|
Nur-i Didem
|
 |
« Yanıtla #315 : Ağustos 14, 2010, 10:23:36 ÖS » |
|
Her zaman yapılan yanlış nedir, bilir misin? Yaşamin değişmez olduğunu sanmak, trenin ray değiştirmeden sonsuza kadar gideceğini düşünmektir. Oysa kaderin hayal gücü bizimkinden daha renklidir. Artık çıkış yolunun kalmadığını sandığın bir durumda umutsuzluğun zirveye vardığında, rüzgar hızıyla herşey değişir, altüst ol...ur ve bir andan ötekine geçerken kendini yeni bir yaşantının içinde bulursun...
Susanna Tamaro
|
|
|
|
|
|
Uzaktan sevmek daha güzeldir bazen. Ne incitir, ne acıtır. Ne yaralar, ne kanatır. Gözlerinle görmediğin ama sesini duyduğun, varlığıyla huzur bulduğun bir denizin yakınında yürümek gibidir böyle sevmek. Elif Şafak
|
|
|
|
Lâle
|
 |
« Yanıtla #316 : Ağustos 18, 2010, 11:17:56 ÖS » |
|
Offff..." dedi. "Ne Oldu?" dedim "Hiiiiiç" dedi. "Her şeyi bırak gel benimle." dedim.... ..."Olur mu?" dedi. "Topu topu bi tabak fazla koyarız soframıza" dedim. "Olmaz" dedi. "Neden?" dedim. "Aynı tabaktan yeriz" dedi. Bir daha sevdim ...
Küçük İskender
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çamur
|
 |
« Yanıtla #317 : Ağustos 18, 2010, 11:20:37 ÖS » |
|
Süzüyor ufukta bir kızıl yeri, İçi karanlıkla dolu gözleri; Alnında akşamın ince kederi, Sessizliğin sırrı, dudaklarında.
NFK
|
|
|
|
|
|
Ölümünün üzerinden taaa 72 sene geçtikten sonra, hiç tanışmadığı, hiç görmediği insanların bedenine imzasını atan bir başka lider var mı dünyada?
|
|
|
|
mtree
|
 |
« Yanıtla #318 : Ağustos 22, 2010, 12:41:38 ÖS » |
|
Anladım Öyle bir hayat yaşıyordum ki Cenneti de gördüm cehennemi de Öyle bir aşk yaşadım ki Tutkuyu da gördüm pes etmeyi de Bazıları seyrederken hayatı en önden Kendime bir sahne buldum oynadım Öyle bir rol vermişler ki Okudum, okudum anladım Kendi kendime konuştum bazen evimde Hem kızdım hem güldüm halime Sonra dedim ki;söz ver kendine; Denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin Öyle bir hayat yaşadım ki, son yolcukları erken tanıdım Öyle çok değerliymiş ki zaman Hep acele etmem bundan anladım
NIETZCHE
|
|
|
|
|
|
valizimi hazırlamama yardım et... kelimeleri sol tarafa koy... söylenmemiş olanları, yürünmemiş yolların yanına.. kollarını mavi gömleğimin boynuna... ayrı ayrı koy... güneşli günlerle karlı günleri karıştırma..
|
|
|
|
ser-mest
|
 |
« Yanıtla #319 : Ağustos 29, 2010, 04:46:18 ÖS » |
|
"Kardan adam öpemez ki çölün dudağını" (Serdar Tuncer)
|
|
|
|
|
|
"Tarif edilmez güllerin yankısı gözlerin" (Sezai Karakoç)
|
|
|
|
ser-mest
|
 |
« Yanıtla #320 : Ağustos 29, 2010, 04:55:30 ÖS » |
|
SİBERNETİK üç kere üç dokuz eder bilirsin birin karesi birdir kare kökü de bilirsin ..."mutlu aşk yoktur" bilirsin
ama baharda ya da dışarda sonsuz göğün altında aşkın aşkla çarpımı nedendir bilinmez garip bir biçimde hep sonsuzdur... Turgur UYAR
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 29, 2010, 04:58:35 ÖS Gönderen: ser-mest »
|
|
|
|
|
|
Lâle
|
 |
« Yanıtla #321 : Ağustos 29, 2010, 11:45:52 ÖS » |
|
Aşıkım dersin belâyı aşktan âh eyleme Âh edip ağyarı âhından âgâh eyleme.
Fuzuli
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ser-mest
|
 |
« Yanıtla #322 : Ağustos 31, 2010, 04:44:12 ÖS » |
|
"Afyon garındaki küçük kızı anımsa, hani, Trene binerken pabuçlarını çıkarmıştı; Varto depremini düşün, yardım olarak Batı´dan Gönderilmiş bir kutu süttozunu ve sütyeni.
Adam süttozuyla evinin duvarlarını badana etmişti, Karısıysa saklamıştı ne olduğunu bilmediği sütyeni, Kulaklık olarak kullanmayı düşünüyordu onu kışın; Tanrım gerçekten çocukluk günlerinizde mi? ..
Eşiklere oturmuş bir dolu insan Keşke yalnız bunun için sevseydim seni... "
Cemal Süreya
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çamur
|
 |
« Yanıtla #323 : Eylül 02, 2010, 02:08:14 ÖÖ » |
|
Yoksulluğu anladık da sevmek neden kıt kanaat, yoksa yürekler mi yoksul, kim biçmiş aşka fiyat??? HZ. MEVLANA...
|
|
|
|
|
|
Ölümünün üzerinden taaa 72 sene geçtikten sonra, hiç tanışmadığı, hiç görmediği insanların bedenine imzasını atan bir başka lider var mı dünyada?
|
|
|
|
ser-mest
|
 |
« Yanıtla #324 : Eylül 02, 2010, 02:21:29 ÖÖ » |
|
"Müjdeler Olsun Öleceğiz müjdeler olsun müjdeler olsun. Ölümü de öldüren Rabbe secdeler olsun."(N.F.K)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ser-mest
|
 |
« Yanıtla #325 : Eylül 02, 2010, 02:22:31 ÖÖ » |
|
"Tarif edilmez güllerin yankısı gözlerin." (Sezai Karakoç)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ser-mest
|
 |
« Yanıtla #326 : Eylül 04, 2010, 03:53:08 ÖÖ » |
|
"Sen böyle kederden taştığın akşam Derim dudağında şarkı ben olsam Gözlerinde damla, içinde gam Eriyen renk olsam yanaklarında" (Dranas)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HÜSN-İ DİLÂRÂ
|
 |
« Yanıtla #327 : Eylül 07, 2010, 03:11:09 ÖS » |
|
Hayat dediğin ne ki: Yürüyen bir gölge, bir zavallı kukla bu sahnede: Bir saat boy gösterip, boyun kırıp gidecek! Bir daha da duyulmayacak artık sesi. Bir aptalın anlattığı bir masal bu: Kuru gürültüler, deli saçmalarıyla dolu.
William Shakespeare
|
|
|
|
|
|
"hayat boş geçti geri kalan korkulu her adımım dolu olsa işe yaramaz katında biliyorum bağışlanmamı diliyorum "
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #328 : Eylül 11, 2010, 07:34:19 ÖS » |
|
Öyle kadınlar gördüm ki bir şiirle evlenmek için bir romandan vazgeçmeye hazırdırlar. (Tanımadığım bir yazar) Kadınlar bazen mantıklarını ikinci plana atabiliyor bu da bizim zaafımız ya da hissiyatımızın sınır tanımazlığı diyelim. 
|
|
|
|
|
|
 Allahım bizi bize bırakma , bizi bizsiz bırak ama bizi sensiz bırakma ...
|
|
|
|
descent
|
 |
« Yanıtla #329 : Eylül 13, 2010, 10:48:45 ÖÖ » |
|
'Azade-ser olurdum asibu derdu gamdan, ya dehre gelmeseydim ya aklım olmasaydı'
Ziya Paşa
|