|
|
|
|
|
Sen ana renkken ara renge dönüşme mesela. . Kırmızıysan kırmızı kal.Yanına mavi geldiğinde bordo olma sakın ! Kendin ol. . Kendin kal. . Sevdiğin , sevildiğin gibi . . ! 
|
|
|
|
Edebiyat Öğretmeni
|
 |
« Yanıtla #349 : Haziran 27, 2010, 10:54:25 ÖS » |
|
Kelimeler cidden kifayetsiz. Kader mi diyeyim ne diyeyim bilemedim. Bu kadar olur. Susuyorum. :X
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #350 : Haziran 29, 2010, 01:58:54 ÖS » |
|
Kızlar teşekkür ederim. Hayırlı olur inşallah... Edebiyat Öğretmenim söylemezsen vallahi çatlarım 
|
|
|
|
|
|
 Allahım bizi bize bırakma , bizi bizsiz bırak ama bizi sensiz bırakma ...
|
|
|
|
Edebiyat Öğretmeni
|
 |
« Yanıtla #351 : Haziran 30, 2010, 10:25:30 ÖS » |
|
Kaderimle oynadın:))) Şaka da değil ha.  ))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siyah_karga
|
 |
« Yanıtla #352 : Temmuz 01, 2010, 11:11:30 ÖS » |
|
Eşinize yeni çalışma yerinde başarılar diliyorum. huzurlu bir meslek hayatı olamsı dileğiyle.
|
|
|
|
|
|
Ben; Zirvesi karlı dağlarda, kutuplarda yaşar ısınırım. Sen; O'ra da yaşıyorsun aşk a özlemle, vuslatsızca
|
|
|
gizemplt
Yeni Üye
İçimdeki Ben İçimde Esir
|
 |
« Yanıtla #353 : Temmuz 23, 2010, 07:40:51 ÖS » |
|
buralar hep böyle sessiz sakin midir acaba 
|
|
|
|
|
|
Sen... Pardon siz demeliydim, Siz kaç yüzlüydünüz Ben yanlışlıkla hanginizi sevdim? ............................................... Hayat sana ekşi limonlar sunarsa, sen de tekila ve tuz iste ...
|
|
|
|
glsh142
|
 |
« Yanıtla #354 : Temmuz 23, 2010, 10:51:36 ÖS » |
|
Tayininiz hayırlı olsun Meryem hocam 
|
|
|
|
|
|
Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne. "O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin. Demeyeceksin işte. Yaşarsın çünkü. 
|
|
|
|
mtree
|
 |
« Yanıtla #355 : Temmuz 23, 2010, 11:32:16 ÖS » |
|
buralar hep böyle sessiz sakin midir acaba  Aslında değil ama son zamanlarda iyice ıssızlaştı (Meryem hoca da görünmüyor..  )
|
|
|
|
|
|
valizimi hazırlamama yardım et... kelimeleri sol tarafa koy... söylenmemiş olanları, yürünmemiş yolların yanına.. kollarını mavi gömleğimin boynuna... ayrı ayrı koy... güneşli günlerle karlı günleri karıştırma..
|
|
|
MAHMUT APA
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #356 : Mart 30, 2011, 06:47:00 ÖS » |
|
bu bizim proje sitesi not alıcam yakında lütfen girin tanıdıklara önerin http://www.biyografimiz.com/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nur-i Didem
|
 |
« Yanıtla #357 : Nisan 13, 2011, 06:47:28 ÖS » |
|
Çınarımızın altı boş mu kalmış birazcık ? Belki baharla beraber yine ağacımızın altında toplanırız.Koyu sohbetlere dalarken çaylarımızı tazeleriz.Yine bir arada oluruz..
|
|
|
|
|
|
Uzaktan sevmek daha güzeldir bazen. Ne incitir, ne acıtır. Ne yaralar, ne kanatır. Gözlerinle görmediğin ama sesini duyduğun, varlığıyla huzur bulduğun bir denizin yakınında yürümek gibidir böyle sevmek. Elif Şafak
|
|
|
|
HÜSN-İ DİLÂRÂ
|
 |
« Yanıtla #358 : Nisan 13, 2011, 06:52:45 ÖS » |
|
Artık zamanı ... 
|
|
|
|
|
|
"hayat boş geçti geri kalan korkulu her adımım dolu olsa işe yaramaz katında biliyorum bağışlanmamı diliyorum "
|
|
|
|
Lâle
|
 |
« Yanıtla #359 : Nisan 13, 2011, 06:53:53 ÖS » |
|
Tam ben de onu diyecektim.Dilara benden çokkkkk yaşayacaksın.Bahar geldi bile.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|