EdebiyatOgretmeni.Net Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 25, 2012, 03:40:20 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: ISSIZ ADA  (Okunma Sayısı 1607 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İlbilge Tonyukuk
Sürekli Üye

Üyelik Bilgileri
« : Temmuz 08, 2011, 06:38:49 ÖS »

Sevgili dostum,
Her şeyden sıkılır bazen insan.. Monotonluklardan uzaklaşmak; huzur, güven ve sevgi ikliminin sıcak kumsallarına uzanmak; kendi cehenneminden kaçıp kendi cennetine sığınmak, kendi ütopyasını yaratmak, ıssız bir adayı keşfetmek ister. İşte bu ıssız ada bazen bir fırça darbesinde, birkaç mısralık bir şiirde ya da bestelenmiş güzel bir şarkıdadır. Ya da güneş doğarken sahilde yapılan bir koşunun hızlı adımlarında; dostlarla yapılan bir sohbetin en güzel kelimelerindedir. Hadi ne duruyorsun? Keşfet o güzelim adanı. Boya gönlünün en parlak renkleriyle o güzelim düşlerinin adasını, beze ormanın kuytuluklarını umut, sevinç ve  neşe ağaçlarıyla; tırman yaşama sevinci zirvesine hiç durmadan. Yeter ki iste bunu. Her şey senin elinde. Harekete geç bir an önce.
Sevgilerimle...

"Türk Oguz begleri budun eşiding: Üze tengri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilingin törüngin kim artatı [udaçı erti]?"
Edebiyat Öğretmeni
Site Yöneticisi
VIP Üye

Calİmero

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Temmuz 09, 2011, 02:51:02 ÖS »

Sizin yazınızın üstüne ben de bir yazı yazmak istedim. Yazını çok beğendim. elleriniz, yüreğinize ve klavyenize sağlık.

Sonsuzluğun içinde kaybolarak tükenmek üzereyken bir ormanın kuytusuna sığınarak hayatta kalma çabalarının içinde bulmalı insan. Sözlerin tükendiği o gökkuşağının aldında uçurtmalar uçurtmalı kahkahalarla. İnsan, yeni doğan bir bebeğin çığlıklarını duyduğunda "hayat devam ediyor" diyendir. İşte o insan müziğin melodisinde yüm dünyayı kucaklamaları kollarını açabilidiği kadar. Bir çocuğun sıcak bir yaz gününde buz gibi suyun içine atarak eğlenebilmesidir hayat. o çcuğun yüzündeki mutluluk senin yüzünde bir tebessümü yerleştirebilmelidir.
İlbilge Tonyukuk
Sürekli Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Temmuz 20, 2011, 01:26:27 ÖS »

Sizin de yüreğinize ve ilham meleğinize sağlık. Teşekkürler Göz kırpan

"Türk Oguz begleri budun eşiding: Üze tengri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilingin törüngin kim artatı [udaçı erti]?"
Edebiyat Öğretmeni
Site Yöneticisi
VIP Üye

Calİmero

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Temmuz 20, 2011, 02:10:00 ÖS »

Ben teşekkür ederim. Bana ilham verdiniz. Gülümseme
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM