|
|
|
mintiminti
|
 |
« Yanıtla #301 : Ocak 31, 2010, 11:50:10 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
Sen ana renkken ara renge dönüşme mesela. . Kırmızıysan kırmızı kal.Yanına mavi geldiğinde bordo olma sakın ! Kendin ol. . Kendin kal. . Sevdiğin , sevildiğin gibi . . ! 
|
|
|
|
naprev
|
 |
« Yanıtla #302 : Ocak 31, 2010, 11:55:21 ÖS » |
|
Kin, nefret, dehşet, vahşet, intikam, tedhiş, cinayet, sabotaj, terör, buhran, bunalım, stres, ajitasyon, depresyon
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mintiminti
|
 |
« Yanıtla #303 : Ocak 31, 2010, 11:58:32 ÖS » |
|
Kin, nefret, dehşet, vahşet, intikam, tedhiş, cinayet, sabotaj, terör, buhran, bunalım, stres, ajitasyon, depresyon

|
|
|
|
|
|
Sen ana renkken ara renge dönüşme mesela. . Kırmızıysan kırmızı kal.Yanına mavi geldiğinde bordo olma sakın ! Kendin ol. . Kendin kal. . Sevdiğin , sevildiğin gibi . . ! 
|
|
|
|
Lâle
|
 |
« Yanıtla #304 : Şubat 01, 2010, 12:01:32 ÖÖ » |
|
Hoşgörü,sevgi,saygı,merhamet,iyilik,sadakat,tebessüm,dostluk,esenlik, fedakarlık,paylaşmak... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mintiminti
|
 |
« Yanıtla #306 : Şubat 01, 2010, 12:18:23 ÖÖ » |
|
Hoşgörü,sevgi,saygı,merhamet,iyilik,sadakat,tebessüm,dostluk,esenlik, fedakarlık,paylaşmak...  Asıl konumuz paylaşmak aslında. Paylaşamıyoruz yani.  Onlar da yanımızda kuzucuklarımızı bırakıp nereye gidiyoruz. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
naprev
|
 |
« Yanıtla #308 : Şubat 01, 2010, 12:31:56 ÖÖ » |
|
Aslında var ya, düşünüyorum da, maddiyat hiç önemli değil gibime geliyo. Sadece paran olacak bu dünyada yeter, di mi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mintiminti
|
 |
« Yanıtla #309 : Şubat 01, 2010, 12:37:54 ÖÖ » |
|
Aslında var ya, düşünüyorum da, maddiyat hiç önemli değil gibime geliyo. Sadece paran olacak bu dünyada yeter, di mi?
Yok hocam işimiz şaka. İnsanlık, dostluk, güzellik, iyilik olsun hep.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lâle
|
 |
« Yanıtla #310 : Şubat 01, 2010, 12:46:29 ÖÖ » |
|
Elbette şakasındayız.Mühim olan gönül zenginliği...Bir gülümseyen yüzün verdiği mutluluğu ,dünyanın en kıymetli pırlantaları veremez.Bir tatlı sözün yerini, hiç bir mücevher tutamaz...Bir garibanın uzattığı elindeki son lokmanın verdiği lezzeti,hiç bir ziyafet sofrası veremez...Sizin için akan bir damla gözyaşının değerinde olamaz hiç bir inci...Yunus ne güzel söylemiş:Sevelim sevilelim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
naprev
|
 |
« Yanıtla #311 : Şubat 01, 2010, 01:12:22 ÖÖ » |
|
Sizlerle muhabbet çok güzel arkadaşlar. Hakiki pırlanta sizlersiniz, sizlerin yüreğinizdir, güzel gönlünüzdür ve güzel kültürünüzdür. Meri, mintiminti ve Lale, çok iyisiniz. Sevgiler, saygılar sunarım. İyi geceler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #312 : Şubat 01, 2010, 11:09:33 ÖÖ » |
|
Pazartesileri kimse sevmez ama ben çok severim hele tatilin pazartesilerine doyum olmaz. Bu güneşli Antalya gününde içimde beynimde ışıklar yandı sizleri öldürmekten vazgeçtim. Madem imana gelmişsiniz ben de gençliğinize acıdım. Bu kadar sevgi ve saygı dileklerinden sonra ben de güzelliklerle dolu bir hafta daha geçirmenizi diliyorum.
Bütün dünyayı verseler bir tebessümünüze değişmem. Minticiğim şimdi inandırıcı oldum mu gurbanın olayım he de....
|
|
|
|
|
|
 Allahım bizi bize bırakma , bizi bizsiz bırak ama bizi sensiz bırakma ...
|
|
|
|
mintiminti
|
 |
« Yanıtla #313 : Şubat 01, 2010, 09:13:06 ÖS » |
|
He valla oldu şimdi. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #314 : Şubat 01, 2010, 10:34:24 ÖS » |
|
Türk-rezilya dizilerine döndük.
|
|
|
|
|
|
 Allahım bizi bize bırakma , bizi bizsiz bırak ama bizi sensiz bırakma ...
|
|
|
|