EdebiyatOgretmeni.Net Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 25, 2012, 02:56:03 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: SBS İçin Clipart (küçük resim)lar  (Okunma Sayısı 1392 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Muhsin Köktürk
Yeni Üye
*

Her şey sevgiyle...

Üyelik Bilgileri WWW
« : Ocak 01, 2012, 02:04:06 ÖS »

Değerli Meslektaşlarım,
Son yıllarda özellikle ilköğretimde görsellik ön plana çıkmıştır. Görsel ögelere hemen her tür çalışmada gereksinim duyulmaktadır. İlköğretim SBS için hazırlanan sorularda görsel ögeler büyük bir önem taşımaktadır. Bu alanda toplu bir kaynak olmadığı da gerçektir. İşte bu eksiği gidermek için uzun süren bir çalışma yaptım. Çeşitli sitelerden topladığım clipartları Türkçe başlıklar altında sınıflandırarak yaklaşık 10.000 clipartlık bir arşiv oluşturdum. Bu arşivi zaman zaman meslektaşlarımla paylaştım. Şimdi bu paylaşımı daha da yaygınlaştırmak istiyorum. Çünkü bunca emeğin birkaç paylaşımla sınırlı kalmasından rahatsızım. Aşağıda bu arşivi indirebileceğiniz link adresini veriyorum. Bildiğiniz gibi yüklenen dosyalar ilgili sitelerce kısa sürede silinmektedir. Bunu düşünerek dosyayı bir an önce indirmenizi ve diğer meslektaşlarımıza da ulaştırmanızı öneririm.
Umarım çalışmam işinize yarar.
Sevgi ve saygılarımla.

http://www.dosya.tc/server8/Icuevr/Klipart3-Muhsin.rar.html

Her şey gönlünüzce olsun!..
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM