|
Lâle
|
 |
« : Kasım 26, 2009, 10:29:40 ÖS » |
|
Forumdaki tüm arkadaşlarımızın bayramını kutlar,sağlık,mutluluk ve huzur dolu bir gelecek temenni ederim.Her gününüz bayram tadında olsun...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 31, 2011, 10:27:27 ÖÖ Gönderen: Edebiyat Öğretmeni »
|
|
|
|
|
|
mintiminti
|
 |
« Yanıtla #1 : Kasım 26, 2009, 11:24:01 ÖS » |
|
Herkesin bayramı kutlu olsun. Sağlıklı, mutlu, huzurlu, birlik içinde nice bayramlara...
|
|
|
|
|
|
Sen ana renkken ara renge dönüşme mesela. . Kırmızıysan kırmızı kal.Yanına mavi geldiğinde bordo olma sakın ! Kendin ol. . Kendin kal. . Sevdiğin , sevildiğin gibi . . ! 
|
|
|
|
edebiyat06
|
 |
« Yanıtla #2 : Kasım 27, 2009, 12:15:24 ÖÖ » |
|
Can bula Cânânını Bayram O Bayram ola Kul bula Sultanını Bayram O Bayram ola.
Hüzn-ü keder def ola Dilde hicap ref ola Cümle günah ef ola Bayram O Bayram Ola.
Lütfi Ya Lütfü Kerim Erişe Rahmü-Rehim Bermurad ede fehim Bayram O Bayram Ola.
|
|
|
|
|
|
BİR DEFA YÜKSELEN BAYRAK BİR DAHA İNMEZ.
Bir gece Kerkük'te vurdular beni. Geçti sokaklardan bir kızıl ordu. İslam'ı ve Türk'ü vuruyordu kurşunlar Peygamber kabrinde ağlıyordu.
|
|
|
|
sozedebiyattan
|
 |
« Yanıtla #3 : Kasım 27, 2009, 08:23:29 ÖÖ » |
|
Forumdaki tüm arkadaşlarımın bayramını ben de tebrik ediyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LEF
|
 |
« Yanıtla #4 : Kasım 27, 2009, 08:36:20 ÖÖ » |
|
Kurban Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı olsun...
|
|
|
|
|
|
GÖZYAŞLARIMLA SULADIM MEZARINI LEFKER
|
|
|
NURAY ERBİNEL
Sürekli Üye

Bir tek selamına güveniyorum...
|
 |
« Yanıtla #5 : Kasım 27, 2009, 09:03:44 ÖÖ » |
|
Herkese iyi bayramlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mevlânâ muhibbi
|
 |
« Yanıtla #6 : Kasım 27, 2009, 09:12:27 ÖÖ » |
|
Mutlu bayramlar... Benim gibi tatlı bir heyecanı olanlar için ayrıca mutluluklar... 
|
|
|
|
|
|
"Her çi gûyem 'ışk-râ şerh ü beyân Çün be-'ışk âyem hacil başem ez-ân"
"Aşk üzerine ne zaman şerh ve beyanda bulunsam aşka gelirim ve ondan utanırım."
|
|
|
|
Nur-i Didem
|
 |
« Yanıtla #7 : Kasım 27, 2009, 09:30:23 ÖÖ » |
|
Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun...
|
|
|
|
|
|
Uzaktan sevmek daha güzeldir bazen. Ne incitir, ne acıtır. Ne yaralar, ne kanatır. Gözlerinle görmediğin ama sesini duyduğun, varlığıyla huzur bulduğun bir denizin yakınında yürümek gibidir böyle sevmek. Elif Şafak
|
|
|
|
Muhammed YILDIRIM
|
 |
« Yanıtla #8 : Kasım 27, 2009, 11:46:39 ÖÖ » |
|
Ben de herkese iyi bayramlar diliyorum.
|
|
|
|
|
|
İmza atmayı sevmem parmak bassam olur mu?
|
|
|
|
Çamur
|
 |
« Yanıtla #9 : Kasım 27, 2009, 12:52:54 ÖS » |
|
İyi bayramlar...
|
|
|
|
|
|
Ölümünün üzerinden taaa 72 sene geçtikten sonra, hiç tanışmadığı, hiç görmediği insanların bedenine imzasını atan bir başka lider var mı dünyada?
|
|
|
|
siyah_karga
|
 |
« Yanıtla #10 : Kasım 27, 2009, 01:46:44 ÖS » |
|
Bayramlarımız ne güzeldir.İlk önce ailemizin bayramını kutlar sonra komşularımızın ve akrabalarımızın. Ve tüm mahalle arkadaşlarımızla toplanır, bayram ziyaretlerine çıkardık.Avuçlarımızı şekerler ve çikolatalarla yüzlerimizi ve yüreklerimizi gülümsemeler ve sevgi ile doldurur yansıtırdık.Bu sevinç ve huzurlu Kurban bayramınız mübarek olsun. İslam alemine ve tüm insanlara barış huzur güzellikler getirmesini dilerim
|
|
|
|
|
|
Ben; Zirvesi karlı dağlarda, kutuplarda yaşar ısınırım. Sen; O'ra da yaşıyorsun aşk a özlemle, vuslatsızca
|
|
|
|
HÜSN-İ DİLÂRÂ
|
 |
« Yanıtla #11 : Kasım 27, 2009, 01:54:55 ÖS » |
|
bende iyi bayramlar diliyorum
|
|
|
|
|
|
"hayat boş geçti geri kalan korkulu her adımım dolu olsa işe yaramaz katında biliyorum bağışlanmamı diliyorum "
|
|
|
zaman_beklemez
Sürekli Üye

öyle olmuyor...böyle de olmuyor!..
|
 |
« Yanıtla #12 : Kasım 27, 2009, 02:16:49 ÖS » |
|
Herkese hayırlı bayramlar diliyorum:)...Bu bayramın olumsuz yanlarını değil de olumlu yanlarını düşünelim lütfen...Televizyonlarda çıkan o çirkin görüntülerin bir de perde arkasını, birilerine ulaşma noktasını düşünelim  ...Paylaşmak güzeldir ,değil mi;)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 27, 2009, 02:21:06 ÖS Gönderen: LÂLE »
|
|
GÖNÜLÇELEN  Tuba Büyüküstün'üm 
|
|
|
|
kayraca
|
 |
« Yanıtla #13 : Kasım 27, 2009, 04:18:55 ÖS » |
|
bayramınız mubarek olsun arkadaslar
|
|
|
|
|
|
**BİR GÜN DÜNYAYA AİT BİR DERDİN OLURSA RABBİNE DÖNÜP BENİM BÜYÜK BİR DERDİM VAR DEME...DERDİNE DÖNÜP BENİM BÜYÜK BİR RABBİM VAR DE.**
|
|
|
|
-Hazan-
|
 |
« Yanıtla #14 : Kasım 27, 2009, 04:22:15 ÖS » |
|
|
|
|