|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #1531 : Ocak 09, 2010, 11:36:13 ÖS » |
|
Feda olsun hocam 50 TL meryem hocama,ama ıhlamur kendi hasatımız ama gripler sayesinde sonu geldi  Çok teşekkür ederim canın sağ olsun kardeşim. Seve seve içerim ıhlamuru. Bir an önce iyileş ve foruma gel tek isteğim bu olabilir. 
|
|
|
|
|
|
 Allahım bizi bize bırakma , bizi bizsiz bırak ama bizi sensiz bırakma ...
|
|
|
|
Maverâ_Erbil
|
 |
« Yanıtla #1532 : Ocak 09, 2010, 11:38:54 ÖS » |
|
Çok teşekkür ederim canın sağ olsun kardeşim. Seve seve içerim ıhlamuru. Bir an önce iyileş ve foruma gel tek isteğim bu olabilir.  Sizlere hayırlı geceler hocam,ıhlamuru içince içim ısındı...Uyku geliyor ağır ağır beynime...
|
|
|
|
|
|
"Bu memlekette sağcı solcu yoktur, ilerici gerici yoktur. - Bu memlekette namuslular ve namussuzlar vardır."
Cemil Meriç
Ölmez bu vatan, farz-ı muhâl, ölse de hattâ, Çekmez kürenin sırtı o tâbût-ı cesîmi.
Mithat Cemal Kuntay
|
|
|
|
Maverâ_Erbil
|
 |
« Yanıtla #1533 : Ocak 09, 2010, 11:42:38 ÖS » |
|
Sonunu bari kıymetli iç  Aslında pek sevmem ıhlamuru ama işe yarıyor bazen 
|
|
|
|
|
|
"Bu memlekette sağcı solcu yoktur, ilerici gerici yoktur. - Bu memlekette namuslular ve namussuzlar vardır."
Cemil Meriç
Ölmez bu vatan, farz-ı muhâl, ölse de hattâ, Çekmez kürenin sırtı o tâbût-ı cesîmi.
Mithat Cemal Kuntay
|
|
|
|
Çamur
|
 |
« Yanıtla #1534 : Ocak 10, 2010, 01:05:51 ÖÖ » |
|
Gel bulut ol, yağ da biraz ıslandır...
|
|
|
|
|
|
Ölümünün üzerinden taaa 72 sene geçtikten sonra, hiç tanışmadığı, hiç görmediği insanların bedenine imzasını atan bir başka lider var mı dünyada?
|
|
|
|
HÜSN-İ DİLÂRÂ
|
 |
« Yanıtla #1535 : Ocak 10, 2010, 09:51:45 ÖÖ » |
|
Bu gün alabileceğim en kötü haberi aldım daha sonra yanlış olduğu haberi gelince çok mutlu oldum ... Dide gör bu yazılanları göörrr 
|
|
|
|
|
|
"hayat boş geçti geri kalan korkulu her adımım dolu olsa işe yaramaz katında biliyorum bağışlanmamı diliyorum "
|
|
|
|
Nur-i Didem
|
 |
« Yanıtla #1536 : Ocak 10, 2010, 11:09:39 ÖÖ » |
|
Bu gün alabileceğim en kötü haberi aldım daha sonra yanlış olduğu haberi gelince çok mutlu oldum ... Dide gör bu yazılanları göörrr  Gördüm Dilaram ama benim bir suçum yookkk... 
|
|
|
|
|
|
Uzaktan sevmek daha güzeldir bazen. Ne incitir, ne acıtır. Ne yaralar, ne kanatır. Gözlerinle görmediğin ama sesini duyduğun, varlığıyla huzur bulduğun bir denizin yakınında yürümek gibidir böyle sevmek. Elif Şafak
|
|
|
|
HÜSN-İ DİLÂRÂ
|
 |
« Yanıtla #1537 : Ocak 10, 2010, 06:12:09 ÖS » |
|
Gördüm Dilaram ama benim bir suçum yookkk...  tamam tamam 
|
|
|
|
|
|
"hayat boş geçti geri kalan korkulu her adımım dolu olsa işe yaramaz katında biliyorum bağışlanmamı diliyorum "
|
|
|
matmazel
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #1538 : Ocak 10, 2010, 08:54:43 ÖS » |
|
Hep olayım derken hiç olmuşum  ((((
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-Hazan-
|
 |
« Yanıtla #1539 : Ocak 10, 2010, 08:58:03 ÖS » |
|
Mutluyum ve çok bilmişliğim üzerimde bugün 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EFTELYA
Yeni Üye
hErKeS öLdÜrEbİliR sEvDiĞinİ...
|
 |
« Yanıtla #1540 : Ocak 17, 2010, 11:01:23 ÖS » |
|
Her giden bir parça çalıyor benden yarım kalanlara rağmen...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mevlânâ muhibbi
|
 |
« Yanıtla #1541 : Ocak 19, 2010, 12:42:51 ÖS » |
|
 Bu gün ve her gün... 
|
|
|
|
|
|
"Her çi gûyem 'ışk-râ şerh ü beyân Çün be-'ışk âyem hacil başem ez-ân"
"Aşk üzerine ne zaman şerh ve beyanda bulunsam aşka gelirim ve ondan utanırım."
|
|
|
|
Maverâ_Erbil
|
 |
« Yanıtla #1542 : Ocak 19, 2010, 03:53:46 ÖS » |
|
Âh mine’l-aşkı ve hâlâtihî Ahraka kalbî bi-harârâtihî
|
|
|
|
|
|
Cemil Meriç
Mithat Cemal Kuntay
|
|
|
|
Nur-i Didem
|
 |
« Yanıtla #1543 : Ocak 20, 2010, 03:45:14 ÖS » |
|
Bazen sesini duyurabilmen icin susman gerekir.
|
|
|
|
|
|
Uzaktan sevmek daha güzeldir bazen. Ne incitir, ne acıtır. Ne yaralar, ne kanatır. Gözlerinle görmediğin ama sesini duyduğun, varlığıyla huzur bulduğun bir denizin yakınında yürümek gibidir böyle sevmek. Elif Şafak
|
|
|
|
Nur-i Didem
|
 |
« Yanıtla #1544 : Ocak 28, 2010, 09:10:53 ÖS » |
|
Neden anlayışsız insanları karşıma alıp derdimi anlatmaya çalışıyorum ki? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|