|
mintiminti
|
 |
« Yanıtla #240 : Şubat 01, 2010, 09:14:29 ÖS » |
|
Madendeki inciyi aradıkça madensin.Ekmek lokmasına heves ettikçe ekmeksin.Şu kapalı sözü anlarsan, anlarsın her şeyi;Neyi arıyorsun, sen osun...( Mevlana )
|
|
|
|
|
|
Sen ana renkken ara renge dönüşme mesela. . Kırmızıysan kırmızı kal.Yanına mavi geldiğinde bordo olma sakın ! Kendin ol. . Kendin kal. . Sevdiğin , sevildiğin gibi . . ! 
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #241 : Şubat 01, 2010, 10:47:34 ÖS » |
|
Şimdi muhasebe zamanı ben neyim?
|
|
|
|
|
|
 Allahım bizi bize bırakma , bizi bizsiz bırak ama bizi sensiz bırakma ...
|
|
|
|
mintiminti
|
 |
« Yanıtla #242 : Şubat 01, 2010, 10:58:08 ÖS » |
|
"İnsan gözdür, görüştür, gerisi ettir. İnsanın gözü neyi görüyorsa, değeri o kadardır."
MEVLANA
|
|
|
|
|
|
Sen ana renkken ara renge dönüşme mesela. . Kırmızıysan kırmızı kal.Yanına mavi geldiğinde bordo olma sakın ! Kendin ol. . Kendin kal. . Sevdiğin , sevildiğin gibi . . ! 
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #243 : Şubat 01, 2010, 11:00:57 ÖS » |
|
Mintiminti kalpten gideceğim bu gidişle. İkidir beynim zonklamaya başladı. İnternetten uzaklaşma vakti geldi demek. Yarın helalleşmem lazım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mintiminti
|
 |
« Yanıtla #244 : Şubat 01, 2010, 11:03:37 ÖS » |
|
Neden ki?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #245 : Şubat 01, 2010, 11:08:55 ÖS » |
|
Birinci sözde afalladım ne arıyorum ben dedim. Google ne arattırmıyorum ki... aradığım her şey ben mişim. İkincisi gözün ne görüyorsa osun diyor? Bu gözler nelere bakmıyor ki? Bazen oluyor ki gözüm forumdan başkasını görmez oluyor. Bu hayra alamet mi canım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mintiminti
|
 |
« Yanıtla #246 : Şubat 01, 2010, 11:16:31 ÖS » |
|
Birinci sözde afalladım ne arıyorum ben dedim. Google ne arattırmıyorum ki... aradığım her şey ben mişim. İkincisi gözün ne görüyorsa osun diyor? Bu gözler nelere bakmıyor ki? Bazen oluyor ki gözüm forumdan başkasını görmez oluyor. Bu hayra alamet mi canım.
Bu hayır değil Mery. Bazen ben de aynen senin gibi oluyorum. Bu duruma bir çare bulmalı. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #247 : Şubat 01, 2010, 11:28:25 ÖS » |
|
Hadi uyuyalım düşününce belki buluruz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mintiminti
|
 |
« Yanıtla #248 : Şubat 01, 2010, 11:31:09 ÖS » |
|
Bence de... Hadi uyuyalım belki düşte görürüz çıkış yolunu. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #249 : Şubat 02, 2010, 09:09:37 ÖÖ » |
|
Ben iflah olmam minti bak gene geldim. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mintiminti
|
 |
« Yanıtla #250 : Şubat 02, 2010, 10:18:11 ÖÖ » |
|
Yalnız değilsin. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mintiminti
|
 |
« Yanıtla #251 : Şubat 02, 2010, 12:07:43 ÖS » |
|
"Ve kader atımızın terkesine biner ve gelir ardımızdan..." - Montaigne
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mintiminti
|
 |
« Yanıtla #252 : Şubat 02, 2010, 07:51:26 ÖS » |
|
"Geçmişi hiç dert etmeyeceksin, kendini hep yeni doğmuş sayacaksın, her yeni gün ne istediğini sana söyleyecektir, kendi işinden zevk alacaksın, başkalarının yaptığına değer vereceksin, en küçük şey senin canını sıkmak ister, sense hep gününü gün edeceksin. En önemlisi, hiç kimseden nefret etmeyip, yarını TANRI' ya bırakacaksın."
Goethe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nur-i Didem
|
 |
« Yanıtla #253 : Şubat 03, 2010, 10:14:46 ÖÖ » |
|
Kainat yekvücut, tek varlıktır. Her şey ve herkes görünmez iplerle birbirine bağlıdır. Sakın kimsenin ahını alma; bir başkasının, hele hele senden zayıf olanın canını yakma. Unutma ki dünyanın öte ucunda tek bir insanın kederi, tüm insanlığı mutsuz edebilir. Ve bir kişinin saadeti, herkesin yüzünü güldürebilir... 'TEBRİZLİ ŞEMS
|
|
|
|
|
|
Uzaktan sevmek daha güzeldir bazen. Ne incitir, ne acıtır. Ne yaralar, ne kanatır. Gözlerinle görmediğin ama sesini duyduğun, varlığıyla huzur bulduğun bir denizin yakınında yürümek gibidir böyle sevmek. Elif Şafak
|
|
|
|
siyah_karga
|
 |
« Yanıtla #254 : Şubat 07, 2010, 01:37:19 ÖÖ » |
|
Bekle Beni
Bekle beni, döneceğim
Bütün direncinle bekle beni.
Bekle hüzün yağmurları
Gökyüzünü kaplayınca,
Karakış üşütürken bekle,
Sarı sıcaklar yakarken bekle.
Kimseler beklemezken bekle beni,
Unut anılarla yüklü bir geçmişi
Ne bir mektup ne bir haber
Gelmesin ne çıkar, bekle beni
Bekle beni döneceğim
Bekle, yalnızca sen bekle beni.
Bekle beni döneceğim, bırak
Beklemekten usanmış dostlarım
Oğlum, anam, yoldaşlarım
Öldüğümü sansınlar benim
Umudu kesip bir ateşin başında
Beni yad edip içsinler ama sen
İçme sakın yürek acısı o şaraptan
İnançla, sabırla bekle beni.
Bekle beni, döneceğim
Tüm ölümlere inat bekle.
Konstantin Simonov
|
|
|
|
|
|
Ben; Zirvesi karlı dağlarda, kutuplarda yaşar ısınırım. Sen; O'ra da yaşıyorsun aşk a özlemle, vuslatsızca
|
|
|
|