|
fuzuliye
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #30 : Aralık 27, 2008, 12:16:27 ÖÖ » |
|
Daha neler. Bir üye nedeniyle gidilmez ki, bir yığın üye olsa neyse de.  Şaka bi yana, cidden bunu düşünebiliyorsun yani bu durumda öyle mi? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #31 : Aralık 27, 2008, 12:18:01 ÖÖ » |
|
Ciddi ciddi inanmaya başladım. Gerçekten kimse gelmez oldu neredeyse. 
|
|
|
|
|
|
 Allahım bizi bize bırakma , bizi bizsiz bırak ama bizi sensiz bırakma ...
|
|
|
|
fuzuliye
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #32 : Aralık 27, 2008, 12:24:57 ÖÖ » |
|
Başka bir sorun vardır. En tekniğinden. Kriz var yerde kriz. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #33 : Aralık 27, 2008, 12:34:14 ÖÖ » |
|
Kriz sözcüğü ne kadar soğuk bir sözcük.  Havalar da soğudu şömine başı sohbetleri lazım bize.  Çıtır çıtır yanan meşe ağacının çıkardığı koku ile yudumlanan bir çay olacaktı şimdi klavyemizin başucunda. Ebruuuuu, mutfağa yakın mısın?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erkuvan
|
 |
« Yanıtla #34 : Aralık 27, 2008, 08:57:33 ÖS » |
|
 nereye gidiyorsunuz gül yürekliler..bakın sıcacık çay da demledim...buyrun hayata cabucak pes mi ediyorsunuz ya... benim yerimde olsanız ..çoktan he he he he  Allah durun unuttum aha geldim ne diyordum ya size laf atayım diye..melemeni azıcık yaktım ama olsun harika oldu buyrun arkadaşlar...her zaman yapmam böyle güzel yemekler...offfffffffff be....çayım da var...ya mevlaya ben şükretmeyim de kim etsin...offfffffffffffff..yumurtalar az pişmiş...kaçırmayın bak...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 27, 2008, 10:14:56 ÖS Gönderen: Meryem ÖZCAN »
|
|
edebiyat ve şiir şiri
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #35 : Aralık 27, 2008, 10:16:20 ÖS » |
|
Afiyet olsun erkuvan. Kaçırdık ne yapalım kısmet değilmiş. Çayı ısıt bari bayat mayat içeriz artık.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erkuvan
|
 |
« Yanıtla #36 : Aralık 27, 2008, 10:22:47 ÖS » |
|
sen gel gönül dostum cay yenisini demlerim ama melemene bir şey diyemem hehehe 
|
|
|
|
|
|
edebiyat ve şiir şiri
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #37 : Aralık 27, 2008, 10:29:37 ÖS » |
|
Teşekkür ederim gönlüne sağlık. Yurdum insanının farkı işte bu. Paylaşımcı ve misafirperver 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erkuvan
|
 |
« Yanıtla #38 : Aralık 28, 2008, 04:42:40 ÖS » |
|
TEŞEKÜR EDERİM ARKADAŞIM.... hicri yılınızı canı gönülden kutlarım ve herşey gönlünüzce olmasını dileklerimle.. .....ŞAHIM. Karadır pencerem pirim. Silerim tevhidle ben kirim. Yüregimde özüm dirim. Pirim gavsul elindeyim. Eba bekirim cömerdsin. Gökteki yıldızlar merdsin. Sevdamsa sizlerle ersin. Nur u gavsul elin deyim. Muharemle nur sel derim. Şahım ali yle gül derim. Hasan hüseyin gel derim. Sultan gavsul elindeyim. Ana duası serdeyim. Yüregim sustu yerdeyim. Caresiz kaldım nerdeyim. Şahım gavsul elindeyim. ......süleyman erkuvan....... 
|
|
|
|
|
|
edebiyat ve şiir şiri
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #39 : Aralık 28, 2008, 06:22:30 ÖS » |
|
Seyda mı(gavs)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erkuvan
|
 |
« Yanıtla #40 : Aralık 29, 2008, 11:32:07 ÖÖ » |
|
evet pirlerin piri gavsul azam ..efendimiz...başkadır ınun adını anmak bile ayrıdır.
DIŞARI İCERİ.... Dışarıda tipi içimde fırtına. Karlarda tane tane düşüyordu. Kapılar tek tek yüze küsüyordu. Dilimde dua göge koşuyordu.
Irak aglar filistin kanıyordu. İran donar pakistan yanıyordu. İcden dıştan vatanım kaynıyordu. Dışarda tipi icimde fırtına.
.Halkım cogu isyanlar oynuyordu. Aydınlar kopmuş bitmiş donuyordu. Kardeş kardeşi oyunla vuruyordu. Dışarda tipi icimde fırtına.
Sonlar kötü insanım uyuyordu. Uyan türkiye gecmiş aglıyordu. Kalkın bataklık bizi cekiyordu. Dışarda tipi icimde fırtına.......ne zaman bitecekdi...vatan gidiyordu ve kördük.: ....SÜLEYMAN ERKUVAN....
|
|
|
|
|
|
edebiyat ve şiir şiri
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #41 : Ocak 24, 2009, 03:44:39 ÖS » |
|
Köz ile suyu kaynatan bakır bir semazen düşlüyorum. Buhar yerine umut tüten. Çınaraltı, dost meclisini ağırlasın bugün. İnce belli altın bilezikli bardaklar olsun elimizde. İsteyene ikram servisi yan masada. Tabağını eline alan bal sürsün diline ve muhabbete başlasın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sezenim
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #42 : Ocak 27, 2009, 10:33:18 ÖS » |
|
Köz ile suyu kaynatan bakır bir semazen düşlüyorum. Buhar yerine umut tüten. Çınaraltı, dost meclisini ağırlasın bugün. İnce belli altın bilezikli bardaklar olsun elimizde. İsteyene ikram servisi yan masada. Tabağını eline alan bal sürsün diline ve muhabbete başlasın.
Himm olur. Ben geldim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #43 : Ocak 27, 2009, 10:40:00 ÖS » |
|
Kuru kuruya gelmek olmaz öyle.  Bir mani rica edelim Ebru'dan 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sezenim
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #44 : Ocak 27, 2009, 10:42:37 ÖS » |
|
Derhal  Ebru cok yogun bu aralar Forum'dan ne haber Ozlenmis miyim merak ettim Kostum geldim derhal  Bsarisiz bir mani biliyorum, idare edin artik 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|