EdebiyatOgretmeni.Net Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Şubat 09, 2012, 11:19:21 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Düşler Ülkesi Geliyorum Sanadır Bunlar  (Okunma Sayısı 1638 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Lili_Put
Sürekli Üye

Özgür tutsaklık...

Üyelik Bilgileri
« : Nisan 25, 2009, 03:35:08 ÖS »

Wendy diyor ki: "Peter kaç yaşındasın?" Peter sevinçli sevinçli yanıtlıyor:
"Bilmiyorum Wendy, ama epey küçüğüm. Doğduğum gün kaçtım da ben..."

Wendy: "Kaçtın mı? Niye?"

Peter: "Annemle babamın, büyüyüp adam olunca neler yapmam gerektiğini konuştuklarını işittim de ondan.

Hep küçücük bir çocuk olarak kalayım, oynayıp eğleneyim istiyorum. İşte bu yüzden kaçtım, Kensington Bahçeleri'ne gittim, periler arasında yaşadım uzun zaman…

Yeni doğan bir bebek ilk kez güldüğünde, gülüşü kırılıp bin parçaya bölünmüş ve hepsi zıplaya zıplaya etrafa dağılıp gitmiş. Periler böyle doğmuş işte..
Ne zaman bir çocuk 'perilere inanmam' dese, bir yerlerde bir peri düşüp ölüverir..
Ve periler ölürken özür dilerler..”

Şimdi ben uyurken Gelse girse penceremden içeri ve beni de alıp götürse düşler ülkesine keşke.. ben de hep istedim kalmayı çocuk olarak Peter! Gelip beni de alsana!!
Ben şimdi en çocuksuluğumla bekliyorum küçük Tinki ve seni..

Gidiyorum ben size benimle gelir misiniz??? Kim demiş kuramam diye ütopik hayaller...

Özgürsün ! Uç hadi  diyar diyar ..Mı ??
_Uç git hadi ..
_Gidemem ki.. Gidersem seni kaybederim..
Seni kaybettiren özgürlük hiç olmasın daha iyi..
İlkhurz
VIP Üye

Türk menem

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mayıs 18, 2009, 07:45:08 ÖS »

hep görmeyi isteğim yerdir, Neverneverland... orada Peter Pan vardır hep uçar hep mutludur hep neşelidir hiç üzülmez; eğer üzülürse uçamaz...

Gönlü açık olanın yolu da açık olur.
Çamur
VIP Üye

Sessizliğin sırrı, dudaklarında. ..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mayıs 18, 2009, 07:49:51 ÖS »

hep görmeyi isteğim yerdir, Neverneverland... orada Peter Pan vardır hep uçar hep mutludur hep neşelidir hiç üzülmez; eğer üzülürse uçamaz...
Peter Pan benim en sevdiğim karakterdir.Onun gibi  çocuk kalmayı ve uçabilmeyi istemiştirim her zaman..

Ölümünün üzerinden taaa 72 sene geçtikten sonra, hiç tanışmadığı, hiç görmediği insanların bedenine imzasını atan bir başka lider var mı dünyada?
İlkhurz
VIP Üye

Türk menem

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Mayıs 18, 2009, 07:52:36 ÖS »

Peter Pan benim en sevdiğim karakterdir.Onun gibi  çocuk kalmayı ve uçabilmeyi istemiştirim her zaman..
bende Kahkaha ama belli ki uydurma bir hikaye... Ama insan bunları hayal edebiliyorsa yapabilir de? ne dersiniz?

Çamur
VIP Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Şubat 19, 2010, 10:05:31 ÖS »

Uçmayı mı? Dil çıkaran

Ölümünün üzerinden taaa 72 sene geçtikten sonra, hiç tanışmadığı, hiç görmediği insanların bedenine imzasını atan bir başka lider var mı dünyada?
İlkhurz
VIP Üye

Türk menem

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Şubat 19, 2010, 10:09:48 ÖS »

hem uçmayı hemde çocuk kalmayı hani diyor ya bir şair "keşke çocuk kalıpta dizimdeki yara izini en büyük acı sansaydım" diye...

Çamur
VIP Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Şubat 19, 2010, 10:13:46 ÖS »

İnsan sürekli "çocuk kalsaydım keşke" halinde olsa yaşamından zevk alamaz. Bu biraz geçmişe takılıp kalmak olmaz mı? Bugünü acısıyla tatlısıyla yaşamak değil midir asıl olan?

İlkhurz
VIP Üye

Türk menem

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Şubat 19, 2010, 10:20:31 ÖS »

geçmişe takılıp kalmıyorum tersine geçmişimden destek alıyorum ama gelecek korkusuyla yaşıyorum ayrıca kim bu Lili_Put ?? nerden açmış böle bu konuyu yaw Gülümseme

Çamur
VIP Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Şubat 19, 2010, 10:23:25 ÖS »

Ne desem yalan olur şimdi. Gülümseme

İlkhurz
VIP Üye

Türk menem

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Şubat 19, 2010, 10:26:40 ÖS »

çok cadıymış bu lili_put Kahkaha nerdeki acaba kız lili_put nerdesin gıııı Gülümseme

Deryacık
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Mart 12, 2010, 12:10:35 ÖÖ »

İmkansız şeyleri düşlemek yorucu olabiliyor bazen.Birazda yapabilecegimiz şeyleri düşlesek, belki ilerde gerçekleşir.
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM