EdebiyatOgretmeni.Net Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 25, 2012, 04:12:40 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: ÜNİVERSİTEDE KOLTUK KAPMA YARIŞINDAKİ GENÇLERİN(?) DİKKATİNE!  (Okunma Sayısı 452 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İlbilge Tonyukuk
Sürekli Üye

Üyelik Bilgileri
« : Aralık 07, 2011, 10:46:30 ÖS »

•   KPDS ve ALES’i yüksek puanlarla geçeli yıllar olduğu halde üniversiteye kapağı henüz atamayanlar,
•   Sürekli ders çalışmaktan, bilgisayar başında zaman harcamaktan muzdarip olanlar,
•   İş aramaktan ayaklarına kara sular inenler,
•   Bir baltaya sap olamamak şöyle dursun bir duvara raptiye olmaya bile henüz nail olamayanlar,
•   Kısacası boşta gezenin boş kalfası olma yolunda ustalığa terfi edenler!

Kadrosuzluk sorununa 7 Aralık 2011 itibarıyla kesin çözüm bulunmuştur. Lütfen aşağıdaki önerilerimizi can kulağıyla dinleyin ve bunları zaman kaybetmeden uygulamaya başlayın.
Önerilerimiz

1.   Hemen kolayca yaltaklanabileceğiniz, yalakalık yapabileceğiniz mümtaz(!) bir hoca bulun kendinize. O hocanın çantasını taşımak gibi hizmetlerde bulunmakta bir an bile tereddüt etmeyin. Çünkü üniversiteye giriş anahtarı o hocanın çantasında gizlidir. Çantayı taşı kadroyu kap!
2.   O hocanın mensubu olduğu yardım derneklerine, sosyal kulüplere, hatta gece kulüplerine hızla üye olun. Böylece hocanızın gözüne girmiş ve üniversite içindeki itibarınızı arttırmış olacaksınız. Hocanın gözüne gir, kadroyu kap!
3.   O hocayı bulduktan sonra da “Evet efendim, hayhay efendim, siz bilirsiniz efendim” tarzında konuşmalar yapmayı bir görev addedin. “Evet efendim de.” kadroyu kap!
4.   Bilgisayar bilgilerinizi gözden geçirmenizde fayda var. Özellikle kopyala-yapıştır yapmanın kısa yollarını iyice belleyin. “Bu bana niye lazım?” diye soruyor olmalısınız. Cevap çok basit: Bu işlemi başkalarının makalelerini çalarken, dipnot düşmeden sanki o makaleyi kendiniz yazmış gibi yaparken yani intihal denen naneyi yerken bolca uygulayacaksınız. Kopyala-yapıştır yap ve kadroyu kap!
Not: Bu kampanya 5 dakika ile sınırlıdır ve SMS gönderen ilk 10 kişiye güzide hocamızın başkasının makalesini kopyala-yapıştır yaparken yani çalarken kullandığı laptop çantası gönderilecektir. Özenle hazırladığımız İNTİHALİN İPUÇLARI BROŞÜRÜ tüm katılımcılarımıza ücretsizdir. Lütfen KOPYALA yazıp 2222222222222222’e YAPIŞTIRIP gönderin..

"Türk Oguz begleri budun eşiding: Üze tengri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilingin törüngin kim artatı [udaçı erti]?"
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM