|
NİSAN
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #30 : Nisan 29, 2009, 10:41:25 ÖS » |
|
Ben, anı yaşamak istemiyorum, ablam. Ben lise yıllarına devam etmek istiyorum.  Keşke evet Can Aynası neden olmasın diyebilsem amma nafile... Seni de dışarıda bir hayat bekler....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fuzuliye
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #31 : Nisan 30, 2009, 11:16:06 ÖS » |
|
Öğrencinin getirdiği sümüklü böceği sevdik.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NİSAN
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #32 : Nisan 30, 2009, 11:19:59 ÖS » |
|
''Kitre Bebek'' yarışmasında okulumuz bölge birincisi oldu, ''Yonca ''projesinde de İstanbul şampiyonu olunca,Milli Eğitim 'in zadeleri oklumuza akın etti. Biz de Zekeriya Güzeldal hocamla okulumuzun harabeye benzeyen fiziğinden konuşacaktık ki bahçede alkış tufanı koptu. Gerçi kültür öğretmenleri olarak bizim birinciliklerimiz pek mühim olmasa da ne yapalım...Yaptığımız işe bakarız biz de...  Alkış bizim okulumuza hedef şimdi:ANKARA!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #33 : Nisan 30, 2009, 11:23:51 ÖS » |
|
Deprem tatbikatı yaptık, kimsenin haberi yoktu. Bursa Tophane EML'den ekip gelmişti. Gemlik'te en hızlı tahliyeyi bizim okul başarmış. 57 saniye ile rekor benim okulumun. Bir de öykü okuma yarışmasında Gemlik'te birinci olduk. Öykümüz Bir Kavak ve İnsanlar' dı. ( Haldun Taner )
|
|
|
|
|
|
 Allahım bizi bize bırakma , bizi bizsiz bırak ama bizi sensiz bırakma ...
|
|
|
Lili_Put
Sürekli Üye

Özgür tutsaklık...
|
 |
« Yanıtla #34 : Mayıs 04, 2009, 05:23:15 ÖS » |
|
Deprem tatbikatı yaptık, kimsenin haberi yoktu. Bursa Tophane EML'den ekip gelmişti. Gemlik'te en hızlı tahliyeyi bizim okul başarmış. 57 saniye ile rekor benim okulumun. Bir de öykü okuma yarışmasında Gemlik'te birinci olduk. Öykümüz Bir Kavak ve İnsanlar' dı. ( Haldun Taner )
bunların hepsi 1 günde mi oldu?
|
|
|
|
|
|
Özgürsün ! Uç hadi diyar diyar ..Mı ?? _Uç git hadi .. _Gidemem ki.. Gidersem seni kaybederim.. Seni kaybettiren özgürlük hiç olmasın daha iyi..
|
|
|
|
Çamur
|
 |
« Yanıtla #35 : Mayıs 04, 2009, 07:55:22 ÖS » |
|
Bugün üniversitemize Ege Üniversitesi profesörlerinden Fikret Türkmen geldi.Bir konferans verdi.Hocanın hayat hikayesini duyunca çok şaşırdım.Mehmet Kaplan'la çalışmış,Pertev Naili Hocayla çalışmış.Birçok ülkenden ünvanlar almış.Birçok bilimsel kuruluşa üye.Türkçe adına bir sürü işler başarmış.Çok takdir ettim.Çok faydalı bir konferans oldu.Hocayı dinlemekten büyük zevk aldım.Öyle işte:)
|
|
|
|
|
|
Ölümünün üzerinden taaa 72 sene geçtikten sonra, hiç tanışmadığı, hiç görmediği insanların bedenine imzasını atan bir başka lider var mı dünyada?
|
|
|
|
Edebiyat Öğretmeni
|
 |
« Yanıtla #36 : Mayıs 04, 2009, 08:08:25 ÖS » |
|
Bugün üniversitemize Ege Üniversitesi profesörlerinden Fikret Türkmen geldi.Bir konferans verdi.Hocanın hayat hikayesini duyunca çok şaşırdım.Mehmet Kaplan'la çalışmış,Pertev Naili Hocayla çalışmış.Birçok ülkenden ünvanlar almış.Birçok bilimsel kuruluşa üye.Türkçe adına bir sürü işler başarmış.Çok takdir ettim.Çok faydalı bir konferans oldu.Hocayı dinlemekten büyük zevk aldım.Öyle işte:)
Fikret Türkmen'in alan araştırması ile ilgili bir kitabının fotokopisini almıştık hocamızdan. Çok iyiydi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çamur
|
 |
« Yanıtla #37 : Mayıs 06, 2009, 03:12:39 ÖS » |
|
Bugün Banu Avar'ın konferansı vardı okulda.Ağzım açık dinledim resmen.Meğer ne kadar çok gerçek varmış göremediğim ya da görmek istemediğim.Konuşmasının başında TRT'den ayrılışını anlattı.Bugün gördüm ki eğer birilerinin işlerini bozmaya başladıysanız önünde sonunda o kişi de sizin işinizi bozuyor ve intikamını alıyor.
|
|
|
|
|
|
Ölümünün üzerinden taaa 72 sene geçtikten sonra, hiç tanışmadığı, hiç görmediği insanların bedenine imzasını atan bir başka lider var mı dünyada?
|
|
|
|
rengârenk
|
 |
« Yanıtla #38 : Mayıs 07, 2009, 07:18:54 ÖS » |
|
Doğan CÜCELOĞLU'nun semineri vardı. Hep duyduğum anılarını ondan dinlemek çok zevkliydi. Fark ettim ki kitapları sıkıcı; ama konuşması değil. 
|
|
|
|
|
|
...
|
|
|
|
Çamur
|
 |
« Yanıtla #39 : Mayıs 07, 2009, 08:22:28 ÖS » |
|
Bugün bir hocam benden bir yardım istedi.Ben de yerine getirdim.Üniversitedeki görevli memurlara bir anket çalışması yapılması gerekiyordu.Daha doğrusu onlara metinler okudum ve okuduğum metni onlardan yazmalarını istedim.Amaç dilbilgisine,eklerin yazımına kimin ne kadar dikkat ettiğini görmekti.Bu çalışma sırasında memurlara sohbet ettim.Bazı memurların aslında eğitim mezunu olduğunu gördüm.Mesela bir tanesi Marmara Üniversitesi Kimya Öğretmenliği mezunu bir tanesi OMÜ Fen Bilgisi Öğretmenliği mezunu bir tane de elektrik öğretmenliği mezunu vardı.Çok şaşırdım.Onların da öğretmenlik görevlerini yapmaları gerekirken bu işlerle uğraşmaları ben üzdü açıkcası.Bir de fark ettim ki iktisattaki memurlar Türkçe'yi daha güzel kullanıyor,kurallara daha çok dikkat ediyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #40 : Mayıs 07, 2009, 08:29:08 ÖS » |
|
bunların hepsi 1 günde mi oldu? Daha çok şeyler oldu ama kayda değer bunlardı benim için. Yarın da ilçede "19 Mayıs ve Atatürk" konulu kompozisyon yarışmamız var. Kompozisyon yarışma esnasında yazılacak. Beş tane özdeyiş kurada çekilecek yarışmacılara verilecekmiş heyecanlıyım öğrenciler gibi. Çok ümitli değiliz ama derecemizi paylaşırım forumda.
|
|
|
|
|
|
 Allahım bizi bize bırakma , bizi bizsiz bırak ama bizi sensiz bırakma ...
|
|
|
|
fuzuliye
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #41 : Mayıs 08, 2009, 03:04:30 ÖS » |
|
Son sınıfları yolcu ettik, ne kadar da alışmışız birbirimize. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Edebiyat Öğretmeni
|
 |
« Yanıtla #42 : Mayıs 10, 2009, 08:58:39 ÖS » |
|
Bugünlerde okulda sadece oturuyoruz. 12'ler gitti, 9 ve 10'lar 19 mayıs çalışmalarında. 11'ler de gelmek istemiyorlar ya da gelmiyorlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çamur
|
 |
« Yanıtla #43 : Mayıs 11, 2009, 10:29:14 ÖS » |
|
Bugün birkaç arkadaşım materyal tasarımı dersinde konu anlatırken tiyatro tekniğini kullandılar.Ben de oyunculardan oldum.Çok komikti, kraliçe arı vardı bir tane.Her şeyden şikayetçi başka bir arıyla uğraşmak zorunda kalıyordu.Tiyatro tekniğiyle öğrencilere bir şeyler anlatmak çok zevkli.Böylece onların da hayal gücü ve yaratıcılığı gelişiyor.Sanırım benim en çok kullanacağım tekniklerden olacak. Unutmadan bugün okulda birine tokat atmayı çok istedim ama malum kocaman insanlarız.Her zaman her istediğmizi yapamıyoruz.Bu da öyle geldi geçti işte.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elzem
|
 |
« Yanıtla #44 : Mayıs 15, 2009, 09:18:34 ÖS » |
|
Bugün deneme sınavı vardı,sınıfta iki öğrenci sınav parasını vermemişti ve sınava girdiler,bu iki öğrenciden biri sonunda parayı vermediğini söyledi fakat diğeri sakladı gerçeği.Böylelikle yalan söylemenin zararları ve dürüstlük konusunda birkaç öğüt verdim,faydalı olduğunu hissediyorum.Ayrıca öğrencim bana hediye almış sınavı bittikten sonra çıkmasını söyledim ama sınıftan çıkmadı meğer bana hediyeyi vermek için bekliyomuş biraz bağırdım ona sınıftan çık diye bana hediye vermek için beklediğini sonradan anlayınca üzüldüm ona kızdığıma sabır ve anlayış herşeyin başı galiba.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|