|
ahmer
|
 |
« : Ekim 04, 2007, 08:22:48 ÖS » |
|
Belki bana katılmayacaksınız ama bence bir şiir, birkaç kelimeyle anlatmalı tüm insanlığın hikayesini. Özdemir Asaf'ı bu yüzden çok severim. Belki siz de seversiniz:
ALTINCI GÜN
Benim söylemek için çırpındığım gecelerde Siz yoktunuz.
ULTRA Bir kelimeye Bin anlam yüklediğim zaman Sana sesleneceğim.
SAYGI Sana güzel diyorlar Sakın olma.
|
|
|
|
|
|
bazı şeyler için iyi olmak yetmiyor
|
|
|
|
ahmer
|
 |
« Yanıtla #1 : Ekim 04, 2007, 08:24:26 ÖS » |
|
DUVARA ASTIĞIM
Ölünceye kadar seni bekleyecekmiş, Sersem. Ben seni beklerken ölmem ki! Beklersem...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahmer
|
 |
« Yanıtla #2 : Ekim 04, 2007, 08:26:32 ÖS » |
|
YÖN
Sen bana bakma Ben senin baktığın yönde olurum.
BAĞLI
Beni öyle bir yalana inandır ki Ömrümce sürsün doğruluğu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahmer
|
 |
« Yanıtla #3 : Ekim 04, 2007, 08:50:20 ÖS » |
|
Bana göre en çarpıcı olan şiirini de sona sakladım  YEDİ Omuzlarımda bin evlatlık duaların yükü Yüzümde bin analık memelerin akı Elimde sedeften bir çakı Böğürtlen peşindeydim. İlkin çakımı kaybettim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deniz_erdem
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #4 : Ekim 25, 2007, 08:47:49 ÖS » |
|
LAVİNİA
Sana gitme demeyeceğim Üşüyorsan ceketimi al Günün en güzel saatleri bunlar Yanımda kal
Sana gitme demeyeceğim Gene de sen bilirsin Yalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim İncinirsin
Sana gitme demeyeceğim Ama gitme Lavinia Adını gizleyeceğim Sen de bilme Lavinia
|
|
|
|
|
|
o bitmemiş hikayeden geriye ben kaldım...herkesin bir hikayesi vardır ve ben hiçbir hikayeyi tamamlayamamış biri olarak aranızdayım...herkese selem ederim,merhabalar....
|
|
|
ebrinisan
Yeni Üye
"Affetmek ve unutmak iyi insanlarin intikamidir."
|
 |
« Yanıtla #5 : Kasım 27, 2007, 09:57:04 ÖS » |
|
bütün renkler aynı hızla kirleniyordu birinciliği beyaza verdiler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fuzuliye
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #6 : Kasım 28, 2007, 01:25:23 ÖÖ » |
|
Son isteğin nedir? Sorusu, Çok, çok kolaydır, ilk isteğin nedir? Sorusundan.
Çünkü, O soruyu Kimse kimseye soramadı, Korkusundan.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
birsen
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 14, 2007, 07:04:49 ÖS » |
|
Ben de bayılırım Özdemir Asaf'a.
'Belki bana katılmayacaksınız ama bence bir şiir, birkaç kelimeyle anlatmalı tüm insanlığın hikayesini. Özdemir Asaf'ı bu yüzden çok severim.'
Size katılıyorum bence de şiir öyle olmalı.
Anmak Unutmak
İki tür nokta var Biri önüne ve ardına bakar, Biri ardına bakmaz,ardını noktalar.
|
|
|
|
|
|
Hiç kimse bir aşkı Onarmaya kalkmasın Kaybedilmeye değer En güzel anında bitirilmişse eğer
|
|
|
birsen
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #8 : Aralık 14, 2007, 07:08:52 ÖS » |
|
Bu sabaha karşı kendmle konuştum Ben hep kendime çıkan bir yokuştum Yokuşun başında bir düşman vardı Onu vurmaya gittim,kendimle vuruştum.
|
|
|
|
|
|
Hiç kimse bir aşkı Onarmaya kalkmasın Kaybedilmeye değer En güzel anında bitirilmişse eğer
|
|
|
|
derin
|
 |
« Yanıtla #9 : Aralık 14, 2007, 09:30:03 ÖS » |
|
özdemir asaf'ın şiirleriyle karşılaşmak çok hoştu .emeğinize sağlık. tabi ki öncelikle asıl kaynağın kalemine sağlık..
|
|
|
|
|
|
vaz-geç-tim
|
|
|
|
derin
|
 |
« Yanıtla #10 : Aralık 18, 2007, 07:14:58 ÖS » |
|
bekle dedi ve gitti ben beklemedim o da gelmedi ölüm gibi birşey oldu ama kimse ölmedi....
özdemir asaf
|
|
|
|
|
|
vaz-geç-tim
|
|
|
rumeysanur33_33
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #11 : Aralık 25, 2007, 08:28:09 ÖS » |
|
İnsanlar gelmeleriyle yalnızlıklarını dağıtanları severler, gitmeleriyle kendilerini yalnız bırakanlara aşık olurlar…
Özdemir Asaf
|
|
|
|
|
|
İnsanlar gelmeleriyle yalnızlıklarını dağıtanları severler, gitmeleriyle kendilerini yalnız bırakanlara aşık olurlar…
Özdemir Asaf
|
|
|
|
maviye_sevda
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 06, 2008, 01:45:10 ÖS » |
|
çok sevdiğim bir şairdir. en sevdiğim şiiri de 2=1 Kim o, deme boşuna... Benim, ben. Öyle bir ben ki gelen kapına; Baştan başa sen.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 06, 2008, 07:37:43 ÖS Gönderen: maviye_sevda »
|
|
|
|
|
aşk şiirleri
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #13 : Ocak 23, 2008, 07:50:20 ÖS » |
|
BU SEVGİDİR Onun güzelliğini herkes görüyorsa o bence az güzeldir. Herkes biliyorsa o bence hiç güzel değildir. Onun güzelliğini yalnız ben görüyorsam bu sevgidir. Yalnız ben biliyorsam bu aşktır. Hiç kimse görmüyorsa bu yalnızlıktır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elzem
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #14 : Ocak 23, 2008, 09:49:51 ÖS » |
|
Seni saklayacağım inan Yazdıklarımda,çizdiklerimde,şarkılarımda,şiirlerimde Sen kalacaksın,kimseler bilmeyecek Kimseler görmeyecek seni Bakacaksın benzemiyor gelen günler geçenlere Dalacaksın, Bir sevgiyi anlamak ,bir ömür harcamaktır,harcayacaksın Dizeleriyle Ö.Asafı tanıdım.Ve en güzel şiiri bence çok etkiledi beni.Bazen öğrencilerime okurum.Onlar da beğeniyorlar.İyi akşamlar Özdemir AsAF ve Ümit Yaşar OĞUZCAN sevenler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|