EdebiyatOgretmeni.Net Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 25, 2012, 03:43:28 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: KAR VE BEYAZ ÖLÜM  (Okunma Sayısı 291 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İlbilge Tonyukuk
Sürekli Üye

Üyelik Bilgileri
« : Ocak 27, 2012, 09:47:58 ÖÖ »

Elinizde dumanı buram buram tüten sıcacık bir çay var ve pencereden yağan karı seyrediyorsunuz neşeyle. Oturduğunuz odanın ve çayın sıcaklığı huzurla gülümsetiyor sizi yere düşen her kar tanesinin eşsiz serüveniyle büyülenirken. Beyaz manzaranın güzelliği ile mest oluyor ruhunuz. Dışarı çıkıp çocuklarla kartopu oynamak, kardan adam yapmak istiyorsunuz çocukluğunuzun uçarı yaramazlıklarınızı özleyerek…
Fakat hiç düşündünüz mü sokaktaki evsizler için soğuk havanın ne demek olduğunu? O havada Azrail’le saklambaç oynamak zorunda kaldıklarını ve beyaz ölüme hemen yakalanıverdiklerini. Bir tas sıcak çorba düşlerken bir bankın üzerinde hiç uyanmamasıya son uykularına daldıklarını…
Niyetim Arabesk edebiyat yaparak sizleri üzmek, neşenizi kaçırmak, karamsarlığa itmek değil. Niyetim bu konuya dikkat çekerek onlara yardım eli uzatabilmek. Yapmamız gereken zor bir şey de değil üstelik.. Tek yapacağımız sokakta evsiz birini gördüğümüzde yetkililere telefon etmek. Bir tuşa basmak yeterli. Unutmayın bastığınız o tuş birisinin hayatını kurtaracak..
İSTANBUL
AKOM: 444 2 566
İBB Beyaz Masa: 153
Zabıta: 0 212 521 84 65

"Türk Oguz begleri budun eşiding: Üze tengri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilingin törüngin kim artatı [udaçı erti]?"
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM